صفحه در صفحه !

dashamir

کاربر تازه وارد
من مي خواهم در ستوني كنار صفحه ي وب سايت ام يك صفحه ي اچ تي ام ال ديگر را داشته باشم ! بايد چه كنم ؟ در واقع توي اينكلود كردن صفحه مشكل دارم ! ممنون ميشم كمك كنيد . . .
 

b_amighi

کاربر تازه وارد
اگه منظورت رو درست فهميده باشم بايستي از Frame استفاده كني. بعدش هم ميتوني با كدهاي Javascript صفحه دلخواهت رو توش باز كني.
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
با فريم مي توني اينكار رو بكني بعد براش تعريف كني كه چه صفحه اي كجا باز بشه اگر اطلاعات بيشتري در مورد فريمها و نحوه باز شدن آنها خواستي دقيق سوالت رو بنويس تا توضيح بدم...
 

dashamir

کاربر تازه وارد
من می خواهم یک منو در کنار صفحه ی اصلی بسازم که این منو خودش یک صفحه ی اچ تی ام ال دیگر است ! برای ام تی و مجله می خواهم . کاری که احسان در کا÷وچینو کرده است در واقع . . .
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
ميشه بدونيم علتش چيه ميخواي از اين تكنيك استفاده كني؟ بعد اينكه ميخواهي منوي سمت راست در تمامي صفحات ثابت باشه؟ دقيقا بگو مي خواهي از منوي سمت راست چه استفاده كني ويا چه چيزي ميخواهي بروي منوي سمت راست داشته باشي شايد ما يه روش بهتري سراغ داشتيم...
 

dashamir

کاربر تازه وارد
من مي خواهم ليست ستون هاي مجله را در منوي سمت راست داشته باشم . براي همين هم بايد از تگ ليست كتگوري استفاده كنم . پيشنها احسان اين بود كه ان رو توي يه صفحه ي جديد بسازم و اينكلود كنم توي اين صفحه . شما پيشنهاد بهتري داري ؟
 

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
مگر به صورت عادي چه اشكالي داره؟ بعد اينكه اگر بخواهيد در يك صفحه جداگونه باشه بهتر از iframe استفاده كني نه از frame بعد اينكه اگر ميخواهي نحوه باز شدن لينكها رو در صفحه اصلي رو بدوني بگو تا بنويسيم....
به نظر من كه به صورت عادي نبايد مشكلي ايجاد كنه
 

dashamir

کاربر تازه وارد
مرسي مشاهير جان ! من هر دو راه رو چك مي كنم و هر كدام بهترجواب داد ازش استفاده مي كنم .
 

Persia

Registered User
منوهاي چپ و راست در تمام صفحات وبلاگ من(كه با MT ساخته شده) ثابته. يعني در صفحه اصلي، آرشيو موضوعي، ماهيانه و . . . منوهاي راست و چپ يكيه. ميشه بيام تك تك قالبها رو با منوهاي چپ و راست يكسان طراحي كنم. اما عيبش اينه كه براي کوچکترين تغيير در منوها بايد دوباره تمام قالبها رو عوض كنم.

سوالم اينه:
آيا راهي داره كه من كد ايجاد منوهاي طرف چپ رو در يك فايل و كد ايجاد منوهاي طرف راست رو در يك فايل ديگه بريزم، و هر جا در هر قالبي خواستم فقط آدرس فايلها رو بدم و خودش بياد فايل منو رو include كنه به فايل قالب؟
با اين كار با تغيير منوها در فايل مربوطه، در تمام قالبها اثر خواهد گذاشت.(اميدوارم تونسته باشم منظورمو بگم)
 

Smart -- viruS

کاربر تازه وارد
فکر کنم اینو ميگی

HTML:
<script>

//DHTML Window script- Copyright TehranHackers ([url]http://www.tehranhackers.com[/url])
//For full source code, documentation, and terms of usage,
//mail to me [email][email protected][/email]

var dragapproved=false
var minrestore=0
var initialwidth,initialheight
var ie5=document.all&&document.getElementById
var ns6=document.getElementById&&!document.all

function iecompattest(){
return (document.compatMode!="BackCompat")? document.documentElement : document.body
}

function drag_drop(e){
if (ie5&&dragapproved&&event.button==1){
document.getElementById("dwindow").style.left=tempx+event.clientX-offsetx+"px"
document.getElementById("dwindow").style.top=tempy+event.clientY-offsety+"px"
}
else if (ns6&&dragapproved){
document.getElementById("dwindow").style.left=tempx+e.clientX-offsetx+"px"
document.getElementById("dwindow").style.top=tempy+e.clientY-offsety+"px"
}
}

function initializedrag(e){
offsetx=ie5? event.clientX : e.clientX
offsety=ie5? event.clientY : e.clientY
document.getElementById("dwindowcontent").style.display="none" //extra
tempx=parseInt(document.getElementById("dwindow").style.left)
tempy=parseInt(document.getElementById("dwindow").style.top)

dragapproved=true
document.getElementById("dwindow").onmousemove=drag_drop
}

function loadwindow(url,width,height){
if (!ie5&&!ns6)
window.open(url,"","width=width,height=height,scrollbars=1")
else{
document.getElementById("dwindow").style.display=''
document.getElementById("dwindow").style.width=initialwidth=width+"px"
document.getElementById("dwindow").style.height=initialheight=height+"px"
document.getElementById("dwindow").style.left="30px"
document.getElementById("dwindow").style.top=ns6? window.pageYOffset*1+30+"px" : iecompattest().scrollTop*1+30+"px"
document.getElementById("cframe").src=url
}
}

function maximize(){
if (minrestore==0){
minrestore=1 //maximize window
document.getElementById("maxname").setAttribute("src","restore.gif")
document.getElementById("dwindow").style.width=ns6? window.innerWidth-20+"px" : iecompattest().clientWidth+"px"
document.getElementById("dwindow").style.height=ns6? window.innerHeight-20+"px" : iecompattest().clientHeight+"px"
}
else{
minrestore=0 //restore window
document.getElementById("maxname").setAttribute("src","max.gif")
document.getElementById("dwindow").style.width=initialwidth
document.getElementById("dwindow").style.height=initialheight
}
document.getElementById("dwindow").style.left=ns6? window.pageXOffset+"px" : iecompattest().scrollLeft+"px"
document.getElementById("dwindow").style.top=ns6? window.pageYOffset+"px" : iecompattest().scrollTop+"px"
}

function closeit(){
document.getElementById("dwindow").style.display="none"
}

function stopdrag(){
dragapproved=false;
document.getElementById("dwindow").onmousemove=null;
document.getElementById("dwindowcontent").style.display="" //extra
}

</script>
<div id="dwindow" style="position:absolute;background-color:#EBEBEB;cursor:hand;left:0px;top:0px;display:none" onMousedown="initializedrag(event)" onMouseup="stopdrag()" onSelectStart="return false">
<div align="right" style="background-color:navy">
  <img src="max.gif" id="maxname" onClick="maximize()" width="16" height="14"><img src="close.gif" onClick="closeit()" width="16" height="14"></div>
<div id="dwindowcontent" style="height:100%">
<iframe id="cframe" src="" width=100% height=100%></iframe>
</div>
</div>

<script>
//Use below code to load DHTML Window as page loads 
if (ns6) window.onload=new Function('loadwindow("http://www.tehranhackers.net",600,400)')
else
loadwindow("http://www.tehranhackers.net",300,400)
</script>
<!--Use below code to load DHTML window via link by eiman samavat from tehran hackers security team [email][email protected][/email]-->
<a href="javascript:loadwindow('http://www.yahoo.com',100,700)"></a>
 

Persia

Registered User
اين جواب سوال من بود؟ :blink: اين همه كد؟ :eek: اينا رو چيكار كنم؟ :wacko:
اگه ميشه يه مقدار توضيح بدين. :blush:
 

Smart -- viruS

کاربر تازه وارد
والا من جوابه دوسته قبلی رو دادم

جوابه شوما هم تا جايی که من از ساله شوما فهميدم فک کنم با
FoRuM
فقت ميشه​
 

Persia

Registered User
با FoRuM فقط ميشه؟ FoRum چيه ديگه؟ خواهشا يه دقيقه به زبون هکري ننويس. ما همينجوريش هم هک شده خدايي هستيم. :blink:

جداي از شوخي يه مقدار توضيح بده. بلکه ما هم چيزي دستگيرمون بشه.
ممنون. :)
 

Persia

Registered User
ممنون. يعني بجز Frame راه ديگه اي نداره؟
به نقل از dashamir :
من مي خواهم ليست ستون هاي مجله را در منوي سمت راست داشته باشم . براي همين هم بايد از تگ ليست كتگوري استفاده كنم . پيشنها احسان اين بود كه ان رو توي يه صفحه ي جديد بسازم و اينكلود كنم توي اين صفحه .
اين چجوريه؟
 
بالا