• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیرینی ها و کیک ها

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
شیرینی راحت الحلقوم

مواد لازم:

نشاسته نصف لیوان
شکر 1 لیوان ,و نیم
گلاب 1 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
پودر ژله (هر طعمی که مد نظر بود) 3 ق غ
آب 1 لیوان
وانیل کمی
پودر نارگیل به مقدار لازم

طرز تهیه :
همه رو تو ظرف می ریزم و خوب مخلوط می کنیم روی شعله گاز می ذاریم تا بجوشه و کمی غلیظ بشه بعد در ظرفی که تهشو کمی پودر نارگیل ریختیم می ریزیم و می گذاریم یخچال تا خودشو حسابی بگیره بعد با چاقو به اندازه دلخواه می بریم و تو پودر نارگیل می غلطونیم.

منبع

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
شیرینی گردویی
مواد لازم:
مغز گردوی خرد کرده=200 گرم(قطعات گردو باید تقریبا به کوچکی نخودچی باشد)
زرده تخم مرغ=4 تا 5 عدد(بستگی به کوچکی و بزرگی تخم مرغ دارد)
شکر=4 قاشق سوپخوری(100 گرم)
وانیل=نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل و مغز گردو را مخلوط کرده،با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا شکر حل شده،زرده سفت و سفید و کشدار شود.زرده آماده شده را در ظرفی لعابی یا استیل کوچک دسته داری می ریزیم.ظرف را در ظرف آبی قرار می دهیم و ظرف آب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم هم زدن را ادامه می دهیم تا آب جوش آمده،زرده گرم شود.ظرف زرده را از آب خارج می نمائیم.کف سینی شیرینی پزی را یک ورقه کاغذ روغنی می اندازیم و از مایه با قاشق چایخوری گلوله های کوچکی به اندازه یک فندق با کمی فاصله در روی کاغذ می گذاریم.دقت می کنیم گلوله ها گردو مرتب شود.فر را با حرات 250 درجه فارنهایت و یا 125 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.سینی را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم.در فر را می بندیم،به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم شیرینی در فر بماند تا کاملا خشک و کمی طلایی شود.بعد سینی را بیرون می آوریم.وقتی شیرینی ها سرد شد،آنها را از کاغذ جدا کرده،در ظرف می چینیم.این شیرینی بسیار ترد و لطیف است.می توانیم قبل از طبخ کمی پسته چرخ کرده روی آنها بپاشیم.

منبع

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
شیرینی راحت الحلقوم

مواد لازم:

نشاسته نصف لیوان
شکر 1 لیوان ,و نیم
گلاب 1 لیوان
آب 1 لیوان
وانیل کمی

طرز تهیه :
همه رو تو ظرف می ریزم و خوب مخلوط می کنیم روی شعله گاز می ذاریم تا بجوشه و کمی غلیظ بشه بعد در ظرفی که تهشو کمی پودر نارگیل ریختیم می ریزیم و می گذاریم یخچال تا خودشو حسابی بگیره بعد با چاقو به اندازه دلخواه می بریم و تو پودر نارگیل می غلطونیم.

منبع

سپاس فراوان Bvafa عزيز!
46076765699656316998.gif
اين شيريني راحه الحلقوم رو خيلي دوست مي دارم. :happy: البته حواسم هست هر بار زياد نخورم ها! :D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
شیرینی راحت الحلقوم

مواد لازم:

نشاسته نصف لیوان
شکر 1 لیوان ,و نیم
گلاب 1 لیوان
آب 1 لیوان
وانیل کمی

طرز تهیه :

منبع

ایول به نظر میاد که خیلی خوب باشه من برم تو کارش اگر بد شد با شما

erfan_2010

Registered User
لایک‌ها
572
حالا اگه دوست دارین تاپیک بزنین و توش بنویسین یه بحث جداست .

ولی مجله های اشپزی هست مثل هنر اشپزی ، اشپزباشی و نوع تخصصی " قناد باشی " ماهانه منتشر میشه . بگیرین بخونین اینقدر هم تاپیک نزنین . :p

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
درود

چند سال قبل یه مدل شیرینی یاد گرفتم که به شدت مورد توجه جمع کثیری از دهن داران و شکم بازان قرار گرفت :دی ===> اسلایس نارگیل و توت فرنگی

خواستم خودم دستورشو تایپ کنم ولی دیدم بهتره عکس صفحه ای رو که طرز تهیه ی این شیرینی با عکس درج شده رو بذارم ,ولی چون به خاطر این کار کمی وجدان درد دارم عکس رو بصورت لینک می ذارم !

http://smokish.com/images/qoibl0m9z9pqtad1b9p1.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من خیلی دختر بی هنریم تا حالا تو عمرم هیچی غذا نپختم .هیچ کاری بلد نیستم فقط میرم سر کار میام خونه .هر خواستگاریم میاد مامانم همرو لو میده یه ذره سیاست ندارن که بگه این خیلی کار بلده .کارم بهم بگه مامانم بابام ناراحت میشه .ولی خودم میدونم که دست پختم حرف نداره اگه بخوام .شیرینی هم درست نمیکنم چون میترسم چاق بشم .شما هم این تاپیکو ببندین خوب آخه این چه وضعیه .آدم هوس میکنه میره میخوره .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
وای لیلی جون به به میخوام از این اسلایسها .چقدر شما با هنرین واقعا
چند سالته لیلی جون

