برگزیده های پرشین تولز

شکر دیابتی چیست؟

elidemy

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2020
نوشته‌ها
7
لایک‌ها
0
سن
29
محل سکونت
Tehran, Iran
شکر دیابتی یکی از محصولات بدون قند است که از استویا تهیه می شود.
استویا چیست؟
استویا یک شیرین کننده طبیعی است که از درختچه ای تهیه می شود که بومی آمریکای شمالی و جنوبی است. این ماده سازنده بسیاری از مارک های شیرین کننده از جمله SweetLeaf ، Truvia و Pure Via است.
مزایای استویا
خواص آنتی اکسیدانی احتمالی برای مبارزه با بیماری
کنترل قند خون ، چه هنگام ناشتا بودن و چه بعد از غذا
سیری را بهبود بخشید و گرسنگی را کاهش داد
کمتر میل به خوردن کالری اضافی در اواخر روز داشته باشید
محافظت در برابر آسیب کبد و کلیه
سطح تری گلیسیرید و کلسترول را کاهش می دهد
یکی دیگر از مزایای استویا تطبیق پذیری آن است. برای نوشیدنی های گرم و سرد مناسب است و افراد می توانند آن را روی بلغور جو دوسر یا میوه بپاشند.
 

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
9 می 2005
نوشته‌ها
1,860
لایک‌ها
78
سن
47
محل سکونت
نارمک
خواص گیاه استویا چیست ؟

این گیاه بومی برزیل و پاراگوئه است.

شیرینی آن ۲۰۰ تا ۳۰۰ برابر شکر است.

می‌توان این گیاه را جزو شیرین‌کننده‌های بدون‌کالری دسته‌بندی کرد. زیرا کالری بسیار پایینی دارد.

فواید استویا به‌عنوان جایگزین شکر در **** غذایی مبتلایان به دیابت به اثبات رسیده است.

استویا و اریتریتول برای استفاده در ایالات متحده موردتأیید قرار گرفته‌اند و به‌نظر می‌رسد مصرف متوسط آن خطری برای سلامتی ندارد.

استویا چیست؟

استویا درختچه ای انبوه است که به تیره کاسنیان تعلق دارد.

استویا یا استویا رابادیانا درختچه‌ای انبوه است که به تیره‌ی کاسنیان تعلق دارد. ۱۵۰ گونه از این گیاه وجود دارد که همه‌ی آنها بومی آمریکای شمالی و جنوبی هستند.

امروزه چین به بزرگ‌ترین صادرکننده‌ی استویا در جهان تبدیل شده است. البته این گیاه در بسیاری از کشورها تولید می‌شود. همچنین در برخی فروشگاه‌های محصولات باغی، گیاه استویا برای پرورش خانگی نیز فروخته می‌شود.

از آنجایی‌که استویا ۲۰۰ تا ۳۰۰ برابر شیرین‌تر از شکر است، بنابراین برای ایجاد شیرینی مشابه، نسبت به سایر شیرین‌کننده‌های عمده به تقریبا ۲۰٪ زمین کمتر و مقدار بسیاری کمتری آب نیاز دارد.

این گیاه محتوی ۸ گلیکوزید است. این ترکیبات شیرین از برگ‌های استویا استخراج شده و تصفیه می‌شوند. این گلیکوزیدها عبارت‌اند از:

استویوزید؛
ربادیوزید E، D، C، A و F.
استویول بیوزید؛
دلکوزید A.

استویوزید و ربادیوزید A فراوان‌ترین این گلیکوزیدها هستند. اصطلاح استویا در این مطلب به استویول گلیکوزید و ربادیوزید A اشاره خواهد داشت. این ترکیبات در طی فرایندهای چیدن برگ‌ها، خشک کردن آنها، استخراج آب و تصفیه به دست می‌آیند. استویای خام پیش از تصفیه و رنگ‌زدایی، طعم تلخ و بوی نامطبوعی دارد. برای تهیه‌ی عصاره‌ی نهایی استویا باید نزدیک به ۴۰ مرحله طی بشود.

۱۸ درصد برگ‌های استویا را استویوزید تشکیل می‌دهد. برخی از نام‌های تجاری شیرین‌کننده‌های استویا عبارت‌اند از: اِنلیتن، پیورویا، رِبیانا، استویا، استویاکاین و عصاره‌ی استویای خام.
برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید
 
بالا