شما از کدوم آنتی ویروس برای شبکه استفاده می کنید ؟

شروع موضوع توسط hadi_S ‏12 فوریه 2007 در انجمن شبکه

  1. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    سلام دوستان عزیز

    می خواستم ببینم از کدوم انتی ویروس میشه تو شبکه هم برای سرور ها و هم برای کلاینتها استفاده کرد ؟
    و قابل Update باشه !

    فکر کنم کنترل و Update کلاینتها بایستی در اختیار سرور باشه که با Update اون کلاینتها هم از روی اون اتوماتیک Update بشن . اگه اینجوری نباشه خیلی سخته که برای یه شبکه حداقل 50 کلاینتی دونه دونه بخوای اینکار رو انجام بدی !

    اکه در این مورد راهنمایی دارین بفرمایید . ممنونم
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
  3. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    من از Symantec Antivirus CE 10.0.1.1000 استفاده میکنم،همون مشخصاتی رو که میخای داره .
    ضمنا میتونی Update رو یه بار Download کنی و روی کامپیوتر های مختلف فقط اجراش کنی.
     
  4. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    همین مشکل رو می خوام حل کنم نمی خوام برم رو دونه دونه سیستم ها اجراش کنم می خوام خود سرور اینکار رو انجام بده

    در ضمن آنتی ویروس های دیگه چی ؟ کدوم انتی ویروس ها این خاصیت رو دارن ؟
     
  5. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    میتونی Automatic Update رو فعال کنی،بعضی از ضد ویروسها میتونن خودشون اتوماتیک Update بشن و نیازی انجام این کار به صورت دستی ندارن.
    من یه نمونه Norton.AntiVirus.2006 دارم که همینطوره،البته این ضد ویروس یه مقدار سیستم رو کند می کنه ،حرفه ای هم نیست.


    در ضمن میتونی به صورت Remote ، نصب Update رو انجام بدی
     
  6. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    منظورم رو روشنتر بگم می خوام Update روی سرور نصب کنم بعدش کلاینتها رو خودش Update کنه
    در ضمن در حالت Remote هم نمی تونم چون نصب Update وقتی یوزر Login کرده امکان نداره بایستی با Admin وارد شد و اونو اجراش کرد

    در مورد نصب اتوماتیک Update روی کلاینتها میتونه این مشکل رو حل کنه ؟
    موقع نصب Symentac روی کلاینتها سروری که Symentac حالت Server نصب شده رو پیدا میکنه و قبول میکنه ولی Update رو روی کلاینتها نصب نمی کنه
    می خواستم این مشکلم رو حل کنم
    نمی دونم موقع نصب کجا اشتباه می کنم
    میشه لطفا راهنماییم کنید ؟
     
  7. mgholami

    mgholami کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏21 نوامبر 2006
    نوشته ها:
    19
    تشکر شده:
    0
    خود CE این کار رو می کنه فقط لازمه یه پلاگین اضافش رو نصب کنی واقعا عالیplug and forget (نصب کن و فراموش کن)
     
  8. sinbad68

    sinbad68 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏6 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    272
    تشکر شده:
    19
    به نظر من آنتی ویروس سیمانتک بهترین هستش.
     
  9. Parsian-Soft

    Parsian-Soft Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏31 آگوست 2006
    نوشته ها:
    81
    تشکر شده:
    0
    McAfee Enterprise Edition is Good choice !
     
  10. Mahmoud58

    Mahmoud58 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    848
    تشکر شده:
    7
    شما میتونید از نورتون آنتی ویروس سرور استفاده کنید که با به روز رسانی آنتی ویروس سرور کلاینتها هم به روز میشوند ...
     
  11. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    از Up date اون چه خبر چه جوریه ؟ مثل Symantec هستش یا نه ؟
     
  12. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    میشه بگی از کدوم نسخه و چه جوری کلاینتها هم به روز میشن ؟ مشکل من همینجاس گه کلاینتها Update نمیشن !!!!

