برگزیده های پرشین تولز

شغل جگرکی و درآمد آن

pars2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2017
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
18
سن
33
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز..
دوستان یه راهنمایی میخواستم..بنده کار دولتی دارم در کنارش میخوام یه کار ازاد راه بندازم...یه مغازه دارم حدود 50 متر و جای بدی هم نیست..
چند جا تحقیق کردم شغل جگرکی تقریبا پرسود معرفی شده...البته یکی رو حتما باید بیارم بزارم توی مغازه که اینکاره هم باشه..
میخواستم از دوستان ببینم کسی در مورد این شغل میدونه؟چطوریه؟درامدش؟سختی ها و..
مغازه هم نسبتا در جای خوبی واقع شده ..
ممنون پیشاپیش از دوستان عزیز
 

فترمه

Registered User
تاریخ عضویت
19 آپریل 2014
نوشته‌ها
519
لایک‌ها
290
من از دید مصرف کننده میخوام صحبت کنم یعنی از زبان کسی که میره جگر میخوره ;)
به نظر من جگرکی ها با توجه به همه هزینه ها (قیمت جگر گوسفندی یا گاوی، هزینه مغازه و کارگرو ...) توی هر سیخی که میدن 2 هزار تومن یا 3 هزار تومن یا بیشتر، خیلی جگر کمی میزارن، شاید بگم 20 گرم! وبه نظر میاد بی انصافی یا به عبارتی گرون فروشی میکنند!
البته نمیدونم واقعا اینطوریه یا نه و اگه بخوان بیشتر از این جگر بکنن توی سیخ نمیصرفه براشون؟!
خوب این که شنیدین سود جگرکی خوبه، حتما بخاطر همین گرون فروشی هاست، نه؟! :rolleyes:
 

pars2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2017
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
18
سن
33
من از دید مصرف کننده میخوام صحبت کنم یعنی از زبان کسی که میره جگر میخوره ;)
به نظر من جگرکی ها با توجه به همه هزینه ها (قیمت جگر گوسفندی یا گاوی، هزینه مغازه و کارگرو ...) توی هر سیخی که میدن 2 هزار تومن یا 3 هزار تومن یا بیشتر، خیلی جگر کمی میزارن، شاید بگم 20 گرم! وبه نظر میاد بی انصافی یا به عبارتی گرون فروشی میکنند!
البته نمیدونم واقعا اینطوریه یا نه و اگه بخوان بیشتر از این جگر بکنن توی سیخ نمیصرفه براشون؟!
خوب این که شنیدین سود جگرکی خوبه، حتما بخاطر همین گرون فروشی هاست، نه؟! :rolleyes:

سلام دوست عزیز..ممنون از پاسخگوییتون...
نه بنظر بنده گرون فروشی نیست..شما حساب کنین الان جگر بره کیلیویی حدود 50 تومن هست...شما حساب کنین هر سیخی که 20 گرم باشه ، 50 سیخ میشه..50 سیخ بعبارتی میشه 100 هزار تومن اگر سیخی رو دو هزار تومن حساب کنیم..
خب از این 50 تومن سود باید حساب کنین ضایعات جگر رو ..هزینه اجاره کارگر ذغال و برق و گاز و...
اینارو حساب کنین شاید حدود 30 درصد سود بشه که معقول هست..

.............
این شغل بنظرم سود زیادش توی فروش بالاش باید باشه..ممنون میشم دوستان تجربیات و نظراتشونو در میون بزارن..
 

klxl

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
23 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,199
لایک‌ها
438
ساندویچی بزن
 

vahidrotab

Registered User
تاریخ عضویت
9 فوریه 2011
نوشته‌ها
760
لایک‌ها
316
محل سکونت
ترکیه و ایران
از پخش کننده یا کشتارگاه بگیری ارزونتر میگیری، مثلا ۴۰ تومن‌. جگر، دل، قلوه، روده، گوشت هم باید داشته باشی. نون هم مهمه اگه با کیفیت خودت توی مغازه بپزی. دسر و ...، نحوه ی قیمت گذاری هم اول انصاف رو در نظر بگیر و کیفیت کار رو، سود رو خدا میرسونه.
 

