• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

::::: شیرازی ها :::::

adamous06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
شیرازی های عزیز این تایپیک رو زدم تا اگه کسی هر موضوعی یا کاری یا نیازمندی داره که مربوط به شیراز هست اینجا عنوان کنه شاید بتونیم به همدیگه کمک کنیم.

خودم شروع میکنم ، من مجید هستم 32 ساله از شیراز.
اولین سوال رو هم خودم مطرح میکنم:

قصد راه اندازی یه سوپرمارکت نسبتاً بزرگ رو دارم،مثلاً یه مغازه حدود 100 متر توی یه جای خوب شهر.چون نقدینگی دم دست دارم قصدم این هست که جنس زیاد و به صورت نقدی خریداری کنم تا بتونم با قیمت مناسب به مشتری ارائه بدم.به نظرتون بهترین جا واسه همچین مغازه ای کجا میتونه باشه؟کدوم خیابون یا محله بزرگ به نظرتون جای همچین فروشگاهی هست؟ یه جای شلوغ که کمبود همچین فروشگاهی رو داره...
ممنون میشم راهنمایی کنید

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
بنظرم جاهای شلوغ و بالاشهر تا دلت بخاد از این فروشگاهها زیاد شده،تیرازیس داره فرهنگشهر هم شعبه میزنه،قدوسی هم که زده،معالی آباد وسر آرین کوروش هست..با اینها باید بتونی رقابت کنی
بنظرم اوایل چمران بین پل زرگری و عَلَم بخاطر ترافیک سنگینش خوب باشه رقیب هم فکر نکنم باشه

adamous06

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بنظرم جاهای شلوغ و بالاشهر تا دلت بخاد از این فروشگاهها زیاد شده،تیرازیس داره فرهنگشهر هم شعبه میزنه،قدوسی هم که زده،معالی آباد وسر آرین کوروش هست..با اینها باید بتونی رقابت کنی
بنظرم اوایل چمران بین پل زرگری و عَلَم بخاطر ترافیک سنگینش خوب باشه رقیب هم فکر نکنم باشه
توی اون منطقه اگه دیده باشین قبل از پل یه سوپری نسبتاً بزرگ هست و چندتا سوپری دیگه هم تا علم وجود داره(البته کوچیک هستن)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
توی اون منطقه اگه دیده باشین قبل از پل یه سوپری نسبتاً بزرگ هست و چندتا سوپری دیگه هم تا علم وجود داره(البته کوچیک هستن)
آره دیدم ولی اونا سوپری معمولی هست نه سوپری که زیرقیمت مصرف کننده بفروشه

بالا