• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ بخش پاکت پی سی (با حضور ستارگان بخش پی پی سی)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مجدد سلام:)

11- تو جای من باشی ببینی یکی هیچی حالیش نیست از یه موضوع و تو آخرش هستی یا حداقل 2-3 سال وقت گذاشتی رو موضوع بعد طرف میاد نظر میده تو چه حسی پیدا میکنی؟:blush:

12- قبول داری اکثر مردم چیزی حالیشون نیست و فقط یه چیزایی بلغور میکنن؟؟:happy:

13-چرا رئیس جمهور محبوب من رو قبول نداری؟؟؟:blink:

14-کی میخوای زن بکیری؟؟؟;)

15-کی میخوای از بابا و خانواده جدا بشی؟؟:rolleyes:

16-راستی اهل دود هستی؟؟؟:cool:

17-اهل آبکی چی؟؟؟:p

18-یه نصیحت منو بکن:)

19-سوال آخر هم که همه میدونن(نظرت درباره من):blush:

چاکریم:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام پارسا جان:)

1-اهل نماز روزه هستی؟؟:rolleyes:

2-از کدوم اسمایلی هایی که من استفاده میکنم بدت میاد؟؟؟:blush:

3-دوست داشتی مدیر میشدی؟؟؟:)

4-با حال ترین بچه بخش کی هست؟؟:rolleyes:

5-چرا فکر میکنی من تو دلم به همه میخندم:happy:

6-اولین بار چی شد امدی pt ؟؟؟و مونده کار شدی؟؟؟:cool:

7-چرا اینقدر من غلط املایی دارم؟:(

8-چقدر فکر کردی رو سوالهایی که از من پرسیدی؟؟؟:blush:

9-من شب شعر زیاد میزارم با دوستام اونجور که دیدم اهلش هستی :blush: دعوتت کنم میای؟؟؟:)

10-به نظرت کدوم یکی از بچه ها باید کاربر فعال بشه؟؟:p

کوچیکتیم:rolleyes:

سلام عزیز

1- روزه آره اما نمازمو درست نمیخونم :(
2- لبخندا ، چون حس تصنعی بودن رو به آدم القا میکنه
3- نه ، لا اقل تا وقتی علم کسانی مثل وسن ،علی ( آتلون ) یا دکتر رو نداشته باشم بهش فکر هم نمیکنم ...
4- همه باحالن ، هر کی توی یه چیزی باحاله ...
5- چون واقعیته عزیز :D
6- میخواستم رام آپگرید کنم ، این عیلرضا ( لرد آف پرشیا ) تاپیک جامع آپگرید داونگرید داشت ... تعطیل ِ تعطیل بودم ... که کلی استفاده کردم بعد رفتم و دیگه نیومدم . ایکس دی ای تاپیکای زیر دیپلمشو میگشتم تا وقتی که یه ذره بهتر شدم و تصمیم گرفتم تا میتونم نذارم کسی به ویندوز موبایل 6 بگه ویستا :D ، این شد که برگشتم ، خیلی ها هستند که نصف من دنبال این چیزا هم نبودن اما 60 تای من سواد دارن ... دوست دارم بتونم پیش افراد با سواد باشم .
7- شاید آداب و رسومی نیستی و راحتی و بیشتر میخوای مفهوم رو برسونی ...
8- سوال همیشه توی ذهن من هست ، اما واسه سوال های عقیدتیت ، برای اینکه بی ادبی صحبت نکنم و جسارت نشه واسه جمله بندیام فکر کردم ...
9- من از اینکه شعرام رو برای کسی بخونم حس خوبی ندارم ، اعتماد به نفسم کمه توی این مسئله ...
10- siavash78 و _Hamed از کسانی هستند که واسه این سری صلاحیتشون بسیار بالاست

مخلصم حسین جان

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پارسا جان
جسارتا یه سوال هم من داشتم
می خواستم بدونم نظرت راجع به من چیه : :blush:
و اینکه چرا با ما حال نمیکنی ؟ :eek:
خداییش هیچکی به اندازه شما اینقدر با ما یکی به دو نمیکنه تو این فروم :D
داداش ما که همیشه اظهار ارادت داشتیم خدمت شما
ما زمین خوردتیم به خدا :happy:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مجدد سلام:)

