• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسایی سایت های Scam

CoderBoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام یه روش بهتون معرفی کنم که سایت های اسکم رو به راحتی شناسایی کنید یا سایت هایی که توشون ویروس هست و ...
اول افزونه WOT یا Web Of Trust رو تو مرورگرتون نصب کنید بعد مرورگرتون رو ریستارت کنید یه عکس مثل زیر به مرورگرتون اضافه شده
upload_2015-11-12_14-15-38.png
این علامت باید بیاد بالا مرورگرتون خب حالا قسمت بعدی سایت های امن سبز رنگ هستن این افزونه نظر کاربرای دیگرو بهتون نشون میده و برای مثال وقتی 20 نفر از یه سایت راضی باشن و 2 نفر ناراضی افزونه سایت رو بهتون امن نشون میده با این افزونه به راحتی مثل آب خوردن میتونید سایت های اسکم رو شناسایی کنید

فایل های ضمیمه

• upload_2015-11-12_14-15-17.png
    upload_2015-11-12_14-15-17.png
    889 بایت · نمایش ها: 2

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
فایده نداره. سایت مارکت پید رو من ازش برداشت داشتم زده اسکم
یا سایت های هایپ رو همه رو اسکم میزنه

CoderBoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب دوست عزیز اینا نظرات مردم هستند درست هم هستند خیلی از سایت ها اولای کار پرداختی دارن ولی وسط کار که میرسه همه پولتونو بالا میکشن این نظرات داخل این نرم افزار نظرات خود مردم هستن تو چند سایت هم دیدم که گفتن هایپ اسکم هستش حالا نمیدونم اینشو ولی در کل خوبه برای مثال الان پیدورتس رو اسکم نشون نمیده میده؟ این نظرات مال خود مردم هستند و ....

nomel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
154
من که اصلا قبولش ندارم. مزخرفه. سایت های خبری snn و iusnews رو اسکم اعلام کرده!! مسخرس
چه نظراتی هست که سایت های معتبر خبری ایران رو قبول نداره!!

CoderBoy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل از نرم افزار نیست مشکل از کاربران ایرانی هستش وگرنه الان برید سایت internet.ir اونجا رو اسکم اعلام کرده چرا؟ چون یه سری ابله اومدن و این نظر رو به اون سایت دادن

alireza1431

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام فقط از سایت های خارجی پیدورت و نئو باکس در امد خوب میده و معتبره دوستای من از نئو باکس 600 دلار برداشت کردن
https://www.neobux.com/?r=alireza2015

از سایت های ایرانی هم که هم سورف داره و هم تبلیغات کلیکی سایت زیره
http://www.mahansurf.com/fa/?r=alireza1431

دو تا سایت ه پرداختی داره از اولی که من نگرفتم ولی با چشمای خودم دیدم که دوستام گرفتن دومی هم خودم 2 دلار گرفتم ایرانیه ولی دلار میده ممنون میشم زیر مجموعه شین

سوالی بود در خدمتم

بالا