• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صفحه اول سایت

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
بازم سلام
دوستان برا اینکه بتونم صفحه ای از سایتم رو بزارم به عنوان صفحه اول باید چیکار کنم؟
رولوکال هاست صفحه اول من Index.aspx هست میخوام وقتی کسی آدرس سایتم رو نوشت مثلا Http://Mehrdad.IR اون صفحه بیاد...
یعنی نیاز نباشه آدرس به این صورت Http://Mehrdad.IR/Index.aspx نوشته شه...
لطفا راهنمائی کنید...
 

amin_lili

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آپریل 2007
نوشته‌ها
532
لایک‌ها
2
سن
43
محل سکونت
ای کاش آنجا ...
توی کنترل پنل مربوط به هاست که در اختیارت هست بخشی هست که می تونی صفحه اول رو براش تعریف کنی . به طور پیش فرض صفحاتی مثل index.htm , index.html , default.htm , default.html تعریف شدند . کافیه صفحه خودت رو هم اونجا تعریف کنی .
 

kohyar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 آپریل 2007
نوشته‌ها
94
لایک‌ها
0
محل سکونت
تهران
بازم سلام
دوستان برا اینکه بتونم صفحه ای از سایتم رو بزارم به عنوان صفحه اول باید چیکار کنم؟
رولوکال هاست صفحه اول من Index.aspx هست میخوام وقتی کسی آدرس سایتم رو نوشت مثلا Http://Mehrdad.IR اون صفحه بیاد...
یعنی نیاز نباشه آدرس به این صورت Http://Mehrdad.IR/Index.aspx نوشته شه...
لطفا راهنمائی کنید...

سلام دوست من
عرض كنم خدت شما وقتي شما فايلهاي وب سايتتون رو روي هاست مي زاريد به طور پيش فرض صفحات با نامهاي index.htm , default.asp, default.aspx , home.asp و شبيه اين اسمها رو بعنوان homepage شما مي شناسه فقط بايد به اين نكته توجه كني كه اكثر ISP ها وقتي از اونها هاست ميگيري يك صفحه مشابه با اسمهاي بالا براي تبليغات مي زارن كه بايد اون صفحه رو حذف كني تا صفحه تو بعنوان پيش فرض سايت بالا بياد

موفق باشي
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
تا اینجا درست...
ببینید من صفحه index.htm رو گذاشتم ولی توش تگ
<meta http-equiv="Refresh" content="0;URL=index.aspx" />
رو گذاشتم که صفحه رفرش شه به Index.aspx ، ولی برام زیاد جالب نیست اینکار که اول اون صفحه لود شه بعد Index.aspx رو لود کنه، چون مشخصه...
میخوام مستقیما صفحه Index.aspx رو لود کنه، یعنی به این صورت...
Http://Mehrdad.IR
یا
Http://Mehrdad.IR/Index.aspx
...
یعنی اگه کسی فقط Http://Mehrdad.IR رو نوشت، Http://Mehrdad.IR/Index.aspx لود شه... بدون هیچ رفرشی...
راستی کنترل پنل هاست من Plusk 8.1 هست...
لطف میکنید راهنمائی کنید...
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
تا اینجا درست...
ببینید من صفحه index.htm رو گذاشتم ولی توش تگ
<meta http-equiv="Refresh" content="0;URL=index.aspx" />
رو گذاشتم که صفحه رفرش شه به Index.aspx ، ولی برام زیاد جالب نیست اینکار که اول اون صفحه لود شه بعد Index.aspx رو لود کنه، چون مشخصه...
میخوام مستقیما صفحه Index.aspx رو لود کنه، یعنی به این صورت...
Http://Mehrdad.IR
یا
Http://Mehrdad.IR/Index.aspx
...
یعنی اگه کسی فقط Http://Mehrdad.IR رو نوشت، Http://Mehrdad.IR/Index.aspx لود شه... بدون هیچ رفرشی...
راستی کنترل پنل هاست من Plusk 8.1 هست...
لطف میکنید راهنمائی کنید...
دوستان گفتند که ..
از تو کنترل پنل، default page رو تنظیم کن به Index.aspx
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
دوست عزیز من اینو نمیبینم...
ببینید مگه شما برا راه اندازی سایت چیکار میکنید...یعنی اصول چیه؟
من پابلیش کردم، بعد همه فایلهارو تو پوشه ریشه سایتم (httpdocs) آپلود کردم...

همین...
 

Graveworm

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2005
نوشته‌ها
1,071
لایک‌ها
12
محل سکونت
Tehran
دوست عزیز من اینو نمیبینم...
ببینید مگه شما برا راه اندازی سایت چیکار میکنید...یعنی اصول چیه؟
من پابلیش کردم، بعد همه فایلهارو تو پوشه ریشه سایتم (httpdocs) آپلود کردم...

همین...
اصول اینه که به صورت پیش فرض ، اسم صفحه اول تو .net این هست:
default.aspx

حالا که شما میخوای index.aspx باشه، تو کنترل پنل هاست، دنبال گزینه ای مثل default document یا default page بگردید و اونجا index.aspx رو وارد کنید

اگر پیدا نکردید این رو
یه notepad باز کنید توش بنویسید

کد:
response.redirect("Index.aspx")

به اسم default.aspx ذخیره کنید و upload کنید
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
مرسی...
اون یکی سوالم که تووو یه تاپیک دیگه بود روهم لطفا....
 

amin_lili

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
24 آپریل 2007
نوشته‌ها
532
لایک‌ها
2
سن
43
محل سکونت
ای کاش آنجا ...
همون طور که قبلا گفتم و دوستمون هم تایید کردن باید توی کنترل پنل بگردی گزینه ای رو که مربوط به default page می شه پیدا کنی و صفحه خودت رو براش تعریف کنی . این کار ساده ترین ، منطقی ترین و صحیح ترین راه هست .
 

tabeez

Registered User
تاریخ عضویت
7 دسامبر 2006
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
0
مرسی امین جان
صفحات رو نامگذاری مجدد کردم تا Default رو خودش پیدا کنه و بزاره صفحه اول
مرسی
 
بالا