mostafa4670
Registered User
سلام
شما از یک تاکسی سرویس ( تاکسی تلفنی , آژانس ) چه اتظاراتی دارید ؟
چه پیشنهادی دارید ؟
با تشکر
شما از یک تاکسی سرویس ( تاکسی تلفنی , آژانس ) چه اتظاراتی دارید ؟
چه پیشنهادی دارید ؟
با تشکر
من که خیلی انتظار دارم .ماشین بوی سیگار..بوی بنزین...وبوی عطر و ادکلن و اسپری..بوی خوشبوکننده های ماشین و...ندهد.راننده حتماحتما چشم پاک باشد.در طول مسیر حرف های متفرقه نزند .صدای رادیو و ضبطش روشن نباشه.مسیر رو خودش بلد باشه و ازمسیر پرترافیک و طولانی حتی الامکان نره...داخل ماشین تمیز باشه...راننده سلام و خداحافظی کنه..بیشتر از حق سرویس اژانس درخواست نکنه.. اژانس روزهای برفی و بارونی و شلوغ هم سرویس بده...بعد از تماس من ماشین سریع بیاد...اگر ان موقع که زنگ می زنم سرویس نداره راستش رو بگه و به دروغ وقت منو تلف نکنه....راننده در طول رانندگی پیامک های موبایل شو نخونه و خلاف رانندگی هم انجام نده..ویراژهای بیخود نره و رانندگی امنی داشته باشه...به جز موارد ضروری باموبایلش حرف نزنه.....راننده ذاتا مودب باشه و حرف زدنش لاتی و یا خیلی صمیمی و یا بی ادبانه نباشه....می دونم خیلی زیاد شد ولی خب دیگه...اینها انتظارات منه!!!
پیشنهاد خوبی بود
:general705:اینکه نصف قیمت حساب کنه :|
حالا 5تومن میخوای پول آژانس بدی چقد توقع داری:general710::general710::general710:من که خیلی انتظار دارم .ماشین بوی سیگار..بوی بنزین...وبوی عطر و ادکلن و اسپری..بوی خوشبوکننده های ماشین و...ندهد.راننده حتماحتما چشم پاک باشد.در طول مسیر حرف های متفرقه نزند .صدای رادیو و ضبطش روشن نباشه.مسیر رو خودش بلد باشه و ازمسیر پرترافیک و طولانی حتی الامکان نره...داخل ماشین تمیز باشه...راننده سلام و خداحافظی کنه..بیشتر از حق سرویس اژانس درخواست نکنه.. اژانس روزهای برفی و بارونی و شلوغ هم سرویس بده...بعد از تماس من ماشین سریع بیاد...اگر ان موقع که زنگ می زنم سرویس نداره راستش رو بگه و به دروغ وقت منو تلف نکنه....راننده در طول رانندگی پیامک های موبایل شو نخونه و خلاف رانندگی هم انجام نده..ویراژهای بیخود نره و رانندگی امنی داشته باشه...به جز موارد ضروری باموبایلش حرف نزنه.....راننده ذاتا مودب باشه و حرف زدنش لاتی و یا خیلی صمیمی و یا بی ادبانه نباشه....می دونم خیلی زیاد شد ولی خب دیگه...اینها انتظارات منه!!!
من که از امسال برای هر سرویس تک مسیر بین 17 تا 25 هزار تومان پرداخت می کنم... اگر راننده هم ان مسائل را رعایت نکنه هیچ وقت بهش نگفتم که مثلا رادیو رو خاموش کن و...منتها شرایط ایده ال رو ازنظر خودم نوشتم...از نظر شما هم ممنون...خودم هم می دونم نکات زیادی رو گفتم...تازه چندتا دیگه هم بود که از گفتن شون صرف نظر کردم!!!حالا 5تومن میخوای پول آژانس بدی چقد توقع داری:general710::general710::general710:![]()
کاملش همونی میشه که soheila1 گفتن..... برای من که مرد هستم و یسری موارد اهمیت زیادی نداره، مهمترین مزیت، به موقع آمدن آژانس و بلد بودن مسیرهای کم ترافیک و خوبه
حالا 5تومن میخوای پول آژانس بدی چقد توقع داری:general710::general710::general710:![]()
من که از امسال برای هر سرویس تک مسیر بین 17 تا 25 هزار تومان پرداخت می کنم... اگر راننده هم ان مسائل را رعایت نکنه هیچ وقت بهش نگفتم که مثلا رادیو رو خاموش کن و...منتها شرایط ایده ال رو ازنظر خودم نوشتم...از نظر شما هم ممنون...خودم هم می دونم نکات زیادی رو گفتم...تازه چندتا دیگه هم بود که از گفتن شون صرف نظر کردم!!!
