شمارنده معكوس تا نوروز

شروع موضوع توسط ebrahimj ‏18 مارس 2007 در انجمن PHP

  1. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    خوب يكم ديره اما ايدش 4 5 ساعت پيش به ذهنم رسيد و عمليش كردم . اين چيزي كه درست كردم يك شمارنده معكوس تا نوروز 1386 هست . البطه فرق اين شمارنده با شمارنده هاي ديگه اينه كه زنده هست و به صورت انيمشن GIF ![​IMG]

    قضيه اينجوريه كه ما اول زمان هارو حساب ميكنيم و بعد يه gif animation درست ميكنيم كه تو هر فريمش مينويسه " فقط x ثانيه به نوروز باقي مانده " و بجاي x هم زمان باقي مانده به ثانيه نمايش داده ميشه .

    با php نوشته شده و فقط يه چند جا از GD استفاده شده ، بقيش كه شامل gif animation باشه كاره دسته [​IMG] تو امضام هست ديگه ، ببينين و نظر بدين . شايد يه چند ثانيه اي عقب جلو باشه ولي اگر بود پاي اقاي راستيان و اونجايي كه من ازش زمان دقيق عيد و گرفتم .
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. MineMoZa

    MineMoZa کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 فوریه 2007
    نوشته ها:
    219
    تشکر شده:
    1
  4. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    خیلی ایده جالبه!
     
  5. Pedram_carp3

    Pedram_carp3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    xorg.conf
    خوب این تموم میشه بالاخره !‌ الان ۸۱ فریم داره . که حدود ۱۳ کیلوبایت شده .. اگه تا ۳۰۰ فریم افزایشش بدی بهتر میشه !‌
     
  6. firebird

    firebird Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 جولای 2005
    نوشته ها:
    1,424
    تشکر شده:
    9
    خیلی جالبه. به من میگفتند یا میرفتم سراغ جاوا اسکریپت یا فلاش (اکشن اسکریپت). به فکرم نمیرسید با gd متحرک سازی کنم.
     
  7. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    اشتباه نكنين ، انيميشنش با GD نيست ، كار دسته . بايد با gif 78 و ساختارش اشنا باشين .
     
  8. Behrooz

    Behrooz مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    10,985
    تشکر شده:
    285
    محل سکونت:
    Tehran
    ابراهيم جهاندار عزيز

    ايده جالبي بود . دستت درد نكنه . بديش اينه كه گذر عمر را خيلي دقيق نشون مي ده .
     
  9. Pedram_carp3

    Pedram_carp3 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    173
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    xorg.conf
    Talk is cheap , Show me the code
    Linus Torvalds
    [1]
     
  10. iransbs

    iransbs کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 می 2005
    نوشته ها:
    471
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    ایران، مازندارن، ساری
    ترجمه به فارسی :
    "حرف ارزشی نداره ، کد روز به من نشون بده"

    ابراهیم جان من توصیه می کنم شما یک هاستینگ بخرید ، این رو برای خودت می گم چون اصلا بازتاب درستی نداره !
     
  11. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp

    متاسفانه پول زياد نداريم ، همينا بستمونه ، اتفاقا uptime ش هم 100%هست . حالا شما ميگي من پول هم بدم بعد uptime 80% بگيرم؟!

    [​IMG]
     
  12. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    شما درباره چی حرف میزنید؟!
    چی بازتاب درستی نداره؟(فضولی!)
     
  13. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    قضيه خيلي پيچيده هست ، درباره فيلترينگ سايت بازتاب هست .
     
  14. peiman

    peiman Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2003
    نوشته ها:
    1,545
    تشکر شده:
    21
    باز تامگه فیلتره؟!
    من چرا میتونم ببینمش!!
     
  15. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    ایول این واسه تو بود !‌ دیدم که چندجا استفاده می کردند گفتم کی درستش کرده !
     
  16. shahkey

    shahkey Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    1,232
    تشکر شده:
    4
    آوو فهمیدم!
     
  17. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    كجا ديدي ؟!
     
  18. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    راستي ،‌ jdate maketime چقدر دقيقه ؟! چون دقت اين شمارشگر بر ميگرده به ساعت سرور ، ساعت دقيق عيد و دقت maketime . ?!?
     
  19. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    تابعش رو خوندی ؟‌
    PHP:
    function jmaketime($hour,$minute,$second,$jmonth,$jday,$jyear)
    {
        list( 
    $year$month$day ) = jalali_to_gregorian($jyear$jmonth$jday);
        
    $i=mktime($hour,$minute,$second,$month,$day,$year);
        return 
    $i;
    }
    دقیقا من هیچ کاری نکردم !
     
  20. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    توی مجید آنلاین بود
     
  21. ebrahimj

    ebrahimj Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏13 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    316
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    pp
    خب ، اين تابع چقدر دقت داره؟! چون ساعت سرور ميلاديه و با تبديلش به جلالي زمان باقيمانده تا عيد رو بدست مياريم .
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی