• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ بخش پاکت پی سی (با حضور ستارگان بخش پی پی سی)

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1. کدوم کنسول را برای بازی ترجیح میدی (pc ,Xbox360, PS2 ,PS3, PSP ,Nitendo Wii)
2. توی زندگیت خواستی به چی برسی!؟
3. یه عکس جدید از خودت بروز بده!!!!!:D
4..میونت با حیوان ها چه جور هست چه حیوانی رو دوستداری!؟( البته میدونم که آره!:D
5.آدم آروم و صبوری هستی و یا خشن و عجول و زود عصبی میشی!؟
6. آهنگ ایرانی رو میپسندی یا american یا ترکی یا عربی یا ....
7.به چه زبان هایی بلدی صحبت کنی!؟
8.آدم خوش صلیقه ای هستی!؟
9.آیا قصد داری بعد از تحصیل از ایران خارج بشی!؟چرا! و کجا!؟
10. کجای جهان را ایده آل برای زندگی کردن میدونی!؟

همیشه شاد و شنگول و شاداب باشی!!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
1. کدوم کنسول را برای بازی ترجیح میدی (pc ,Xbox360, PS2 ,PS3, PSP ,Nitendo Wii)

pc

2. توی زندگیت خواستی به چی برسی!؟

اين يه دونه رو بيخيال :D اگه اسرار داشتي دوباره بگو :wacko:

3. یه عکس جدید از خودت بروز بده!!!!!:D

چشم سعي ميكنم خوبش رو فردا بزارم :rolleyes:

4..میونت با حیوان ها چه جور هست چه حیوانی رو دوستداری!؟( البته میدونم که آره!:D

عالـــــــــيه :lol: 100 البته كه طوطي جات :D ( + قناري جات ) :D
گربه (خوباش) - عقاب - خرس تنبل :lol:

5.آدم آروم و صبوری هستی و یا خشن و عجول و زود عصبی میشی!؟

;) آدم آرومي هستم البته در مواقع عادي و در مسائل شخصي عجول و زود عصبي ميشم

6. آهنگ ایرانی رو میپسندی یا american یا ترکی یا عربی یا ....

اول ايراني بعد امريكايي

7.به چه زبان هایی بلدی صحبت کنی!؟

:wacko: ... :wacko:

8.آدم خوش صلیقه ای هستی!؟

بله .خيلي خيلي خوش صليقه هستم ... :rolleyes:

9.آیا قصد داری بعد از تحصیل از ایران خارج بشی!؟چرا! و کجا!؟

سرزمينم رو با همه بدي هاش دوست دارم اما اگه اختياراتم زياد باشه بله. چرا كه دوست دارم تحول كلي رو تجربه كنم:rolleyes:

10. کجای جهان را ایده آل برای زندگی کردن میدونی!؟

جزاير قناري

----
.... موزيك
----
همیشه شاد و شنگول و شاداب باشی!!!!

فداي تو گلم :rolleyes:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها چرا اینجا اینقدر سرد شده!! بابا هوای مهرداد عزیز رو داشته باشین!!!!!!!!!!

مهرداد جون خودم هواتو دارم!!!

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام به مهرداد جان.