شما کدوم شهر هستید؟
خوب چون به کیفیت کارتون اهمیت می دهید گرفتن فید بک ازمشتریان خیلی مهم هست .بعدش باید ببینید نظرات اکثریت کدومه و سعی کنید انهارا اجرایی کنید...اینکه چطور فیدبک بگیرید روش های متنوعی داره..و من هم اینجا صاحب نظر نیستم..فقط گرفتن فیدبک تلفنی رو اصلا دوست ندارم..مثلا دو..سه تا رستوران هست که همیشه بعد ازسفارش غذا فرداش زنگ می زنند تا فید بک بگیرن...وهمین باعث شده حس منفی داشته باشم و سفارش به انها کمتربدم...ولی شاید بقیه افراد مشکلی نداشته باشندو تازه به نظرشون این روش خوبی باشه...فکر کنم همین فیدبک گرفتن از مشتریان علم و دانشی هست که فراگرفتنش به رونق کارآدم کمک میکنه...شاید از خود مشترکین راجع به نوع فیدبک گرفتن بپرسین هم خوب باشه...هرکسی ان روشی رو که براش بهتره رو خودش بگه و اگه کسی حوصله فیدبک دادن رو هم نداره بگه که مشکلی پیش نیاد....
کارمنداتون باید مرتب اموزش ببینند تا هم خواسته های شما رو بدونند و هم اینکه اونو اجرا کنند ...شاید گاهی مسافر نامحسوس هم براشون بذارین خوبه که ببینین راننده ها خواسته های شما رو عمل می کنند...و این اموزش هم نباید فقط یک بار باشه..باید تمدید بشه تا همیشه حواسشون باشه...انقدر هم تکرار نشه که راننده رو خسته و عاصی کنه... بالا بودن کیفیت خدمات شاید ابتدا از نظر اقتصادی بازدهی زیادی نداشته باشید ولی .... در دراز مدت شما رو برند می کنه...
معمولا راننده های جوان که تازه وارد این کارشدندفقط به خاطر اینکه جای دیگری برای درامدزایی ندارن..بیشترین نیاز رو به اموزش دارن و بیشترین نارضایتی رو هم انها ایجاد می کنند...حواستون به انها بیشتر باشه....موفق باشید..
صبر داشته باشه- مثن اگه چند جا میخای وایسی غر نزنه- یا پول همرات نیس تو کارته وایسه نگه م م ل ک ت خرابه و این حرفا
جای خوبی وایسه- مثن میگی برو ترمینال اونور خیابون نزارتت
اهنگم نزاره
متشکرممثلا صندلیش تمیز باشه
خوراکی نده
سر وقت وایسه
زیاد حرفشو نزنه
ملا همین
قبول کنید که روشن کردن کولر مصرف سوخت رو بالا میبره و راننده ها معمولا از زیرش در میرن ولی مجبورم کمیسیون رو کمتر بگیرم که کولر رو اجباری کنیم .کولر به نظرم خیلی الان تاثیر داره (البته کولر رایگان). طرف بهش میگی کولر بگیر اول صحبت هزینشو میکنه که انقدر پول کولره :|
من خودم مسیر خطی رو یه بار با یکی رفتم کلا کولر گرفته بود بدون ریالی اضافه بعد هر کی سوار میشد تشکر میکرد و چند نفرم شمارشو گرفتن :| یارو شخصی گذری بود تازه
اونوخت آژانس میگی کولر بگیر انگار حالا چی شده ......
حراف نبودن هم خیلی مهمه - واقعا اعصاب خورد کنن این راننده های وراج از همه چیزم زر میزنن . کل مسیرم باهاشون بحث کنی آخرش باز حرف خودشو میزنه و میره میرینن تو اعصاب خخخخخخخ
دکمه های بالا پایین کردن ماشین رو آف نکرده باشن
سیگار دود نکنه
ضبطشو خفه کنه یا حداقل بپرسه این آهنگو خوشت میاد یا خاموشش کنم - یعنی چی آخه سوار ماشین میشی از اول تا آخر آهنگ قوم و قبیلشو میزاره صداشم زیاد میکنه .......
مسیرو بلد باشه و گوله بره برسونه که آدم نگنه کاش با همون خطی رفته بودم
همه مواردی که دوستان گفتن مهم و خوبه کولر بنظرم مهترینش و اینکه ضبط روشن نکنه من خودم از گوش دادن آهنگ داخل ماشین خوشم نمیاد.
برای بهتر شدن کارتون می تونید یه فرم نظرخواهی به صورت تستی بذارید و هر سرویس به راننده بگید نزدیک به مقصد رسیدن به مشتری بدن تا پر کنه البته بگن اگر دوست دارن پر کنن و الزامی وجود نداره
بیشتر اینکار رو برای افرادی که اشتراکتون رو دارن بذارید
سوالاتش هم هرچی میتونه باشه مثل نوع برخورد راننده
یکی از گزینه ها رو خط تیره بذارید اگر مشتری دوست داره جوابی به جز گزینه ها بده اونجا بنویسه
حتما هم قبل از اتمام مسیر به مشتری تحویل بدن همراه خودکار تا راحت مشتری گزینه ها رو انتخاب بکنه