11- تو جای من باشی ببینی یکی هیچی حالیش نیست از یه موضوع و تو آخرش هستی یا حداقل 2-3 سال وقت گذاشتی رو موضوع بعد طرف میاد نظر میده تو چه حسی پیدا میکنی؟:blush:
12- قبول داری اکثر مردم چیزی حالیشون نیست و فقط یه چیزایی بلغور میکنن؟؟:happy:
13-چرا رئیس جمهور محبوب من رو قبول نداری؟؟؟:blink:
14-کی میخوای زن بکیری؟؟؟;)
15-کی میخوای از بابا و خانواده جدا بشی؟؟:rolleyes:
16-راستی اهل دود هستی؟؟؟:cool:
17-اهل آبکی چی؟؟؟:p
18-یه نصیحت منو بکن:)
19-سوال آخر هم که همه میدونن(نظرت درباره من):blush:
چاکریم:)

علیکم السلام مجدد
11- اولا" که "آخرش" بی معنیه ... دوما" میگم خوب لابد توی یه چیز دیگه از من بهتره ... اما اگه قرار بر حرکتی باشه رک بهش میگم برو داداش اینجا وای نسسا !!! یا توی دلم میگم کاش پر تر میشد و بعد اصرار میکرد و اصلا" دیگه بهش فکر نمیکردم ... میدونی ، تو دنبال گافی از ملت ، و با این مسئله اعتماد به نفس خودت رو مرتب داری بیشتر میکنی ... این بیشتر کاذبه چون توی واقعیت به این کل کل ها احتیاج پیدا نمی کنی ، اگه مسی لیاقت هم صحبتی با تو رو داشته باشه ، اصلا" انقدر شعور داره که تو ازش بهتری و باهات بحث نمی کنه ، من پیشنهادم اینه که سکوت کنی ، این لبخند ها و اسمایلی خای پدرانه کمی خودت رو زیر سوال میبره ... حسین لازم نیست راجب به هر کسی قضاوتی بکنی و نتیجه ای بگیری ، اینجوری باید به 70 درصد آدم ها همه ش بخندی یا توی دلت شاکی بشه ، زود پیر میشی و کلی عواقب دیگه داره
12- اگثر مردم ایران ، چون اعتماد به نفس درست و درمون ندارند و میخوان با هر چیزی که شده بگن من میدونم ، اینجوریه که مجبورن وگرنه اگه واقعا" توی چیزی تبحر داشته باشن ، فقط در مورد تخصص خودشون حرف میزنن تا شخصیت بالاتری توی عموم پیدا کنن
13- هر کسی خوب از یکی خوشش میاد دیگه ...
14- زود ... از سوم راهنمایی هر غلطی که خواستک کرده ام ... دیگه حوصله ی جینگولک بازی ندارم
15- تا ازدواج نکنم صحیح نیست جدا زندگی کنم
16- حتی قلیون - در واقع غلیان - هم نیستم ...
17- وقتی قل نمی کشم دیگه آبکی که عمرا" ...
18- دود رو بذار کنار
19- خودت رو از بند این عقاید و ایدئولوژی های زندگی خلاص کن ... اینجوری آزاد تری و راحت تری ، روون تری ...

آقایی حسین جان

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پارسا جان
جسارتا یه سوال هم من داشتم
می خواستم بدونم نظرت راجع به من چیه : :blush:
و اینکه چرا با ما حال نمیکنی ؟ :eek:
خداییش هیچکی به اندازه شما اینقدر با ما یکی به دو نمیکنه تو این فروم :D
داداش ما که همیشه اظهار ارادت داشتیم خدمت شما
ما زمین خوردتیم به خدا :happy:
دوست عزیز ، موضع گیری بنده نسبت به شما نا خود آگاه هست و این قضیه بعد از اینکه پی3400 ِ 245 تومنی رو با نام گارانتی یاس به مبلغ 460 تومن خریدم و شبش از فرط عصبانیت که 460 تومن بابت دستگاهی دادم که میتونستم با 370 تومن بدون گارانتی بخرم ، تشدید شد ...

