آژانس هواپیمایی
pop up

صفحه در صفحه !

شروع موضوع توسط dashamir ‏29 فوریه 2004 در انجمن HTML

  1. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    من مي خواهم در ستوني كنار صفحه ي وب سايت ام يك صفحه ي اچ تي ام ال ديگر را داشته باشم ! بايد چه كنم ؟ در واقع توي اينكلود كردن صفحه مشكل دارم ! ممنون ميشم كمك كنيد . . .
     
  2. b_amighi

    b_amighi کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    145
    تشکر شده:
    0
    اگه منظورت رو درست فهميده باشم بايستي از Frame استفاده كني. بعدش هم ميتوني با كدهاي Javascript صفحه دلخواهت رو توش باز كني.
     
  3. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    با فريم مي توني اينكار رو بكني بعد براش تعريف كني كه چه صفحه اي كجا باز بشه اگر اطلاعات بيشتري در مورد فريمها و نحوه باز شدن آنها خواستي دقيق سوالت رو بنويس تا توضيح بدم...
     
  4. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    من می خواهم یک منو در کنار صفحه ی اصلی بسازم که این منو خودش یک صفحه ی اچ تی ام ال دیگر است ! برای ام تی و مجله می خواهم . کاری که احسان در کا÷وچینو کرده است در واقع . . .
     
  5. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    ميشه بدونيم علتش چيه ميخواي از اين تكنيك استفاده كني؟ بعد اينكه ميخواهي منوي سمت راست در تمامي صفحات ثابت باشه؟ دقيقا بگو مي خواهي از منوي سمت راست چه استفاده كني ويا چه چيزي ميخواهي بروي منوي سمت راست داشته باشي شايد ما يه روش بهتري سراغ داشتيم...
     
  6. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    من مي خواهم ليست ستون هاي مجله را در منوي سمت راست داشته باشم . براي همين هم بايد از تگ ليست كتگوري استفاده كنم . پيشنها احسان اين بود كه ان رو توي يه صفحه ي جديد بسازم و اينكلود كنم توي اين صفحه . شما پيشنهاد بهتري داري ؟
     
  7. boxilink
  8. Mashaheer

    Mashaheer مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 می 2003
    نوشته ها:
    1,972
    تشکر شده:
    16
    محل سکونت:
    UAE
    مگر به صورت عادي چه اشكالي داره؟ بعد اينكه اگر بخواهيد در يك صفحه جداگونه باشه بهتر از iframe استفاده كني نه از frame بعد اينكه اگر ميخواهي نحوه باز شدن لينكها رو در صفحه اصلي رو بدوني بگو تا بنويسيم....
    به نظر من كه به صورت عادي نبايد مشكلي ايجاد كنه
     
  9. dashamir

    dashamir کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏4 ژانویه 2003
    نوشته ها:
    407
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Tehran
    مرسي مشاهير جان ! من هر دو راه رو چك مي كنم و هر كدام بهترجواب داد ازش استفاده مي كنم .
     
  10. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    منوهاي چپ و راست در تمام صفحات وبلاگ من(كه با MT ساخته شده) ثابته. يعني در صفحه اصلي، آرشيو موضوعي، ماهيانه و . . . منوهاي راست و چپ يكيه. ميشه بيام تك تك قالبها رو با منوهاي چپ و راست يكسان طراحي كنم. اما عيبش اينه كه براي کوچکترين تغيير در منوها بايد دوباره تمام قالبها رو عوض كنم.

    سوالم اينه:
    آيا راهي داره كه من كد ايجاد منوهاي طرف چپ رو در يك فايل و كد ايجاد منوهاي طرف راست رو در يك فايل ديگه بريزم، و هر جا در هر قالبي خواستم فقط آدرس فايلها رو بدم و خودش بياد فايل منو رو include كنه به فايل قالب؟
    با اين كار با تغيير منوها در فايل مربوطه، در تمام قالبها اثر خواهد گذاشت.(اميدوارم تونسته باشم منظورمو بگم)
     
  11. Smart -- viruS

    Smart -- viruS کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    فکر کنم اینو ميگی

    HTML:
    <script>
    
    //DHTML Window script- Copyright TehranHackers ([url]http://www.tehranhackers.com[/url])
    //For full source code, documentation, and terms of usage,
    //mail to me [email][email protected][/email]
    
    var dragapproved=false
    var minrestore=0
    var initialwidth,initialheight
    var ie5=document.all&&document.getElementById
    var ns6=document.getElementById&&!document.all
    
    function iecompattest(){
    return (document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
    }
    
    function drag_drop(e){
    if (ie5&&dragapproved&&event.button==1){
    document.getElementById("dwindow").style.left=tempx+event.clientX-offsetx+"px"
    document.getElementById("dwindow").style.top=tempy+event.clientY-offsety+"px"
    }
    else if (ns6&&dragapproved){
    document.getElementById("dwindow").style.left=tempx+e.clientX-offsetx+"px"
    document.getElementById("dwindow").style.top=tempy+e.clientY-offsety+"px"
    }
    }
    
    function initializedrag(e){
    offsetx=ie5? event.clientX : e.clientX
    offsety=ie5? event.clientY : e.clientY
    document.getElementById("dwindowcontent").style.display="none" //extra
    tempx=parseInt(document.getElementById("dwindow").style.left)
    tempy=parseInt(document.getElementById("dwindow").style.top)
    
    dragapproved=true
    document.getElementById("dwindow").onmousemove=drag_drop
    }
    
    function loadwindow(url,width,height){
    if (!ie5&&!ns6)
    window.open(url,"","width=width,height=height,scrollbars=1")
    else{
    document.getElementById("dwindow").style.display=''
    document.getElementById("dwindow").style.width=initialwidth=width+"px"
    document.getElementById("dwindow").style.height=initialheight=height+"px"
    document.getElementById("dwindow").style.left="30px"
    document.getElementById("dwindow").style.top=ns6? window.pageYOffset*1+30+"px" : iecompattest().scrollTop*1+30+"px"
    document.getElementById("cframe").src=url
    }
    }
    
    function maximize(){
    if (minrestore==0){
    minrestore=1 //maximize window
    document.getElementById("maxname").setAttribute("src","restore.gif")
    document.getElementById("dwindow").style.width=ns6? window.innerWidth-20+"px" : iecompattest().clientWidth+"px"
    document.getElementById("dwindow").style.height=ns6? window.innerHeight-20+"px" : iecompattest().clientHeight+"px"
    }
    else{
    minrestore=0 //restore window
    document.getElementById("maxname").setAttribute("src","max.gif")
    document.getElementById("dwindow").style.width=initialwidth
    document.getElementById("dwindow").style.height=initialheight
    }
    document.getElementById("dwindow").style.left=ns6? window.pageXOffset+"px" : iecompattest().scrollLeft+"px"
    document.getElementById("dwindow").style.top=ns6? window.pageYOffset+"px" : iecompattest().scrollTop+"px"
    }
    
    function closeit(){
    document.getElementById("dwindow").style.display="none"
    }
    
    function stopdrag(){
    dragapproved=false;
    document.getElementById("dwindow").onmousemove=null;
    document.getElementById("dwindowcontent").style.display="" //extra
    }
    
    </script>
    <div id="dwindow" style="position:absolute;background-color:#EBEBEB;cursor:hand;left:0px;top:0px;display:none" onMousedown="initializedrag(event)" onMouseup="stopdrag()" onSelectStart="return false">
    <div align="right" style="background-color:navy">
      <img src="max.gif" id="maxname" onClick="maximize()" width="16" height="14"><img src="close.gif" onClick="closeit()" width="16" height="14"></div>
    <div id="dwindowcontent" style="height:100%">
    <iframe id="cframe" src="" width=100% height=100%></iframe>
    </div>
    </div>
    
    <script>
    //Use below code to load DHTML Window as page loads 
    if (ns6) window.onload=new Function('loadwindow("http://www.tehranhackers.net",600,400)')
    else
    loadwindow("http://www.tehranhackers.net",300,400)
    </script>
    <!--Use below code to load DHTML window via link by eiman samavat from tehran hackers security team [email]devil_is_c[email protected][/email]-->
    <a href="javascript:loadwindow('http://www.yahoo.com',100,700)"></a>
     
  12. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    اين جواب سوال من بود؟ :blink: اين همه كد؟ :eek: اينا رو چيكار كنم؟ :wacko:
    اگه ميشه يه مقدار توضيح بدين. :blush:
     
  13. Smart -- viruS

    Smart -- viruS کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    والا من جوابه دوسته قبلی رو دادم

    جوابه شوما هم تا جايی که من از ساله شوما فهميدم فک کنم با
    FoRuM
    فقت ميشه​
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    با FoRuM فقط ميشه؟ FoRum چيه ديگه؟ خواهشا يه دقيقه به زبون هکري ننويس. ما همينجوريش هم هک شده خدايي هستيم. :blink:

    جداي از شوخي يه مقدار توضيح بده. بلکه ما هم چيزي دستگيرمون بشه.
    ممنون. :)
     
  16. Smart -- viruS

    Smart -- viruS کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏2 مارس 2004
    نوشته ها:
    16
    تشکر شده:
    0
    ForUm
    :lol:
    ببخشيد
    Frame!!!!!!!!!!!!!!!!​
     
  17. Persia

    Persia Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 نوامبر 2003
    نوشته ها:
    636
    تشکر شده:
    6
    ممنون. يعني بجز Frame راه ديگه اي نداره؟
    اين چجوريه؟