• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شناسایی نشدن هارد لبتاب وقت نصب ویندوز 7 عجله دارم خواهشا کمک

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
دوستان عزیز یه لبتاب دل گرفتم که 500 تا اس اس دی داره و وقت نصب ویندوز توی اون پنجره که لیست درایو هارو میاره هیچی نیست گویا باید برنامه ی کنترل هارد رد بگیرم با رم بهش وصل کنم بریزم روش تا درایورام بیاد
حالا سوال اینجاس این برنامه ی کنترل درایو هارد چیه؟

اینم مدل لبتابمه Inspiron 15R SE 7520

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
منم همین مشکل رو داشتم
به خاطر این بود که MBR رو هارد نصب نشده بود (یه چیز تو این مایه ها)
وقتی دیسک نصب ویندوز رو گذاشتید تو پنجره اول shift+F10 رو بزنید بعدش کامند میاد بالا حالا دستورات رو بزنید
disk part
اینتر کنید بعد تایپ کنید
list disk
حالا درایو SSD رو نشون میده با یه شماره حالا به جای X شماره اونرو تایپ کنید در دستور زیر
select disk X
حالا تایپ کنید clean
با این کار MBR رو SSD نصب میشه و البته کل درایو هم پاک میشه ها یادتون نره
راستی اگه تونستید قبل از نصب ویندوز تو BIOS تو بخش SATA Mode مقدار اونرو رو AHCI قرار بدید چون وقتی هاردتون SSD باشه خیلی تو سرعت هارد تاثیر داره
قبل نصب اینکارو کنیدا
اگه جایی رو اشتباه گفتم دوستان کمک کنند

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
منم همین مشکل رو داشتم
وقتی دیسک نصب ویندوز رو گذاشتید تو پنجره اول shift+F10 رو بزنید بعدش کامند میاد بالا حالا دستورات رو بزنید
disk part
اینتر کنید بعد تایپ کنید
list disk
حالا درایو SSD رو نشون میده با یه شماره حالا به جای X شماره اونرو تایپ کنید در دستور زیر
select disk X
حالا تایپ کنید clean
راستی اگه تونستید قبل از نصب ویندوز تو BIOS تو بخش SATA Mode مقدار اونرو رو AHCI قرار بدید چون وقتی هاردتون SSD باشه خیلی تو سرعت هارد تاثیر داره
قبل نصب اینکارو کنیدا
سلام داداشی یه سوال من الان وبندوز نداره سیستمم اول که میگی shift+f10 بزنم کجاش چون یا باید f2 بزنم بره توی setup یا f12 بزنم بره توی بوت منو کجا این کارو کنم

mhm007_007

Registered User
لایک‌ها
184
آره اول f2 رو میزنی بعد یه جا باید sata mode رو پیدا کنی و مقدارش رو ahci قرار بدی بعدش دیسک ویندوز ۷ رو میزاری برای نصب بعد f12 رو میزنی تا انتخاب کنی با dvd بیاد بالا که بری تو نصب ویندوز بعدش که اولین پنجره خوش آمد گویی برای نصب اومد shift+f10 رو میزنی و بقیه ماجرا

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
منم همین مشکل رو داشتم
disk part
اینتر کنید بعد تایپ کنید
list disk
select disk X
حالا تایپ کنید clean
قبل نصب اینکارو کنیدا

آره اول f2 رو میزنی بعد یه جا باید sata mode رو پیدا کنی و مقدارش رو ahci قرار بدی بعدش دیسک ویندوز ۷ رو میزاری برای نصب بعد f12 رو میزنی تا انتخاب کنی با dvd بیاد بالا که بری تو نصب ویندوز بعدش که اولین پنجره خوش آمد گویی برای نصب اومد shift+f10 رو میزنی و بقیه ماجرا

lمدیران عزیز ممنون مشکل حل شد با کمک دوست عزیزمون mhm007_007
دادا دست گلت درد نکنه

بالا