منو میبخشید واقعا" اما شما اساسا" با نام شرکتی اومدید در این فروم که در نظر هیچ یک فرقی با بقیه نداشت ...
ار لحاظ روانشناسی اگر با نام کاربری ِ معمولی وارد میشدید باز هم از این تنش ها کاسته میشد

همینجا از همه ی جسارت هام عذر میخوام

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز ، موضع گیری بنده نسبت به شما نا خود آگاه هست و این قضیه بعد از اینکه پی3400 ِ 245 تومنی رو با نام گارانتی یاس به مبلغ 460 تومن خریدم و شبش از فرط عصبانیت که 460 تومن بابت دستگاهی دادم که میتونستم با 370 تومن بدون گارانتی بخرم ، تشدید شد ...

منو میبخشید واقعا" اما شما اساسا" با نام شرکتی اومدید در این فروم که در نظر هیچ یک فرقی با بقیه نداشت ...
ار لحاظ روانشناسی اگر با نام کاربری ِ معمولی وارد میشدید باز هم از این تنش ها کاسته میشد

همینجا از همه ی جسارت هام عذر میخوام
خواهش می کنم قربان
حقیقتا دست بنده بسته است و چاره ای جز کار با این شرکت ها ندارم قبلا هم در عرائضم گفتم که از هیچکدومشون دل خوشی ندارم و هیچکدوم رو 100 % تایید نمیکنم . الان هم کل سایت رو به پارت آسیا اجاره دادم و فقط بروز سانی مطالبش با بنده هست .
به هر حال ما همیشه در بحث های مختلف از اطلاعات خوب شما در زمینه پاکت پی سی بهره مند شدیم
یه سوال دیگه هم داشتم معنی نام کاربری تون رو هم بی زحمت بفرمایین
آرزوی موفقیت برای شما .

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام پارسا جون

اینی که من سوال نمیپرسم دلیل داره هاااااااااااااااااااا!

آخه تا وقتی دوستلی قدیمی هستن ما کوچولو ها باید وایسیم کنار
بدشم همه را دوستان پرسیدند !

من 1 سوال بیشتر ندارم

چی شد ppc خریدی ؟! !

اولین ppc که خریدی چی بود ؟ یعنی در کل چند تا ppc داشتی و از کدوم راضی بودی ؟!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب روز آخر هست دیگه هر چه زود تر باید حاجت رو از این پارسای گل گرفت!
خوب میبینم که همه سوالاتی هم در رابطه با خودشون میکنن خوب منم این کار رو بلدم!:happy:
41.نظرت در رابطه با من چیه!؟:D
42.از دیدگاه تو من چه شخصیتی دارم!؟
43.در مورد سوال بالا راست میگی!؟:rolleyes:
44.یک عکس که به نظرت یکی از زیباترین عکسهایی هست که دیدی رو اپ کن تا ببینیم!
45.یک جمله زیبا بگو! یاشعر یا جماه یا بیت .....
46.یک آهنگ بسیار زیبا رو از دید خودت بگو!
47.آیا به مشهوریت فکر کردی!؟/آیا می خوای مشهور باشی!؟
48. 2+2=؟ چرا؟
49.خدا خیرت بده یه نصیحتی هم به من بکن!:)

برت آرزوی بهترینها رو دارم!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام پارسا جون

اینی که من سوال نمیپرسم دلیل داره هاااااااااااااااااااا!

آخه تا وقتی دوستلی قدیمی هستن ما کوچولو ها باید وایسیم کنار
بدشم همه را دوستان پرسیدند !

من 1 سوال بیشتر ندارم

چی شد ppc خریدی ؟! !

