• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شرکت در StartUp Weekend

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
سلام بر دوستان عزیز .

فی الواقع تصمیم گرفتم توی سری جدید StartUp Weekend که تهران اردیبهشت ماه هست شرکت کنم !
مساله ای که هست اینکه نمیخوام برم 3 روز وقتم رو ازدست بدم ! برای همین
اول از همه اگر کسی رفته تجربه اش رو میگه ؟
دوم کسی از دوستان پی تی شرکت میکنه ؟ شاید بشه قبل از رفتن یه تیم خوب تشکیل بدیم که اونجا از جواب گویی مطمئن باشیم ! :f34r:

ali_m

Registered User
لایک‌ها
262
استارت آپ ویکند فلسفش اینه که رایگان باشه، تهش شرکت کننده یه چیزی نصیبش بشه!! ولی نمیدونم چرا تو ایران پولیه!!
هزینه ها رو هم معمولاً اسپانسرها متقبل میشن!!

چه قد هم ارزون!!
100 نفر × 250.000 تومان = ... !!!

دوم کسی از دوستان پی تی شرکت میکنه ؟ شاید بشه قبل از رفتن یه تیم خوب تشکیل بدیم که اونجا از جواب گویی مطمئن باشیم !
اگه بتونی تیمت رو جمع کنی، دلیلی نداره بخوای این همه هزینه کنی!! تیم 6 نفره خرجش میشه 1.500.000 تومان که با همین میتونید کارای زیادی انجام بدید.

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
استارت آپ ویکند فلسفش اینه که رایگان باشه، تهش شرکت کننده یه چیزی نصیبش بشه!! ولی نمیدونم چرا تو ایران پولیه!!
هزینه ها رو هم معمولاً اسپانسرها متقبل میشن!!

چه قد هم ارزون!!
100 نفر × 250.000 تومان = ... !!!

اگه بتونی تیمت رو جمع کنی، دلیلی نداره بخوای این همه هزینه کنی!! تیم 6 نفره خرجش میشه 1.500.000 تومان که با همین میتونید کارای زیادی انجام بدید.

سلام عزیز دل برادر.البته من چک کردم سایت های خارجی هم پولی بود !
متاسفانه من بعد از چندسال کار و درس خوندن توی 2 تا دانشگاه با 200نفر دانشجو آدم هنوز کسی رو پیدا نکردم که بشه باهاش تشکیل تیم داد :( گفتم شاید توی اینجور جاها بشه پیدا کرد کسی رو !

بالا