• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شیر کردن اینترنت از یک PC به سایر دستگاه ها به صورت بیسیم

rok

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
یک سوال داشتم و از دوستان وارد این مبحث خواهش میکنم که منو راهنمایی کنند :D
اینترنت مورد استفاده من از طریق یک کابل لن تامین میشه، در واقع من از اینترنت Point to Point استفاده میکنم، و کابل لنی که از رادیو خارج میشه پس از ورود به یک دستگاه که نمیدونم چیه!!!!! با یک کابل لن یا همون CAT5 به کارت شبکه PC من وصل شده و من با ساختن یک کانکشن PPPOE به اینترنت وصل میشم. :cool:

و اما سوال من چطوری میتونم اینترنتی رو که به صورت سیمی(کابل لن) وارد PC من شده با سایردستگاهها مثل موبایل و نوت بوک به اشتراک بزارم؟
در این مورد من مشکلی با روشن بودن PC برای شیر کردن اینترنت ندارم. ظاهرا باید دانگل وای فای بگیرم میخاستم بدونم که این دانگل ها صرفا گیرنده هستند یا میتونن اینترنت رو شیر هم کنند؟
ممنون میشم راهنماییم کنید و سخت افزار مناسب این کار به من معرفی کنید
درود :blush:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوست عزیز
پس شما اینترنت بی سیم دارین که سیم از رادیو به PPOE میاد وبا کابل به سیستم شما وصل میشه.
شما یه روتر تهیه کنید.
اونکار اصلا پیشنهاد نمیشه چون استاندارد نیست.
در جوابتون هم بله با یک کارت شبکه وایرلس یا دانگل میتونید ولی من پیشنهاد نمیکنم. یک روتر وایرلس کارتون رو انجام میده.
مثلا :

رایانه و ماشین های اداری :: تجهیزات شبکه :: روتر :: روتر بی سیم :: روتر وایرلس و هاب BR-6228NS - چاره: فروشگاه اینترنتی

یا

رایانه و ماشین های اداری :: تجهیزات شبکه :: روتر :: روتر بی سیم :: روتر وایرلس DIR-524/EEU Wireless N 150 Router - چاره: فروشگاه اینترنتی

• Like
Reactions: rok

rok

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون دوست عزیز از پاسختون
بله، من اینترنت بیسیم از نوع پوینت تو پوینت دارم، پس اگه کابل لنی رو که از PPPOE خارج میشه رو به ورودی روتر بیسیم وصل کنم، اینترنت رو میشه بیسیم شیر کرد؟
یه سوال فرق روتر بیسیم یا اکسس پوینت چیه؟ چون من یه بار از یکی از کارمندای شرکتی که اینرنت رو میده پرسیدم گفت اگه بخوای با اکسس پوینت اینترنت رو شیر کنی برات شاید دردسر بشه چون خود اکانتا بین 5 تا 8 نفر مشترکه و از این جور حرفا که من سر درنیوردم! :blush: در کل منظورم اینه که در صورت استفاده روتر بیسیم امنیت دستگاه های مورد استفاده که به خطر نییوفته!!! :rolleyes:
راستی شما برند ادیمکس رو تائید میکنید؟ چون من نمیخوام زیاد هزینه کنم و ظاهرا این برند قیمتش مناسبه.
و سوال آخر نصب و ست کردن این دستگاه سخت که نیست، اینو بگم من کاملا به سخت افزار واردم اما متاسفانه در زمینه شبکه اطلاعاتی خیلی کمی دارم. اینو برای این میگم چون سیستم من مثل مودم های ای دی اس ال نیست که بشه یوزرنیم و پسورد رو تو خود مودم کانفیگ کرد و باقی ماجرا......
باز هم یک دنیا ممنون
منتظر راهنمایی شما هستم.

Last edited:

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام
دوست عزیز اکسس پوینت خودش IP نمیده ولی روتر وایرلس خیر احتیاجی به دادن IP نیست و از این حرفا. ( شما نباید مودم بگیرین. باید اکسس پوین بخرین )
این به نظرم کارتون رو جواب بده.
http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=51867
بعد هم بله کار شمارو جواب میده برند خوبی هستش.
خیر کافیه کابل لن و بزنین به بهش و برید توی تنظیماتش و برای وایرلستون پسورد بذارین. همین. خیلی هم سادست. به هیچ قسمت دیگه ای هم نمی خواد برین. فقط برین توی قسمت وایرلس و گزینه wpa2 رو انتخاب کنین و پسوردتون را تایپ کنین.

Last edited:
  • Like

rok

Registered User
لایک‌ها
16
ممنون از راهنمائیتون
فقط تنها مشکل باقیمونده اینه که من برای روتر وایرلس پسورد میزارم، در صورتی که برای اتصال به کانکشن اینترنت باید چیکار کنم! چون من نمیتونم یوزرنیم و پسورد کانکشن اینترنتم رو داخل مودم یا همون رادیو ست کنم و باید حتما تو ویندوز یه کانکشن بسازم. این کار برای نوت بوک شاید بعد از شناختن روتر وایرلس امکان پذیر باشه ولی برای موبایل نمیدونم میشه یا نه؟!
ببخشید من اطلاعاتم در مورد شبکه کمه نمیدونم تونستم منظورم رو برسون یا نه.
ممنون

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
دوست عزیز شما توی قسمت PPPOE روتر یوزر و پس وردتون رو میزنید و هر وقت روتر و روشن کنید خودش وصل میشه.

باید برید توی قسمت wan روتر و اونو روی حالت PPPOE قرار بدین برای اتصال به اینترنت. و دیگه احتیاجی به ساختن کانکشن نیست.
برای وایرلس هم که گفت خدمتتون.

فقط چون این مدلی که خدمتتون معرفی کردم خودش IP میده. اگر تنظیمات کارت شبکتون IP دستی داده شده باید اونارو به حالت اتوماتیک تغییر بدین.

• Like

rok

Registered User
لایک‌ها
16
درود بیکران، خیالم راحت شد
فردا میرم بازار روتر بیسیم بگیرم. چاره سرعت ارسالش جدیدا کند شده، من زیاد از چاره خرید میکنم ولی این اواخر کالا رو گاهی بعد از یک هفته میفرسته.
بازم ممنون :cool:

rok

Registered User
لایک‌ها
16
عزیزان من توصیه دوست خوبمون mahni1390 روانجام دادم، یه روتر بیسیم سری N با سرعت 150 گرفتم، و به راحتی تونستم اونو ست کنم.
در کل کار من کاملا راه افتاد. بازم ممنون
راستی من یه روتر LevelOne مدل 6005 گرفتم. حدودای 40 تومن، برای یه آپارتمان 100 متری مناسبه.

بالا