    اینکار رو بایستی تو دونه دونه اونا برم و انجام بدم
    اکه راهنماییم کنید ممنون میشم . گزینه ای داره که موقع نصب من نصبش نمی کنم و یا چیز دیگه ای که من نمی دونم؟؟؟؟؟؟؟
     
  13. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    آیا Symantec Antivirus CE 10.0.1.1000 رو امتحان کردی؟
    فکر میکنم مشکلت رو کاملا حل کنه.
    این نسخه رو شرکت" پرند" توضیع کرده.
     
  14. Hamed082

    Hamed082 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    به نظر من بهترین آنتی ویروس Kaspesrky هستش Symantec خوبه ولی سیستم را خیلی کند می کنه ولی kaspersky این مشکل را نداره همچنین برای update کردن هم می توانید clientها رو جوری تنظیم کنی که از اینترنت خودشون update شن هم می تونی آدرس virus data base سرور را بدی که از رو اون update بشن و فقط سرور را update کونی اگر من باشم symantec را فراموش می کنم kaspersky می ریزم

    یه سر به انجا بزن
    http://www.kaspersky.com/anti-virus_windows_workstations
    می تونی برنامه کرک شدش را از اینترنت دانلود کنی ولی بعد یه مدت می فهمه که کرک شدس ولی مهم نیست چون از کار نمی افته فقط auto update اش از کار می افته که اونم می تونی دستی update کنی ​
     
  15. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    آقا من همین مشکل دادن آدرس virus data base دارم از کجا اینو مشخص کنم
    اگه منظور اینکه کلاینت بتونه سروری که virus data base به روی آن نصب شده رو پیدا کنه که این موقع نصب اتفاق می افته و اینو دارم ولی هیچ کدام از کلاینتها Up date نمی شن.

    در مورد اون انتی ویروس هم که گفتی زیاد بهش اعتماد ندارم بعدش ، از کارافتادن Up date نیز باز منو دچار مشکل میکنه نمی خوام برم سروقت 50 تا کلاینت حساب میکنم یه روز تمام بایستی وقت بزارم
    خیلی ممنون از راهنمایی شما
     
  16. roozen

    roozen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 فوریه 2006
    نوشته ها:
    146
    تشکر شده:
    1
    [​IMG]
     
  17. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    یعنی که چی ؟
     
  18. Hamed082

    Hamed082 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏13 آپریل 2006
    نوشته ها:
    14
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز virus data base یک folder هست که خود شما ایجاد می کنی و update همه را رو اون قرار می دی چه سرور چه کلاینت. و هر وفت update جدید دانلود کردی تو اون pasteمی کنی اینحا رو ببین

    http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208279232

    کاملا توضیح داده

    بعد نمیدونم شما چقدر تو این کار واردی که میگی به kaspersky اعتماد نداری ولی حرفه ای ها تست کردن و اون را بهترین anti virus شناختن فقط اینکه اعتماد نداری را تو forum های خارجی نگو بهت می خندن. اینم یه لینک برای مقایسه
    http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

    اینم که ار کار می افته اصلا مشکلی نیست چون موقع نصب همون طور که گفتم update کلااینت را روی virus data base قرار می دی و نیاری به automatic update نداری که از کار افتادنش بخواهد مشکلی ایجاد کنه.
     
  19. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    خوب این درست رفتم و دیدم با kaspersky هم بحثی ندارم . این حرفها موقعی درسته که تو ایران بتونی نرم افزار اصلی رو پول بدی بخری نه اینکه با یه CD پنج هزار ریالی بخوای نرم افزار بخری
    شما اصلا تونستی kaspersky اصلی رو بخری و امتحان کنی ؟
    مطمئن باش هیچ آنتی ویروس با Norton با ریجستری اصلیش قابل مقایسه نیست شاید برای کوتاه مدت خوب باشه ولی در طولانی مدت و در شرایط بخصوص این Norton هستش که پیروز میشه
     
  20. Remote_Network

    Remote_Network کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2006
    نوشته ها:
    183
    تشکر شده:
    1
    می بینم که ..... !!!!!!!!
     
  21. hadi_S

    hadi_S Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 جولای 2006
    نوشته ها:
    647
    تشکر شده:
    4
    محل سکونت:
    کنج دیوار
    چشاتون روشن

    می بینم که کسی تا حالا چنین موردی نداشته .....!!!!!!
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی