Ali_bqshni
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 54
- لایکها
- 30
این جور چیزا هارو لطفاً پین کنید من الان چیکار کنم![]()
شیائومی Xiaomi - خریدار Xiaomi 12x
درود مایل به خرید Xiaomi 12x لطفا اطلاع بدیدforum.persiantools.com
از کجا چطوریشکایت هرچه سریعتر بهتر
سلام تو همون تاپیک که خودتون گذاشتین کاربر @parsa3060 گفتن که برید دفتر خدمات قضایی شکایت کنید اطلاعات هم گفته داره پیام بدید بهشون انشاا.. کمک کنه و مشکل حل بشه و ضمنا با کاربر امتیاز پایین برای معامله احتیاط بیشتری کنید حداقل یک کاربر همشهریش یا کاربر امتیاز بالا امارشو بگیرید که قابل اعتماد هست یا نهاین جور چیزا هارو لطفاً پین کنید من الان چیکار کنم
سامانبه چه بانکی پول زدی؟
من به حساب یه ادم نانجیب 5 تومن پول اشتباهی زدم دو ساله دنبالشم پیداش نمیکنم پرایدشم توقیف گرفتم یه ساله هیچ به هیچ. استعلام حساباشو گرفتم هیچی پول نداشت ولی بانک ملت حساب داشت دو هزار تومن توش پول بود! کمکی میتونی کنی؟اگر ملت بود درجا ادرس و مشخصات رو میدادم بهت
منم دقیقاا سوالم همینه!!!!!!!!!!برام جالبه شخصی که برای بار چندمه توی این فروم کلاهبرداری میکنه چرا نباید بن باشه؟؟
اینجا هیچ مدیری نداره؟؟؟
پرشین دیگه جای کار کردن نیست ما که رفتیم و خرید میکنم دیگه نه فروش فقط موندم این ادم با این سابقه چرا نه امتیاز منفی داره و نه اکانتش بن نیستراحترین راه برای پولدار شدن تو ایران کلاه برداریه
بعد جالبه همه همه هم کسی که سرش کلاه رفته رو میکوبن که تو چرا حواست نبود
پ.ن :از اونجایی که ممکنه به اون دو امتیاز منفی بنده گیر بدین واقعا اون دوتا منفی اندازه صد تا مثبت برام می ارزه با دوتا ادم بی منطق معامله کردم
شما که پولت رفته استارتر عزیز یکم خرج کن ادرسش در بیار یکم ادبش کن حداقل دلمون خنک شه