شمارش بخشی از محتوای یک فایل متنی

شروع موضوع توسط MineMoZa ‏6 فوریه 2007 در انجمن Delphi

  1. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    سلام
    این اولین ارسال من در این انجمن است . خوشحالم که چنین فضایی وجود دارد .
    میخواستم برنامه ای بنویسم که بتونم با استفاده از اون تعداد تکرار یا نوشته شدن یک کلمه مثلا ALI رو در یک فایل متنی بشمارم . ممکنه بهم راهنمایی کنید ؟
    متشکرم .
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
  4. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    فایل رو توی یه Tstringlist لود کنید بعد خیلی راحت با کمک توابع جستجو تو رشته می تونید هر کاری بخوایید انجام بدید
     
  5. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    ممنون از لطفتون .
    ممكنه بيشتر راهنمايي كنيد :eek: اخه من تازه كار هستم .
     
  6. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    برنامه رو خودم تا حدودی پیش بردم به این صورت که : با استفاده از یک کامبو درایو , درایو و با استفاده از یک فولدر لیست , لیست فولدر ها و سپس لیست فایل ها رو میتونم بیرون بکشم . همچنین با استفاده از یک Memo محتویات اون فایل رو هم میتونم نمایش بدم . اما چیزی که نتونستم انجام بدم اصل کار هست که میشه جستجو و شمارش...
     
  7. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    لطفااااااااااااااااااااااااااااا
     
  8. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    من الان دلفی ندارم براتون کدش رو بنویسم ولی می تونید با کمک تابع PosEx تو یه حلقه تا وقتی که این تابع صفر بر نگردونده دنبال یه رشته بگرید و با هر بار اجرا حلقه یه متغییر رو یکی افزایش بدید

    یه تابع می نویسم براتون که تعداد تکرار یه رشته رو توی یه رشته دیگه پیدا کنه

    کد:
    function findcount(str,sub:string):integer;
    var
    	i:integer;
    begin
    	result:=-1;
    	i:=1;
    	repeat
    		i:=postEx(sub,str,i);
    		inc(result);
    	until i <= 0;
    end;
    
     
  9. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    متاسفانه مکشلی که هست اینه که من تازه کار هستم ! و از برنامه ای که برای من نوشتین چیزی متوجه نمیشم !؟
     
  10. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    تایع posex رشته اول رو تو رشته دوم از محل کارکتری که با پارامتر سوم مشخص می شه جستجو می کنه در صورت پیدا کردن محل قرار گیریش رو بر می گردونه و در صورتی که صفر باشه یعنی پیدا نکرده
     
  11. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    ميدونم پر توقعيه اما ميشه خواهش كنم بگين مرحله به مرحله بايد چه كار هايي انجام بدم تا به خواسته اي كه دارم برسم ؟
    ممنونم.
     
  12. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    فرض می کنیم که شما بلدید متن یه فایل رو توی یه رشته ذخیره کنید
    مرحله اول تعداد رو صفر می زارید و از کارکتر اول شروع به جستجو می کنید برای کلمه وقتی کلمه رو پیدا کردید یکی به تعداد اضافه می کنید و از محل پیدا شدن رشته به اندازه طول رشته جلو می رید دوباره از اونجا شروع به جستجو می کنید و در صورت پیدا شدن مراحل بایلا رو تکرار می کنید در صورتی هم که رشته پیدا نشد شما تکرار رو دارید و کار تمومه
     
  13. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
    من دوباره به این کاری که توضیحش رو دادم نیاز پیدا کردم . . ممکنه راهنمایی کنید ؟
     
  14. Arash_j13

    Arash_j13 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2005
    نوشته ها:
    778
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    مشهد
    همین بالا توضیح دادم کجاش نامفهومه بیشتر توضیح بدم؟
     
  15. saman_saman

    saman_saman کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2004
    نوشته ها:
    61
    تشکر شده:
    0
    اگر چنين مشکلاتي داري از کامپوننت TPerlRegEx استفاده کن.برنامه RegexBuddy هم کمک زيادي ميکنه.استفاده از اين برنامه در ابتدا کمي مشکله ولي اگر ياد بگيري کارتو خيلي راحت ميکنه.هم سريع کار ميکنه هم دقت زيادي داره
     
  16. NetworkMan2003

    NetworkMan2003 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 فوریه 2009
    نوشته ها:
    17
    تشکر شده:
    0
    شما باید با کمک دستورات زیر این کار را انجام دهید:
    متغیر از نوع : file
    assingfile
    write
    read
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی