• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شغل پیشنهاد بدید

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان من میخوام یه سایت اینترنتی راه اندازی کنم اما اطلاعاتی در مورد چگونگی کسب درامد از اینترنت ندارم:blink::blink::blink:
میخواستم بدونم اصلا درآمد داره یا نه؟ تو چه زمینه ای باشه بهتره؟ اونهایی که فروشگاه اینترنتی دارند جنسهاشون رو برای فروش از کجا تهیه میکنند؟ من خودم فتوشاپ و کرل بلدم (اما نه در حد طراحی سایت) میتونم سایتی برای طراحی بنر و ... بزنم؟ انگلیسیم هم خوبه بد نیست، اینهایی که وبلاگ مینویسند چطوری کسب درآمد میکنند؟ سایتهای آموزشی چطور؟ بنظرتون چه کاری برام مناسب تره که استارتش رو بزنم؟ ببخشید چقدر سوال کردم!!!
ممنون میشم راهنماییم کنید

nadis_market

Registered User
لایک‌ها
22
دوست خوبم اگه حوصله و پشتکار و سلیقه داری یه سایت تفریحی ، یا دانلود راه بنداز و هروز بهش برس ، اگه واقعا به این کار علاقه داری و وقتشو ، هم آینده داره هم درامد خوبی میشه ازش داشت البته با صبر و حوصله بعد از چندین ماه و سال تا جا بیفته .
من میتونم واست کارای طراحی سایت رو مناسب انجام بدم ، هزینه خاصی نداره ، مثلا سایت SiteDL.Com | سایت دانلود رو طراحی کردم واسش با هزینه اندک ، فقط اگه علاقه داری.

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
دوست خوبم اگه حوصله و پشتکار و سلیقه داری یه سایت تفریحی ، یا دانلود راه بنداز و هروز بهش برس ، اگه واقعا به این کار علاقه داری و وقتشو ، هم آینده داره هم درامد خوبی میشه ازش داشت البته با صبر و حوصله بعد از چندین ماه و سال تا جا بیفته .
من میتونم واست کارای طراحی سایت رو مناسب انجام بدم ، هزینه خاصی نداره ، مثلا سایت SiteDL.Com | سایت دانلود رو طراحی کردم واسش با هزینه اندک ، فقط اگه علاقه داری.

سلام پیشنهاد خوبیه! اما من اینترنتم 128 هست برای سایت دانلود نباید سرعت اینترنتم برای آپلود نرم افزار یا بازی و ... زیاد باشه؟

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
برای راه اندازی سایت دانلود اینترنتم باید سرعتش چقدر باشه؟ همین 128 خوبه ؟ پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
من خیلی دوست دارم در زمینه طراحی و اینها کار کنم اما شنیدم درآمد نداره

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
برای راه اندازی سایت دانلود اینترنتم باید سرعتش چقدر باشه؟ همین 128 خوبه ؟ پیشنهاد دیگه ای ندارید؟
من خیلی دوست دارم در زمینه طراحی و اینها کار کنم اما شنیدم درآمد نداره

تو هر کاری که حرفه ای بشی درآمد داره
کی می گه نداره
من یه دوست دارم کورلو حرفه ای بلده الان تو مرکز مطالعات دانشگاه شریف کار می کنه حدودا ماهی 1 تومن درمیاره تازه با دوستاش یه چاپخونه کوچیک هم زدن خداد تومن هم از اونجا در میاره
منم یه سالی اونجا کار کردم کار طراحی سایتاشون
سایتاشون همه تموم شد من اومدم بیرون اون هنوز هست چون کار طراحی و چاپ تمومی نداره

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
ممنون از قوت قلبت دوست عزیز، مربی طراحی منم درآمدش خوب بود اما اون گرافیک خونده بود و حرفه ای بود... من طرحام مبتدیه:p کو تا من حرفه ای شم;)

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
ممنون از قوت قلبت دوست عزیز، مربی طراحی منم درآمدش خوب بود اما اون گرافیک خونده بود و حرفه ای بود... من طرحام مبتدیه:p کو تا من حرفه ای شم;)

خوب اونم که حرفه ای به دنیا نیومده اول مبتدی بوده
از کارای کوچیک و درآمد کم شروع کن ایشالا حرفه ای هم می شی
کمکی از دستم بر باید خوشحال می شم انجام بدم
موفق باشید

chaand

Registered User
لایک‌ها
31
خیای آقایی ممنون :D منم دارم الان چند تا طرح میزنم برای بنر و ... یه کم بیشتر شد میزارم تو سایت ممنون میشم اشکالاتم رو بهم بگید

ehsan_333

Registered User
لایک‌ها
48
خیای آقایی ممنون :D منم دارم الان چند تا طرح میزنم برای بنر و ... یه کم بیشتر شد میزارم تو سایت ممنون میشم اشکالاتم رو بهم بگید

حتما دوست عزیز منتظر کارای خوبت هستم

بالا