• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شریک میخام برای تاسیس یه سایت

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
سلام قصد طراحی و تولید یه سایت در مورد خرید و فروش حیوانات خانه گی رو دارم !
طراحی های سایت رو خودم انجام میدم و ایده و فکر های خوبیم دارم!
کسی ک میخاذ شریک شه شرایطش هم اطلاعاتی راجب طراحی سایت داشته باشه و هم در مورد حیوانات یه چیزایی بدونه
شراکت قصد کوچیکم پول بوده و بیشتر باس در قرارداد هایی ک با بقیه می بندیم کمک کنه + گزاشتن مطالب اموزش و.... ک بعدا راجبش صحبت میکنیم (
میزان پولی ک واسه شراکت = 50 تومان میباشد ک براتون توضیح میدم در کجاه ا مصرف میشه !

Last edited:

iranmarvel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
سرمایه لازم موجود هست.لطفا بیشتر در مورد کار توضیح بدید.
پیام خصوصی ارسال کنید

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
دوستان فعلا با کسی به توافق نرسیدم کس دگ هم قصد همکاری داره بگه !

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
اتفاقا منم میخواستم یه وبسایت حیوانات بزنم؛ البته چون من کار طراحی وب رو تازه شروع کردم و ایده هایی برای رابط کاربری داشتم، و دلیل دیگش بخاطر مایلی (خرگوش خونگی) خودم، واسه برطرف کردن نیازهاش
فکر نمیکنم ما باهم بتونیم کار کنیم چون شما سرمایه گذار میخوای؛ درضمن پیشنهاد میکنم حیوانات بی سرپرست رو بفروشی یا حالا... تا اینکه واسه جیب، جوجه کشی راه بندازید. خیلیا حیون میگیرن فردا دیگه نمیخوانش! حتی کیمپین هایی هستن که به رایگان عقیم میکنن و به بهداشت حیون میرسن و به دنبال واگذاری هستن.
حالا انگار شما میخوای حیون نگه داری کنی و بفروشی؛ که نیازمند هزینه و سرمایه اولیه و همین طور فعالیت بالایی هست و به نسبت هزینه، صرف نداره! چون اگه بخاطر پول باشه شما یه بوتیک آنلاین بزنی بیشتر درمیاری و دردسر نداره و همین طور بقول گفتنی بزینس پلن مشخصی داره !.
من به اینصورت فکر کردم که از پس یه وبسایت که فقط نیاز به مشاوره و نویسنده داشته باشه برمیام و تمام سوددهیش فروشگاه محصولات آنلاین هست. واسه مشاوره و خدمات که وظیفه دامپزشک هست و از این بابت هزینه ای داده نمیشه. فعالیت دیگه وبسایت، فعالی نویسنده هست که فکر کردم بجای حقوق سهم بهش بدم . بازم میگم در همین حد هم تقریبا گنگ هست و ریسک بالایی داره! حالا شاید شما مکان داری، علاقه داری، وقنش رو داری... ولی خواهشن تولید مثل واسه پول رو فراموش کنید! باور کنید مشتری هاتون هم بیشتر میشن!
مثلا اگه من وبسایت موفقی در زمینه حیوانات داشتم خوشحال میشدم درصورت رضایت از کار شما، کاربرانم رو برای تهیه و واگذاری حیون به شما ارجاع بدم. من جدا از طراحی سایت نمیخوام زمان بیشتری رو صرف کنم فقط فکر میکنم اگه فروشگاه راه بندازم یه تجربه خوبی شاید برام شد

Last edited:

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
نه دوست عزیز من فعلا فقط قصد دارم با فروشنده های بزرگ همکاری کنم در چند شهر بزرگ ! و پورسانت بگیرم

shomal-pet

Registered User
لایک‌ها
72
هدف اولیم اینه و فعلا لوازمات از قفس تا اکواروم و غذا و غیره رو هم پورسانتی کار میکنم تا بعدا کم کم هر دفعه یه بخشی از لوازمات رو ب صورت عمده میخرم و.... هدف های بلند مدت دارم

بالا