exchanging

صفحه اول سایت

شروع موضوع توسط tabeez ‏1 جولای 2007 در انجمن asp , ASP.NET

  1. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    بازم سلام
    دوستان برا اینکه بتونم صفحه ای از سایتم رو بزارم به عنوان صفحه اول باید چیکار کنم؟
    رولوکال هاست صفحه اول من Index.aspx هست میخوام وقتی کسی آدرس سایتم رو نوشت مثلا Http://Mehrdad.IR اون صفحه بیاد...
    یعنی نیاز نباشه آدرس به این صورت Http://Mehrdad.IR/Index.aspx نوشته شه...
    لطفا راهنمائی کنید...
     
  2. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    توی کنترل پنل مربوط به هاست که در اختیارت هست بخشی هست که می تونی صفحه اول رو براش تعریف کنی . به طور پیش فرض صفحاتی مثل index.htm , index.html , default.htm , default.html تعریف شدند . کافیه صفحه خودت رو هم اونجا تعریف کنی .
     
  3. kohyar

    kohyar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2007
    نوشته ها:
    94
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    تهران
    سلام دوست من
    عرض كنم خدت شما وقتي شما فايلهاي وب سايتتون رو روي هاست مي زاريد به طور پيش فرض صفحات با نامهاي index.htm , default.asp, default.aspx , home.asp و شبيه اين اسمها رو بعنوان homepage شما مي شناسه فقط بايد به اين نكته توجه كني كه اكثر ISP ها وقتي از اونها هاست ميگيري يك صفحه مشابه با اسمهاي بالا براي تبليغات مي زارن كه بايد اون صفحه رو حذف كني تا صفحه تو بعنوان پيش فرض سايت بالا بياد

    موفق باشي
     
  4. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    تا اینجا درست...
    ببینید من صفحه index.htm رو گذاشتم ولی توش تگ
    <meta http-equiv="Refresh" content="0;URL=index.aspx" />
    رو گذاشتم که صفحه رفرش شه به Index.aspx ، ولی برام زیاد جالب نیست اینکار که اول اون صفحه لود شه بعد Index.aspx رو لود کنه، چون مشخصه...
    میخوام مستقیما صفحه Index.aspx رو لود کنه، یعنی به این صورت...
    Http://Mehrdad.IR
    یا
    Http://Mehrdad.IR/Index.aspx
    ...
    یعنی اگه کسی فقط Http://Mehrdad.IR رو نوشت، Http://Mehrdad.IR/Index.aspx لود شه... بدون هیچ رفرشی...
    راستی کنترل پنل هاست من Plusk 8.1 هست...
    لطف میکنید راهنمائی کنید...
     
  5. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    دوستان گفتند که ..
    از تو کنترل پنل، default page رو تنظیم کن به Index.aspx
     
  6. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    دوست عزیز من اینو نمیبینم...
    ببینید مگه شما برا راه اندازی سایت چیکار میکنید...یعنی اصول چیه؟
    من پابلیش کردم، بعد همه فایلهارو تو پوشه ریشه سایتم (httpdocs) آپلود کردم...

    همین...
     
  7. Graveworm

    Graveworm Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 می 2005
    نوشته ها:
    1,063
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    اصول اینه که به صورت پیش فرض ، اسم صفحه اول تو .net این هست:
    default.aspx

    حالا که شما میخوای index.aspx باشه، تو کنترل پنل هاست، دنبال گزینه ای مثل default document یا default page بگردید و اونجا index.aspx رو وارد کنید

    اگر پیدا نکردید این رو
    یه notepad باز کنید توش بنویسید

    کد:
    response.redirect("Index.aspx")
    
    به اسم default.aspx ذخیره کنید و upload کنید
     
  8. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    مرسی...
    اون یکی سوالم که تووو یه تاپیک دیگه بود روهم لطفا....
     
  9. amin_lili

    amin_lili کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏24 آپریل 2007
    نوشته ها:
    528
    تشکر شده:
    2
    محل سکونت:
    ای کاش آنجا ...
    همون طور که قبلا گفتم و دوستمون هم تایید کردن باید توی کنترل پنل بگردی گزینه ای رو که مربوط به default page می شه پیدا کنی و صفحه خودت رو براش تعریف کنی . این کار ساده ترین ، منطقی ترین و صحیح ترین راه هست .
     
  10. tabeez

    tabeez Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 دسامبر 2006
    نوشته ها:
    260
    تشکر شده:
    0
    مرسی امین جان
    صفحات رو نامگذاری مجدد کردم تا Default رو خودش پیدا کنه و بزاره صفحه اول
    مرسی