اولین ppc که خریدی چی بود ؟ یعنی در کل چند تا ppc داشتی و از کدوم راضی بودی ؟!
اینجوری نگو محمد جان ، من موقعی که 65 تا پست داشتم نمیدوستم فایل کب چه فرقی ب exe داره پس نباید اینجوری فکر کنی ...
اما در مورد سوالت من جم داشتم ، یه مدت کوتاه جسجار دستم بود و بعدش کیو تک 9100 خریدم و آخرش یه روز پی3400 داشتم ، هیچ کدومشون دستگاه های درست و درمونی نبودن اما با کیو تک ِ خیلی حال کردم ؛ تمام چیزای خفن پی پی سی جدیدای اچ تی سی ، حتی HTC Album رو هم که بهترین تکنولوژی تاچ دوال بود هم روش نصب کردم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اینجوری نگو محمد جان ، من موقعی که 65 تا پست داشتم نمیدوستم فایل کب چه فرقی ب exe داره پس نباید اینجوری فکر کنی ...
اما در مورد سوالت من جم داشتم ، یه مدت کوتاه جسجار دستم بود و بعدش کیو تک 9100 خریدم و آخرش یه روز پی3400 داشتم ، هیچ کدومشون دستگاه های درست و درمونی نبودن اما با کیو تک ِ خیلی حال کردم ؛ تمام چیزای خفن پی پی سی جدیدای اچ تی سی ، حتی HTC Album رو هم که بهترین تکنولوژی تاچ دوال بود هم روش نصب کردم
در مورد اینکه چی شد که گرفتم ، جو گرفت ، میخواستم باهاش توی خیابون برم توی اینترنت :D دیدی حالا کوچولو موچولو نداریم ؟! :blink: :D

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15

ممنونم داداش

مگه فرقی هم میکنن با هم ؟!؟!؟!!!!!!!!!!! :lol:

قربون شما دوست عزیز ! :)

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
1- بهترین ppc دنیا از نظر شما چیه ؟!
چرا !؟!؟

منم یاد گرفتم سوال بپرسم ! :happy:

2- نظرت راجع بع من چیه ؟! :lol::lol: ( تو این 1 ماهه هنوز منو نشناختی ؟!؟!؟! :( واقعا" کهههههههههههههههههههه :lol: )

سوالی که میپرسم خصوصی هست !

ولی خوب میپرسم!!
3- همسر آینده شما چه خصوصیاتی باید داشته باشه که پارسا جون ما افتخار بده بهش ؟! :happy:
4- ساز میزنی !؟
5- کلا" به هنر علاقه داری یا نه ؟!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
محمد باز اومدی اینورا که !!!!!! به جای درس خوندم !!!

هر چی ما به فکرتیم تو خودت .........................!!!!

برو یدو تا انتگرال حل کن!!!!!!!! اصلا بذار ببینم 2*2 تا چند میشه!؟؟؟؟
حتما نمایشگاه ELECOMP هم رفتی!!!

موفق باشی پسر منتظر خبر خوش قبولیت هستیم!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب روز آخر هست دیگه هر چه زود تر باید حاجت رو از این پارسای گل گرفت!
خوب میبینم که همه سوالاتی هم در رابطه با خودشون میکنن خوب منم این کار رو بلدم!:happy:
41.نظرت در رابطه با من چیه!؟:D
42.از دیدگاه تو من چه شخصیتی دارم!؟
43.در مورد سوال بالا راست میگی!؟:rolleyes:
44.یک عکس که به نظرت یکی از زیباترین عکسهایی هست که دیدی رو اپ کن تا ببینیم!
45.یک جمله زیبا بگو! یاشعر یا جماه یا بیت .....
46.یک آهنگ بسیار زیبا رو از دید خودت بگو!
47.آیا به مشهوریت فکر کردی!؟/آیا می خوای مشهور باشی!؟
48. 2+2=؟ چرا؟
49.خدا خیرت بده یه نصیحتی هم به من بکن!:)

برت آرزوی بهترینها رو دارم!
41- توی دنیای خودت هستی بد فرم ، و خیلی دوست داری ببینی ملت توی کدوم دنیا سیر میکنن ...
42- خشن نیستی ، مهربونی ، سرزنده ای ، گستره ی اطلاعاتت بالاست
43- اگه جواب هام رو دیده باشی ، میبینی که خیلی رک هستم و حرفم رو میزنم
44-
6y05lyb.jpg

45- When there is no light , There is no shadow
46- Colors dance اثر George Winston
47- ... نه ، دوست دارم خونواده م از اینکه با من بیرون میرن لذت ببرن ، نه اینکه عذابشون باشم
48- سر کار میذاری ؟ چرا ؟ به هر حال ما از قوانین تبعیت میکنیم وگرنه هر واحد میتونست معنی دیگه ای داشته باشه و 2+2 یه چیز دیگه بشه ...
49- برکه را آبی ببین ، قصه ها را زنده کن ، این زمین ِ بی رمق را چاره کن ... نامه های یار ننگینِ غمین را پاره کن ...
سایه ها را لاله کار ، بر تن خشکیده ی سرد ِ دلت ، مثل باران خدا ، بی صدا و بی ریا ، هر دم ببار ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
1- بهترین ppc دنیا از نظر شما چیه ؟!
چرا !؟!؟

منم یاد گرفتم سوال بپرسم ! :happy:

2- نظرت راجع بع من چیه ؟! :lol::lol: ( تو این 1 ماهه هنوز منو نشناختی ؟!؟!؟! :( واقعا" کهههههههههههههههههههه :lol: )

سوالی که میپرسم خصوصی هست !

ولی خوب میپرسم!!
3- همسر آینده شما چه خصوصیاتی باید داشته باشه که پارسا جون ما افتخار بده بهش ؟! :happy:
4- ساز میزنی !؟
5- کلا" به هنر علاقه داری یا نه ؟!

قربانت محمد جان ...

1- چیزی که تولید انبوه داشته باشه فلیم . البته اگه رام 6 براش بیاد .
2- همین که درست واست مهم بود و اومدی نظر خواستی یعنی نسبت به زندگیت احساس مسئو لیت میکنی و این خیلی مهمه ...
3- بتونم همیشه بهش اعتماد کنم ، ظاهرش خب مهمه ، آدمی نباشه که ادعا داشته باشه ، اگرم داره وقتی با منه همه ش رو فراموش کنه . دوست باز نباشه و کارائی که دوست ندارم و شامل خیلی چیزها میشه منکرده باشه و نکنه ... زیادم حرف نزنه ، سکوت رو دوست دارم و از نگاه خیلی چیزها میفهمم
4- نه متاسفانه
5- خیلیییی ... قبلا" هم گفتم ، مینویسم و نقاشی میکنم ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام مجتبی عزیز

