آژانس هواپیمایی
pop up

صداي نويز در اسپيكر

شروع موضوع توسط ch_hamid123 ‏20 دسامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. ch_hamid123

    ch_hamid123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2003
    نوشته ها:
    140
    تشکر شده:
    0
    من وقتي اسپيكر ام رو روشن مي كنم يه صداي ويييييززززز ممتد شنيده مي شه و قطع هم نمي شه. اسپيكر هام جديد نيست و مدت زياديه كه دارم استفاده مي كنم ازشون. مي شه درستش كرد به نظرتون؟
     
  2. M-r-r

    M-r-r کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2004
    نوشته ها:
    381
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    in my clothes
    فيش هات رو يه چك كن .
    تونستي بازش كن و مدارش رو با يه شستشو دهنده مخصوص تميز كن . ببين جايي دور سيم هات چسب نپيچيدي ؟ ممكنه از اونها هم باشه .
     
  3. SonyStyle

    SonyStyle Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,175
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    Inside of >N<
    ساندت onboard هستش؟؟ ممکنه از اون باشه! قبلا صدا نمیداد؟ شاید هم خود Speaker هات افت کرده... یا باهاش بد تا کردی! [​IMG] مارکش چیه؟ زیاد Volume اش رو زیاد میکنی؟ [​IMG]
     
  4. ch_hamid123

    ch_hamid123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2003
    نوشته ها:
    140
    تشکر شده:
    0
    از sound نيست چون وقتي فيش اش رو وصل نكردم و فقط اسپيكر رو روشن مي كنم صدا مي ده بازم. حالا كه فكر مي كنم مي بينم آره...بد تا كردم با اين زبون بسته....هيييي....:wacko: اسپيكر جون من پشيمون ام :blush:
     
  5. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    سیماشو عوض کن .. درست میشه...;)
     
  6. ch_hamid123

    ch_hamid123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2003
    نوشته ها:
    140
    تشکر شده:
    0
    سيماي چي شو ؟! :blink:
     
  7. boxilink
  8. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    یه دست به سیمای پشتش بزن .. ببین صدا فرقی میکنه یا نه .... ممکنه چون عمرش زیاده .. سیمای اتصال بین بلند گو و کامپیوتر قطعی یا اتصالی کرده باشن.....

    ممکنه هم که بردش مشکل پیدا کرده یاشه ...

    یا اینکه بلند گو هات پاره شده باشه...!!!!
     
  9. ali-boofaloo

    ali-boofaloo Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,384
    تشکر شده:
    63
    محل سکونت:
    مالزی
    شایت power کامپیوترت noise میندازه.
    speakero ببر دور از کامپیوتر ببین بازم noise میندازه؟
    __________________​

    Destination 4 Self Discovery Tickle
    :wacko: لینکدونی من :wacko:
    [​IMG]
     
  10. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    شایدم مشکلت این باشه :

    گزینه ی AUX رو توی تنظیمات کارت صدا ... mute کن ... درست میشه..!!!;)
     
  11. AIRPORT

    AIRPORT کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    9
    تشکر شده:
    0
    در ساوندهای آن بورد اگر تمام بیچ های مادر بورد را بسته باشی این مشکل پیش می آید
     
  12. FireFly

    FireFly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    468
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم ... البته از اسپیکر نیست .. چون وقتی فیش رو قطع می کنم اسپیکر هیچ صدایی نداره .. یعنی مشکل از کارت صدات که onboard است ... مادربوردم هم Asus P5P800 است صد بار تا حالا درایور کارت صدا رو دوباره نصب کردم ، ویندوز هم عوض کردم باز درست نشد.. انوع و اقسام صدا ها رو هم دارم .. وقتی که کلیه وسایلی که به USB ها وصله رو قطع می کنم درست میشه ولی وقتی دوباره وصل میشه سر و صداش راه میوفته .. مثلا وقتی ماوس رو سریع حرکت میدم باز صداش بیشتر میشه .... راه حلی دارین براش ؟
     
  13. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    رجوع شود به پست 9
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. FireFly

    FireFly کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏27 مارس 2005
    نوشته ها:
    468
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    تهران
    متاسفانه برای من هیچ تاثیری نداشت و صدای نویز کماکان باقی است.
     
  16. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    دوست عزيز اتصال مادربردت با كيس بايد كاملا عايق بشه ، اگر تمام پيچ هاي مادربرد رو بسته باشي ، نويز Power از طريق بدنه به ادوات صوتي سرايط ميكنه و اونجا خودش رو آشكار ميكنه ، به همين خاطر پيشنهاد ميشه تا تمام پيچ ها رو با واشر ببندي و در صورت امكان يك تست خارج از كيس هم بگيري تا مطمئن بشي در خارج از كيس مادربرد صداي بدون نويز تحويلت ميده .
    در ضمن فراموش كردي اسم مادربردت رو باسمون بگي
     
  17. ch_hamid123

    ch_hamid123 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏6 می 2003
    نوشته ها:
    140
    تشکر شده:
    0
    به این می گن تحلیل الکترونیکی...کیف کردم :D
    راستی من اون اسپیکر رو عوض کردم و الان یه Microlab probit گرفتم. یعنی برا ما مجانی دراومد :lol: :D
     
  18. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    پاور هم همينطور دوستمون علي آقا گفتن گاهي موجب نويز ميشه
     
  19. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    برای من صدا آنبورده و یه چنین صدایی میده,خوب مگه عادی نیست.برای بقیه اصلا صدا نمیده.
     
  20. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    من وقتی صدارو زیاد میکنم و ماوس رو تکون میدم یعنی تو صفحه حرکت میدم این نویز بیشتر میشه.
    جناب amd>intel این عادیه.
     
  21. amd>intel

    amd>intel مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏12 می 2005
    نوشته ها:
    6,463
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    SILICON CITY
    اين نويز تا چه حده؟
    ميتونه از درايور ساندت باشه يه سوال ساند آنبردت چيپش ويا نيست؟
     
  22. mozaso0

    mozaso0 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    1,013
    تشکر شده:
    27
    محل سکونت:
    at power mind
    نسبتا کمه.چیپستش آره ویا هستش.مدل p4p800-e deluxe هستش چطور؟