pars2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2017
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
18
سن
33
از پخش کننده یا کشتارگاه بگیری ارزونتر میگیری، مثلا ۴۰ تومن‌. جگر، دل، قلوه، روده، گوشت هم باید داشته باشی. نون هم مهمه اگه با کیفیت خودت توی مغازه بپزی. دسر و ...، نحوه ی قیمت گذاری هم اول انصاف رو در نظر بگیر و کیفیت کار رو، سود رو خدا میرسونه.

بله همینطوره...
تازه بعضی ها گوشت های دیگه از جمله کتف و بال و گوشت چنجه و .. هم کنار جگر میزارن و خب سودشون قطعا بهتر هم میشه..
...
فقط نمیدونم سختی این کار زیاد هست یا نه؟از دور که میبینی آسان هست...ولی واقعیت رو نمیدونم..
 

ali/24

Registered User
تاریخ عضویت
18 مارس 2015
نوشته‌ها
588
لایک‌ها
1,244
محل سکونت
بین تعدادی
بله همینطوره...
تازه بعضی ها گوشت های دیگه از جمله کتف و بال و گوشت چنجه و .. هم کنار جگر میزارن و خب سودشون قطعا بهتر هم میشه..
...
فقط نمیدونم سختی این کار زیاد هست یا نه؟از دور که میبینی آسان هست...ولی واقعیت رو نمیدونم..
هر کاری باید مخارج در نظر گرفته بشه .
مثلا زغال باید کاری کنید کمتر مصرف بشه
مجوز بهداشت مهمه . سینک ظرفشویی دوقلو و آب گرم برای شستشو و اینچیزایی که برای بهداشت لازمه .
مکان هم مهمه چون جگر خور بیشتر افراد سیبیل کلفت هستن یعنی جاهایی که کاسب زیاده ( به نظر خودم ) مناطق مسکونی چون افراد خودشون تو خونه صبحانه و نهار میخورن بیشتر برای تفریح میان جگرکی
ترازو دیجیتال میخواهید بعد جیگر همون کیلویی 45 یا 50 در نظر بگیرید چون بعضی ها میان با کشتارگاهه قرارداد می بندن و جیگر و اینارو پیش خرید میکنن . به شما نمی رسه
سخت نیست فقط ریزه کاری داره
 

ایران دوست

Registered User
تاریخ عضویت
24 آپریل 2017
نوشته‌ها
202
لایک‌ها
178
سن
39
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز..
دوستان یه راهنمایی میخواستم..بنده کار دولتی دارم در کنارش میخوام یه کار ازاد راه بندازم...یه مغازه دارم حدود 50 متر و جای بدی هم نیست..
چند جا تحقیق کردم شغل جگرکی تقریبا پرسود معرفی شده...البته یکی رو حتما باید بیارم بزارم توی مغازه که اینکاره هم باشه..
میخواستم از دوستان ببینم کسی در مورد این شغل میدونه؟چطوریه؟درامدش؟سختی ها و..
مغازه هم نسبتا در جای خوبی واقع شده ..
ممنون پیشاپیش از دوستان عزیز
اگر مغازه برا خودتون هست و علاقه دارید به این کار به نظر من پردرامد هست,البته در صورتی که پاخور داشته باشه,به نظرم سود داره,شما خودت میگی ۳۰ درصد و این عالی هست!!!! کمتر مشاغلی از این سودها داره,البته باید خودت به این تیپ کارا علاقه مند و وارد باشی,وگرنه شخص دیگه ای نمیتونه برات سود بسازه,منظورم اون یه مدت کوتاه تا وارد بشی نیست,اما اگر بخوای بدی کسی برات کار کنه نمیشه و خودتم باید حضور داشته باشی به عنوان صاحب ملک تابشناسنت,,این تیپ کارا باید پاتوق کنی و اهل گرم گرفتن و رفیق شدن با مردم باشی و برا هم دایم نوشابه باز کنید!!! کم کم پاتوق میشه و مثلا همه میگن بریم پیش عمو .... جیگر بزنیم,جنسش عایه!!! در صورتی که برای محیط و رفتار شما میان نه قیمت و کیفیت .
 

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
10 سپتامبر 2003
نوشته‌ها
482
لایک‌ها
638
فقط فلافل! همش سوده
 

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
23 اکتبر 2005
نوشته‌ها
4,145
لایک‌ها
17,807
آخرش معلوم نشد، وزن هر سیخ جگر چقدر است؟
نرخنامه اتحادیه و صنف نداره!
10گرم یا 20 گرم :D

انواع مختلف داره:
درجه يک، درجه ۲، ميش، بز و گوسفند و گاو
 
Last edited:

pars2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2017
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
18
سن
33
اگر مغازه برا خودتون هست و علاقه دارید به این کار به نظر من پردرامد هست,البته در صورتی که پاخور داشته باشه,به نظرم سود داره,شما خودت میگی ۳۰ درصد و این عالی هست!!!! کمتر مشاغلی از این سودها داره,البته باید خودت به این تیپ کارا علاقه مند و وارد باشی,وگرنه شخص دیگه ای نمیتونه برات سود بسازه,منظورم اون یه مدت کوتاه تا وارد بشی نیست,اما اگر بخوای بدی کسی برات کار کنه نمیشه و خودتم باید حضور داشته باشی به عنوان صاحب ملک تابشناسنت,,این تیپ کارا باید پاتوق کنی و اهل گرم گرفتن و رفیق شدن با مردم باشی و برا هم دایم نوشابه باز کنید!!! کم کم پاتوق میشه و مثلا همه میگن بریم پیش عمو .... جیگر بزنیم,جنسش عایه!!! در صورتی که برای محیط و رفتار شما میان نه قیمت و کیفیت .


بله دوست عزیز ملک از خودمونه..پاخورش بد نیست ولی بیشتر ماشین خور هست تا پیاده خور..ولی در کل بد نیست..
این منطقه ای هم که عرض کردم جگرکی نداره اصلا..
البته من فقط قصدم جگر و دل و.. نیست..قارچ و فلفل و بال و کتف و فیله شتر و.. هم مدنظرم هست..
اره قبول دارم پاتوق بودن مهمه..خودم حقیقا اینکاره نیستم..یعنی تا الان تجربه کار ازاد نداشتم ولی گمون نمیکنم خیلی سخت باشه..یک نفر بنظرم بزارم و بالای سرش وایسم گمون میکنم کافی باشه..
خرید وسایل از من باشه و کار از اون و در عین حال بالای سرش باشم و بعنوان پشت دخل نشین...
 

pars2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2017
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
18
سن
33
آخرش معلوم نشد، وزن هر سیخ جگر چقدر است؟
نرخنامه اتحادیه و صنف نداره!
10گرم یا 20 گرم :D

انواع مختلف داره:
درجه يک، درجه ۲، ميش، بز و گوسفند و گاو

اره ..انواع مختلف که داره..و اینکه 10 گرم یا 20 گرم بزاری دست خودته..البته معمولا 16 تا 20 گرم میزارن..
درجه 1 و 2 و.. هم داره..معمولا فک میکنم میش میزارن..چون بره نر گوسفندی کیلویی 60تومن در میاد و بصرفه نیست و البته اینقد زیاد هم نیست که کفاف بده..
 

pars2016

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
11 مارس 2017
نوشته‌ها
27
لایک‌ها
18
سن
33
هر کاری باید مخارج در نظر گرفته بشه .
مثلا زغال باید کاری کنید کمتر مصرف بشه
مجوز بهداشت مهمه . سینک ظرفشویی دوقلو و آب گرم برای شستشو و اینچیزایی که برای بهداشت لازمه .
مکان هم مهمه چون جگر خور بیشتر افراد سیبیل کلفت هستن یعنی جاهایی که کاسب زیاده ( به نظر خودم ) مناطق مسکونی چون افراد خودشون تو خونه صبحانه و نهار میخورن بیشتر برای تفریح میان جگرکی
ترازو دیجیتال میخواهید بعد جیگر همون کیلویی 45 یا 50 در نظر بگیرید چون بعضی ها میان با کشتارگاهه قرارداد می بندن و جیگر و اینارو پیش خرید میکنن . به شما نمی رسه
سخت نیست فقط ریزه کاری داره

ممنون از نظرتون..اما با یه قسمت از نظرتون که فرمودین بیشتر افراد سیبیل کلفت هستن..خیر اینطور نیست..شاید در کله پزی این صادق باشه ولیکن در جگرکی اینطور نیست..
من خودم هر وقت میرم اکثرا پسر دختر جوان میبینم تا پیرمرد و سیبیل کلفت!
 

vahidrotab

Registered User
تاریخ عضویت
9 فوریه 2011
نوشته‌ها
760
لایک‌ها
316
محل سکونت
ترکیه و ایران
ممنون از نظرتون..اما با یه قسمت از نظرتون که فرمودین بیشتر افراد سیبیل کلفت هستن..خیر اینطور نیست..شاید در کله پزی این صادق باشه ولیکن در جگرکی اینطور نیست..
من خودم هر وقت میرم اکثرا پسر دختر جوان میبینم تا پیرمرد و سیبیل کلفت!
گذشت دوران سیبیل کلفتها و مرام و معرفت و ...
 

ایران دوست

Registered User
تاریخ عضویت
24 آپریل 2017
نوشته‌ها
202
لایک‌ها
178
سن
39
بله دوست عزیز ملک از خودمونه..پاخورش بد نیست ولی بیشتر ماشین خور هست تا پیاده خور..ولی در کل بد نیست..
این منطقه ای هم که عرض کردم جگرکی نداره اصلا..
البته من فقط قصدم جگر و دل و.. نیست..قارچ و فلفل و بال و کتف و فیله شتر و.. هم مدنظرم هست..
اره قبول دارم پاتوق بودن مهمه..خودم حقیقا اینکاره نیستم..یعنی تا الان تجربه کار ازاد نداشتم ولی گمون نمیکنم خیلی سخت باشه..یک نفر بنظرم بزارم و بالای سرش وایسم گمون میکنم کافی باشه..
خرید وسایل از من باشه و کار از اون و در عین حال بالای سرش باشم و بعنوان پشت دخل نشین...
ایشالا خیره
 
تاریخ عضویت
20 آپریل 2015
نوشته‌ها
141
لایک‌ها
635
سن
37
محل سکونت
End of last street
از پخش کننده یا کشتارگاه بگیری ارزونتر میگیری، مثلا ۴۰ تومن‌. جگر، دل، قلوه، روده، گوشت هم باید داشته باشی. نون هم مهمه اگه با کیفیت خودت توی مغازه بپزی. دسر و ...، نحوه ی قیمت گذاری هم اول انصاف رو در نظر بگیر و کیفیت کار رو، سود رو خدا میرسونه.
تا اينجا بهترين و كامل ترين كامنتو ايشون گذاشتن
 

roshane

Registered User
تاریخ عضویت
19 جولای 2013
نوشته‌ها
437
لایک‌ها
41
مهمترین اصل تو این کار اینه که جنست تازه باشه و این سخت ترین قسمتشه.چون تا مغازه راه بیافته کارت سخته و مجبوری جکر چند روز پیش رو بدی به مشتری و این کار هم باعث پروندنش میشه
گوشت اگه چند روز بمونه مشکلی نداره ولی جگر کلا مزه اش عوض میشه و اگه فریز هم کنی طعمش رو از دست میده
 
بالا