1-شغل ثابتی نداشتم بیشتر جسته گریخته کار کردم ، ترم 3 دانشگاهم هنوز فکر میکنم جا دارم ... من دوست دارم توی طراحی خارجی قطعات الکترونیک فعالیت کنم ، کاری که ایران هیچ آینده ای نداره ...
2- کارشناسی - مهندسی صنایع - برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها
3- پاکت پیسی آینده ی تاریکی داره ... علت : از نظر من سایز ال سی دی بسیار مهم هست ... دستگاه های 2.8 که کاملا" از ذهن افراد پاک میشه چون در این سایز صفحه بحث E-Reading & E-bussiness و همه ی کارهای مرتبط با اون بسیار غیر منطقی است و تنها برنامه های کاربردی و البته درصدی از اون ها افراد رو ارضا میکنه ... پس میریم سراغ سایز های بزرگتر ... اون ها هم به حدی میرسن که بشه باهاشون واقعا" فعالیت کرد ( مثل UMPC های فعلی تقریبا " ) پس من فکر میکنم این سایز میانی واسه همیشه فراموش بشه در آینده و یا دستگاه ها به سمت بسیییااررر کوچک برن یا دستگاه های نسبتا" بزرگی که کارایی واقعی داشته باشند .
4- من اطلاع چندانی در این زمینه ندارم اما در مورد عامل تورم همه چیز مرتبط با سیاست کلان هست ... برای پایین اومدن قدرت مانور مردم این تورم بصورت Shadowlike میره بالا تا ذهن ها به اندازه ی کافی خسته باشه ... از مسائل خارجی هم این بهونه ها ناشی میشه تا احتکار جاجی بازاری هایی که به یه جاهایی وصل هستند . جمله ی معروفی هست که از زبان هر کسی به یه نحوی نقل شده و مفهوم کلیش اینه که تکامل ذهنی و معنوی باید روی ستون های قدرت های مادی باشه ( البته این برای انسان هاییه که نمیخوان از دنیا ببرن و خونواده ای دارند و باید افرادی رو سیر کنند پس مادیات بخش لاین فک اونهاست ) پس وقتی با این تورم ها مردم قدرت مانورشون رو از دست میدن ، دیگه نایی برای تحقیق و بررسی و پیشرفت و زندگی رو به رشد وجود نداره ... پس کسی پاشو از گلیمش دراز تر نمیکنه
5- زندگی ... سفیده ، چون مخلوطی از همه ی رنگ هاست ...
6- جدای از بحث رنگ زندگی من سفید رو خیلی دوست دارم
7-آره ... با اینکه کتابهاش بیشتر واسه کساییه که قبلا" شکستی داشته اند یا بقول خودشون Unfortunate affair نوشته شده اما توش نکته هایی هست که از اون دید بیشتر دیده میشه ... من یادمه این کتاب رو از دکتر تبریزی گرفتم ... بعدا" فهمیدم با یکی ار مراجعین 20 ساله ش ......
8- همونطور که گفتم دیگران از من به نیکی یاد کنن و کسی از من ناراحت نباشه ... دوست دارم بعد از مردنم کسایی که منو میشناختن دور هم که میشینن همه ش از کرده های خوبم بگن و دعام کنن و ذکر خیرم باشه ... اگه دقت کنید واسه رسیدن به این هدف خیلی باید زحمت کشید خیلیییی ، چون خدا همیشه باهامه و مطمئنم راضی کردن بنده هاش خیلیی واسش مهمتره ...
9- نوشته م ... فکر کنم به اون هایی که خیلییی بلند پروازانه نبوده رسیدم
10- اونقدر جدی نشون میدی که وقتی گاهی توی گفتگوی آزاد اسمایلی خنده میزنی میگم خدایا وقعا " خندیده یعنی ؟ بعد کلی منم خوشحال میشم ... احساس میکنم آدم کمال گرایی هستی و ترجیح میدی یا کاری رو نکنی یا اگه میکنی کامل و درست بکنی ... میشه روت حساب کرد . اما خوب جدیتت باعث میشه زیاد ملت جرئت نکنن نزدیک بشن :D

مخلوط رنگ ها فکر کنم سیاه بشه ها:lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مخلوط رنگ ها فکر کنم سیاه بشه ها:lol:
متاسفانه باید بگم مخلوط رنگ ها ، سفید میشه :D
سیاه از عدم حضور نور هست که نتیجه ایست از نبود هیچ رنگی ...
شما اگه تمام رنگ ها رو دور یک دایره مثل تکه های پیتزا بزنین و اون دایره رو با سرعت بالا بچرخونید میبینین که اون دایره با وجود داشتن اون همه رنگ سفید دیده میشه ... البته ببخشید ها ...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب پارسا جان اینم سئوالات بنده

1-میخام ده آهنگ مورد علاقت رو که توی خونه یا تو ماشین یا تو گوشی خیلی گوش میدی و خیلی باهاشون حال میکنی رو نام ببری
بترتیب بنویس و اولی ها رو آخر همه (به هر زبونی)

2-تو زندگیت کی رو سر لوحه ات قرار دادی؟ (دوست داری جای اون باشی، لطفا وطنی)

3-سیبیل خیلی بهت میاد ! :) (سئوال نیست همینطوری گفتم)

4-بهترین خاطره زندگیت رو بنویس

5-بدترین رو هم بنویس

6-اگه صد میلیون بهت بدن چیکاری میکنی؟

7-حالا اگه یه میلیارد بهت بدن چی؟

8-چند بار کتک خوردی / چند بارش رو زدی؟

9-برای بچه ها یه چشمه آموزش تروریسیتی بده! :D

10-الان با چه بروزری داری میایی پی تی / با چه رزولیشینی / آی پیت چیه!؟ / پسورد یوزرت رو هم بدی که دیگه حله!!! :lol:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه باید بگم مخلوط رنگ ها ، سفید میشه :D
سیاه از عدم حضور نور هست که نتیجه ایست از نبود هیچ رنگی ...
شما اگه تمام رنگ ها رو دور یک دایره مثل تکه های پیتزا بزنین و اون دایره رو با سرعت بالا بچرخونید میبینین که اون دایره با وجود داشتن اون همه رنگ سفید دیده میشه ... البته ببخشید ها ...

هم جواب دکتر درست هست و هم جواب پارسا ولی هیچ کدوم کافی نیست!

در علم هنر و رنگ مخلوط تمامی رنگ ها سیاه میباشد!

و در علم فیزیک و نور مجموع تمام ننورهای رنگی سفید میباشد!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب پارسا جان اینم سئوالات بنده

1-میخام ده آهنگ مورد علاقت رو که توی خونه یا تو ماشین یا تو گوشی خیلی گوش میدی و خیلی باهاشون حال میکنی رو نام ببری
بترتیب بنویس و اولی ها رو آخر همه (به هر زبونی)

2-تو زندگیت کی رو سر لوحه ات قرار دادی؟ (دوست داری جای اون باشی، لطفا وطنی)

3-سیبیل خیلی بهت میاد ! :) (سئوال نیست همینطوری گفتم)

4-بهترین خاطره زندگیت رو بنویس

5-بدترین رو هم بنویس

6-اگه صد میلیون بهت بدن چیکاری میکنی؟

7-حالا اگه یه میلیارد بهت بدن چی؟

8-چند بار کتک خوردی / چند بارش رو زدی؟

9-برای بچه ها یه چشمه آموزش تروریسیتی بده! :D

10-الان با چه بروزری داری میایی پی تی / با چه رزولیشینی / آی پیت چیه!؟ / پسورد یوزرت رو هم بدی که دیگه حله!!! :lol:
1- آخه کلا" رو میگی یا فقط الان رو میگی ؟ اینا مخلوطه :D :
> katie melua - if you were a sailboat
>Alicia Keys - No One
> Kanye West - Stronger
> ستار - سلام
> Daughtry - Its Not Over
> Chris De Burgh - Carry me
> James Blunt - 1973
> Enrique - Tired Of Being Sorry
> فرزین - باور نکردی
> Chris De Burgh - Shadow of the mountain

2- سهراب سپهری

3- چاکرم داداش :D

4- توی باغ بودیم و ........................ :D

5- چند شب قبل از کنکور رفته بودم پایتخت 9-10 شب بود ، آی دی دوست دخترم رو هک کردم ... که فهمیدم دوست دختر 4 ساله م با دوست پسری 5 ساله م به طرز مخوفی ریختن روی هم !!! دیگه بعدش رو حدس بزنین ...

6- خونه پیش خرید میکردم ، یا یه جای دور که آینده داره زمین میخریدم

7- تمام کسایی که دور و برم پول لازم بودن رو تامین میکردم ، 500تومن خرج خودم و بچه هام نگه میداشتم و خونه و ماشین میخریدم

8- ما چون بندر عباس بودیم دعوا و تیزی کشی جزو لاینفک محیط بود و معمولا" هم میزدیم چون گروهی دعوا میکردیم و یه سری از یه دهی به نام "خون سرخ" رو هم با خودمون میبردیم ... اما کلا" دعوا های تکیم رو نخوردم چون اگه میدونستم میخورم دعوا نمی کردم ... البته یه بار تهران دعوای گروهی کردیم ؛ 11 نفر بودیم ، 4 نفر اومدن ، ترکوندنمون :D

9- من خیلی وقته گذاشتم کنار ... :D

10- اینترنت اکسپلورر 7 ، 1280 در 1024 ، بقیه ش رو می خوای بیا از خودم بگیر ( تیریپ شر و اینا )

بالا