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
شیرینی راحت الحلقوم

مواد لازم:

نشاسته نصف لیوان
شکر 1 لیوان ,و نیم
گلاب 1 لیوان
آب 1 لیوان
وانیل کمی

طرز تهیه :

منبع

آورین اینو درست میکنم

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
من خیلی دختر بی هنریم تا حالا تو عمرم هیچی غذا نپختم .هیچ کاری بلد نیستم فقط میرم سر کار میام خونه .هر خواستگاریم میاد مامانم همرو لو میده یه ذره سیاست ندارن که بگه این خیلی کار بلده .کارم بهم بگه مامانم بابام ناراحت میشه .ولی خودم میدونم که دست پختم حرف نداره اگه بخوام .شیرینی هم درست نمیکنم چون میترسم چاق بشم .شما هم این تاپیکو ببندین خوب آخه این چه وضعیه .آدم هوس میکنه میره میخوره .
غصه نخور همه مادرا همینجورن:D:happy:
آورین اینو درست میکنم

اگه درست کردی یه عکسم واسه اینجا بگیر
کلا با چیزای راحت حال می کنی تنها:happy::D
54.gif

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
غصه نخور همه مادرا همینجورن:D:happy:

اگه درست کردی یه عکسم واسه اینجا بگیر
کلا با چیزای راحت حال می کنی تنها:happy::D
54.gif

آره بابا بهتر اتفاقا همه هم میگن اشکال نداره یاد میگیرن هههه.خلاصه مزه میده .خرس گنده .خودمو میگم

mousamasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شیرینی راحت الحلقوم

مواد لازم:

نشاسته نصف لیوان
شکر 1 لیوان ,و نیم
گلاب 1 لیوان
آب 1 لیوان
وانیل کمی

طرز تهیه :

منبع

من یه بار درست کردم
یه جوری شد
درست در نیومد
ممکنه از نشاسته باشه؟؟؟

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
من یه بار درست کردم
یه جوری شد
درست در نیومد
ممکنه از نشاسته باشه؟؟؟
یه جوری؟چه جوری؟:دی
منظور شکلشه یا طعمش؟

شیرینی کره ای

مواد لازم :

کره =1 پیمانه (225 گرم)
شکر =یک دوم پیمانه (110 گرم)
وانیل =یک چهارم قاشق چای خوری
آرد =2 و یک دوم پیمانه (310گرم)
برای تزئین : هر چی دوس دارین!

طرز تهیه :

کره و شکر رو با همزن برقی بزنین تا کرم رنگ بشه بعد وانیل رو اضافه کنید و تخم مرغ ها رو هم یکی یکی اضافه کنید نه مثل من با هم و در انتها هم آرد رو اضافه کنید و خوب هم بزنین تا خمیر یک دست بشه بعد داخل کیسه فریزر به مدت 20 دقیقه تو یخچال میگذارین . . . خمیر رو بر میدارید بعد از 20 دقیقه و خوب ورز میدین و به قطر نیم سانت پهن میکنین و هر جور میخواین قالیب میزنید یا از یک کاتر به قطر 1 سانتی دایره دایره در میارین و یکم خمیر رو خیس میکنید ومخلوط شکر و رنگ پودری بنفش روش برزین بعد دایره هارو مثل گل روی هم میگذارید و یک توپ کوچولو هم واسه وسطش تا شکل گل بنفشه بشه
منبع:آشپز آنلاین

birbirak

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
چطور خامه درست کنم...میخوام دقیقا عین خامه قنادی بشه...
از رو اینترنت چند بار درست کردم شل و آبکی شد...
برا قنادی ها خیلی سبک و پوکه...
چطوری؟!؟
ممنون

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام
چطور خامه درست کنم...میخوام دقیقا عین خامه قنادی بشه...
از رو اینترنت چند بار درست کردم شل و آبکی شد...
برا قنادی ها خیلی سبک و پوکه...
چطوری؟!؟
ممنون
سلام

خامه هایی که معمولا برای صبحانه مصرف می کنیم ، چون درصد چربیشون پایینه برای قنادی خوب از آب درنمیان. شما می تونید از مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشن خامه ی مخصوص قنادی بگیرین. معمولا شیرین هم هستن و نیازی به این ندارن که شکر بهشون اضافه بشه.

birbirak

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

خامه هایی که معمولا برای صبحانه مصرف می کنیم ، چون درصد چربیشون پایینه برای قنادی خوب از آب درنمیان. شما می تونید از مغازه هایی که لوازم قنادی می فروشن خامه ی مخصوص قنادی بگیرین. معمولا شیرین هم هستن و نیازی به این ندارن که شکر بهشون اضافه بشه.

اونارو قبلا پرسیدم...هر بستشو حدودا 7-8 هزار تومان میفروشن...آدم بره یک کیلو شیرینی تر با کلی تزیین بگیره خیلی سنگین تره:دی

بالا