آژانس هواپیماییexchanging

صفحه قیمت قطعات کامپیوتر

شروع موضوع توسط saeed_violinist ‏14 ژانویه 2006 در انجمن PHP

  1. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    دوستان سلام .

    من میخوام یک صفحه در سایتم به عنوان قیمت روز قطعات کامپیوتر داشته باشم . برای این کار دو ات گزینه فکر کنم داشته باشم . البته هردو PHP !

    ساده ترین کاری که میتونم بکنم اینه که بالای صفحه از تاریخ روز شمسی و تاریخ انجام آخرین تغیرات استفاده کنم و بقیه رو بصورت HTML

    یعنی یه چیزی مثل :

    <php>
    time script
    <?php>

    <html>
    <price table>
    </html>

    حالا کی میتونه کد مربوط به تاریخ رو به من بده !؟ دمش گرم
    [​IMG]

    راه دوم هم یه سیستم کوچولو دینامیک واسه این کاره که از دیتابیس استفاده کنه

    اینو کی لطف میکنه ؟ کسی هست ؟ [​IMG]
     
  2. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    تاریخ هست jdf
    اونم راحته واست مینویسم اگه وقط کنم ! :D
     
  3. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    [​IMG]

    مرسی

    البته JDF رو میدونم چی هست اما استفاده شو بلد نیستم . فقط اگه لطف کنی مثل همون مورد اول که گفتم یه فایل PHP برا من بنویسی که بالاش تاریخ آخرین تغییر فایل رو نشون بده و در ادامش یه TABLE رو که خودم اضافه میکنم و ظاهرش رو خودم ردیف میکنم . دمت گرم

    واسه مورد دوم پیشنهادت چیه ؟
     
  4. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
  5. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    خوب فایل JDF نباید اینکلود بشه ؟ خواهشا کامل کن اون تگ اسکریپت رو باقیش با خودم

    مرسی
     
  6. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    بعدش من میخوام با توجه به تغییر تاریخ ویرایش فایل اینکار انجام بشه !

    البته دستی میشه ولی بالاخره دوست دارم یه سری نوآوری هم تو کار باشه !
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    تاریخ نیاز نیست !
    شما قیمتا رو از کجا میخاید بیارید ؟

    خودتون وارد کنید ؟
    از سایت دیگه کش برین ؟ [​IMG]
     
  9. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    jdf:
    http://jdf.farsiprojects.com
    این طوری هم کار میکنه:
    PHP:
    <?php
    include("jdf.php");
    echo 
    jdate("l j F Y g:i:s A");
    ?>
     
  10. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    بابا چی میگین شما !

    من میخوام اتوماتیک تاریخ آخرین تغییرات رو بالای صفحه بنویسه ، نه تاریخ حاضر رو !

    بابا قیمت ها همیشه با فکس میاد واسه من ! اصلا قیمت قابل کش رفتن هست ؟

    دمتون گرم [​IMG]
     
  11. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    خوب عزیز من تو اون صفحه ای که آخرین تغییراتو اعمال میکنه باید این کد رو بذاری و تاریخ بدست اومده رو کنار همون آخرین تغییرات ثبت کنی :D
     
  12. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    آغا شما بگو این مطالب رو از کجا کش میری تا برات کد رو بنویسیم!
     
  13. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    :D
    باب کش نمیره تو فرم وارد میکنه !
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    [​IMG] چه گیری کردما ! بابا مگه قیمت کش رفتنیه ؟ قیمت تخم مرغ رو شما کش برو تا من بهت جایزه بدم !


    خوب نقشه رو بگم . من یه فایل HTML میسازم و توش جداول قیمت ها رو قرار میدم . بعد یه فایل PHP هم میخوام که بالاش یه سری تاریخ و این حرفا باشه . مثلا تاریخ آخرین تغییرات ( که از روی تغییر تاریخ فایل HTML درمیاد) بعدش فایل HTML رو با یه frame در php جا میدم .

    البته من تجربه ندار در این زمینه . به نظر دوستان ساده ترین کاری که میشه کرد چیه ؟ HTML که نباشه چون کش میشه ! CACHE!
     
  16. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    میشه هدر زد که کش نکنه
    iframe نمیخواد
    با include میشه
    تاریخ آخرین تغییر رو اگه شما فایل html رو دست تغییر میدید ( دستی میشه یه کار کرد که آخرین تغییر فایل رو نشون بده ! (
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    آقا اگه من برات قیمت کش رفتم به من جایزه چی میدی ؟ :D
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اون کیچ زیاد مهم نیست یا هدر های no-cache میذاری یا اینکه یه متغیر تصادفی آخر آدرست اضافه میکنی
     
  19. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    جون بچت چطوری ؟
     
  20. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    آقا من با هدر نوکش اصلا خاطره خوشی ندارم . کار نمیکنه ! ترجیح میدم همون PHP باشه یه مقدار هم کلاس داره
    [​IMG]
     
  21. carp3

    carp3 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏15 آپریل 2005
    نوشته ها:
    1,321
    تشکر شده:
    1
    :d
    خوب صبر کن !


    نوشتم !

    PHP:
    <?php
    //include jalali dare
    include("jdf.php");
    // open gemet.htm file
    $fp fopen("geymat.htm""r");
    $fstat fstat($fp);
    fclose($fp);


    //echo date
    echo jdate("M-d-Y"$fstat[mtime]);


    // include geymat.htm
    include("geymat.htm");

    ?> 
     
  22. saeed_violinist

    saeed_violinist Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آپریل 2004
    نوشته ها:
    1,275
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Netherlands
    [​IMG]

    Warning: main(/jdf.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in E:\xampp\htdocs\price.php on line 3

    Warning: main() [function.include]: Failed opening '/jdf.php' for inclusion (include_path='.;E:\xampp\php\pear\') in E:\xampp\htdocs\price.php on line 3

    Warning: fopen(/price.htm) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in E:\xampp\htdocs\price.php on line 5

    Warning: fstat(): supplied argument is not a valid stream resource in E:\xampp\htdocs\price.php on line 6

    Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in E:\xampp\htdocs\price.php on line 7

    Fatal error: Call to undefined function: jdate() in E:\xampp\htdocs\price.php on line 11

    کمک !