آژانس هواپیمایی
pop up

صفحه خانگي اكسپلورر

شروع موضوع توسط bamaram ‏23 ژوئن 2004 در انجمن بایگانی

  1. bamaram

    bamaram Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    با سلام
    چگونخ مي توانم صفحه مزاحم خانگي را در اكسپلورر عوض كنم بدون نصب مجدد ويندوز؟
    البته اينو مي دونم كه از طريق اپشن ولي بازم همون صفحات مزاحم مي آيد در ضمن من اكسپلورر را هم آنيستال كردم ومجدد نصب كردم بازم نشد.
    صفحات مزاحم اين ها هستندhttp://homepage.com ياc://searchpage.com
    با سپاس
    يا حق
     
  2. Monirzadeh

    Monirzadeh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏9 آپریل 2004
    نوشته ها:
    997
    تشکر شده:
    12
    چي شد كه اين جوري شد خودت هوم پيجت را عوض كردي ياخودش شد
     
  3. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    مشكل با نرم افزارهاي Spy killer حل ميشه ، از download.com ميتوني بگيري ...
     
  4. bamaram

    bamaram Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    خدمت شما عرض كنم كه خودش شده صفحه خانگي من
    ودر جواب دوست ديگر هم با يد عرض كنم كه تا به حال از نرم افزارهاي adawareوzerospyware lite استفاده كردم ولي به محض باز كردن مجدد اكسپلورر دوباره مزاحم مي آيد.خواهشا يك نرم افزار توپ معرفي كنيد تا من از شر اين سايت راحت شوم واينكه بعد از راحت شدن گاردي داشته باشد تا دوباره مزاحم وارد نشود البته من روي سيستم نورتن2004 هم دارم ولي مثل اينكه نورتن روي اسپاي ها عملي صورت نمي دهد
    با تشكر
    يا حق
     
  5. faridbahal

    faridbahal Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏22 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,499
    تشکر شده:
    13
    محل سکونت:
    تهران بــــــــــــزرگ
    فكر كنم با adaware بايد درست ميشد شايد ورژن جديدش رو نداري
     
  6. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    راستش من هم همین مشکلو داشتم ولی به هیچ سراتی حل نمی شد (صفحه ام اس ان می اومد)تا اینکه اونت بروازر رو نصب کردم و هوم پیج اونو یاهو کردم مال اینم درست شد یاهو - حالا چه ربطی داره من نمی دونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟- اونت براوزر-یه براوزره که رو اکسپلور نصب میشه و حتی نگارش فارسی هم داره ورژن9.2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
     
  7. boxilink
  8. knowhow

    knowhow مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    3,480
    تشکر شده:
    19
    منظورت چیه!؟ این که کاری نداره.
    توی اینترنت اکسپلورر برو توی tools بعدش internet options و بعد use Blank رو بزن. !!
     
  9. mehrdad1355

    mehrdad1355 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 فوریه 2004
    نوشته ها:
    3,891
    تشکر شده:
    16
    مشکل اینجا پیش می یاد که یه نرم افزار مخفی نصب میشه که هر یه مدت چک میکنه اگه صفحه تغیر کنه دوباره صفه رو عوض میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  10. bamaram

    bamaram Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژوئن 2004
    نوشته ها:
    95
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran-Tehran
    دوست خوبم اگر تايپيك اول مرا مي خواندي متوجه مي شدي كه عرض كردم از طريق آپشن نمي شود اين كار را كرد
    چون دوباره همان صفحه خود به خود بار گذاري مي شود.
    فكر كنم دارم به نتايجي مي رسم و بايد اين فايل اسپاي را از رجيستري پاك كرد اگر نتيجه داد خدمت دوستان عرض مي كنم.
    يا حق