1- اولین بار سیم کارتت رو تو چه دیوایسی گذاشتی؟
2- چی شد که به PPC روی آوردی؟
3- چی شد که اومدی سراغ PT؟
4- چرا همیشه از رنگها تو نوشته هات استفاده میکنی و هیچ جا با خط و سایز و شکل معمولی نمینویسی؟
5- اون چیزهایی که تو بازارچه میفروشی را از کجا میاری؟:blink:
6- همون سوال قبلی. چون خیلی کنجکاو شدم.:cool:
7- تو امضات مشخصات N90 و N91 را خالی گذاشتی. چرا؟
8- دوست داشتی مدیر میشدی؟ اگه میشدی چه تغییراتی میدادی؟
9- از اینکه رو این صندلی نشستی چه احساسی داری؟
10- میدونم که من را درست نمیشناسی ولی در همین حدی که میشناسی نظرت رو درباره من بگو.:blush:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ببخشید پاپتی پریدم تو این تاپیک :D:wacko:من همچنان اینترنت ندارم ...از pt و همه چی دور افتادم گفتم حالا که فرصتی جور شده اولین پستم رو توی این تاپیک البته با اجازه مهرداد عزیز بزنم و یه کوچولو از وقتشو بگیرم ... بعد از مدتها دوری از بچه ها یه احوال پرسی کنم (میدونم اینجا همه سر میزنن) دلم واسه همهتون تنگ شده :( ....این مدت سوای مشکل اینترنت که هروز قول میدن درست میشه و وعده سر خرمن میدنو هنوز هم نشده حسابی گرفتار بودم و هست:( امیدارم به زودی بتونم درکنار شما دوستای عزیزم باشم انشالله هرجا هستید خوب وخوش سلامت باشید :) شرمنده مهرداد جون که وقتت رو گرفتم ولی خب خیالت راحت الان باز صندلیت رو داغ میکنم جوری که دیگه نتونی بشینی :p
یه سوال هم کنم که الان حسین میاد پستم رو پاک میکنه :wacko:
چرا اینقدر غلط املایی داری؟:D تو مدرسه املاء هاتو چند میگرفتی :D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
چرا اینقدر غلط املایی داری؟:D تو مدرسه املاء هاتو چند میگرفتی :D[/QUOTE]
كالر جان قرار نبود سوال تكراري بپرسي ها! اينو من پرسيدم مهرداد هم جواب داد 20:blink:

پ ن : خداييش واقعا بايد از شما به خاطر آواتارت تشكر كنم. هر وقت پستي از شما مي بينم ميرم به دوران شيرين و و رنگي كودكي:rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با سلام به مهرداد جان.

سلام عزيزم :blush:

1- اولین بار سیم کارتت رو تو چه دیوایسی گذاشتی؟

تا يه مدت Siemens M55 داشتم چه حالي كه ميكردم اون زمان :lol:

FrankenStein
Pocket PC مدیر
s4 siemens :lol:

2- چی شد که به PPC روی آوردی؟

من قرار بود يه گوشي خيلي خوب بخرم به قيمتش هم كاري نداشتم. طي مسافرت خانوادگي كه داشتيم از جهرم تا شمال و كلي از شهر ها ... به شمال كه رسيديم Nokia 6600 من به كل خراب شد و به دنبال گوشي رفتم
توي قزوين گوشي p990 i رو ديدم كه خيلي چشمم رو گرفت اما گفتم صبر ميكنم به يه جا ديگه كه رفتيم شايد يه چيز بهتر گيرم اومد
اصفهان كه رفتيم به چند تا مغازه توپ رسيديم !!! قبلا Imate jam & pda2 رو ديده بودم اما اينجا كه رفتم pda2k رو آورد واسم و گفتم به به چه خوشگل هست :p تا اون زمان هر جا ميرفتم كسي pda2k نداشت و اينكه قيمت رو هم اون زمان 685000 تومان خريدم و كلي حال كردم :cool: فكرشو بكن توي پارك اصفهان ... توي دست شويي مينشستم گوشي رو شار| ميكردم كه بتونم كار كنم :rolleyes:

3- چی شد که اومدی سراغ PT؟

باور كن هر چي سعي كردم و به خودم فشار آوردم چيزي يادم نمي آد كسي چيزي يادشه از اولين پست هاي من ؟
ببخشيد كه اينو نتونستم جواب بدم :D كشش نداره :happy:

4- چرا همیشه از رنگها تو نوشته هات استفاده میکنی و هیچ جا با خط و سایز و شکل معمولی نمینویسی؟

چرا !!! كي گفته !!! من چندين جا يادمه كه با خط و سايز معمولي نوشتم ;)
آخه اينجوري به نظرم پست ها با وجود تره و طرفي كه ميخواد بخونه با اشتياق بيشتري ميخونتشون
البته مهم تر اين هست كه خودم خوشم مي آد اينجوري نوشته بشه
و ديگه اينكه هميشه رنگ ها توي همه چيز تاثيراتي داشتند حالا اين تاثيرات چه مخفي باشه چه بتونه چيزي رو آشكار بگه ... مهم اين هست كه از حالت سكوت بيرون مي آد

5- اون چیزهایی که تو بازارچه میفروشی را از کجا میاری؟:blink:

از شيــراز و اصفهان :rolleyes:

6- همون سوال قبلی. چون خیلی کنجکاو شدم.:cool:

از اصفهان و شيراز اما اكثرا شيراز :rolleyes:

7- تو امضات مشخصات N90 و N91 را خالی گذاشتی. چرا؟

چون از نظر من اين گوشي ها اصلا ارزش نوشتن مشخصات رو نداره :blush: بي احترامي به كسي نشه ايشالا :blush:

8- دوست داشتی مدیر میشدی؟ اگه میشدی چه تغییراتی میدادی؟

نه دوست ندارم ;) آخه واقعا يه مدير بايد اينقدر اطلاعاتش خوب باشه كه بتونه جايي كم نياره و همچنين اطلاعات به روز رو اينجا بگه و اين چيزها يه مغز پر بار ميخواد و اينكه ترجمه گر خوبي باشي كه من اينها رو توي خودم نميبينم

اول از همه دو تا اخطاري رو كه توي پروفايلم دارم رو بر ميداشتم ... البته به لطف دكتر فكر كنم يكيش Private هست :D ... بعد اينكه فكر كنم 3 تا مدير گل گلابي كه داريم هيچ كم كاري ندارن و من هم كاري بيشتر از اين نتونم انجام بدم به جز اينكه جوايزي رو براي بعضي چيزا در نظر بگيرم :happy: و يه جور شور و شوق +2 نسبت به شور و شوقي كه بخش گفت و گوي آزاد ايجاد كرده :rolleyes:

9- از اینکه رو این صندلی نشستی چه احساسی داری؟

من روي مبل دراز كشيدم :rolleyes: و تايپ ميكنم ...:D صندلي ندارم :D
احساس خوبي دارم ... و اينكه روي بعضي سوالات براي جواب كه فكر ميكنم خوشحالم ميكنه چون ممكنه تا الان بهشون توجهي نداشتم و الان دارم فكرش رو مي كنم مثل سوال شماره 3 كه وقتي نگاه ميكنم ميبينم خيلي پَرت هستم :D:wacko:

10- میدونم که من را درست نمیشناسی ولی در همین حدی که میشناسی نظرت رو درباره من بگو.:blush

بله دقيق تر اينكه با شما هيچ برخوردي نداشتم و اينجا هم كه از من سوال پرسيدي جاي تعجب واسم داشت :D:blush:
با انتخاب گوشي فعليتون من رو دچار وسوسه كرديد كه اگر پول زيادي گيرم اومد p535 هم بگيرم :blink: عجيبه اما اگر دقت كرده باشيد من اين گوشي رو خيلي دوست داشتم :lol: و همينجور توي دلم هست :rolleyes: و از اين نظر
icon10.gif
روحياتمون به هم نزديك تر ميشه
icon10.gif

و در آخر اينكه هر كس به پست هاتون نگاهي بندازه ميفهمه كه آدم نكته بيني هستيد و اينكه حاشيه نميريد :blush:
آدم كاملا معقولي به نظر ميرسيد و اينكه براي انديشه هاتون از نزديك ترين راه ها استفاده ميكنيد
اگه چيزي بوده كه انتظار شنفتنش رو داشتيد و نگفتم معذرت ميخوام... :blush:شناخت من در همين حد :rolleyes: بود ;)

هميشه شاد و پايدار باشيد :) كوچيكتم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ببخشید پاپتی پریدم تو این تاپیک :D:wacko:من همچنان اینترنت ندارم ...از pt و همه چی دور افتادم گفتم حالا که فرصتی جور شده اولین پستم رو توی این تاپیک البته با اجازه مهرداد عزیز بزنم و یه کوچولو از وقتشو بگیرم ... بعد از مدتها دوری از بچه ها یه احوال پرسی کنم (میدونم اینجا همه سر میزنن) دلم واسه همهتون تنگ شده :( ....این مدت سوای مشکل اینترنت که هروز قول میدن درست میشه و وعده سر خرمن میدنو هنوز هم نشده حسابی گرفتار بودم و هست:( امیدارم به زودی بتونم درکنار شما دوستای عزیزم باشم انشالله هرجا هستید خوب وخوش سلامت باشید :) شرمنده مهرداد جون که وقتت رو گرفتم ولی خب خیالت راحت الان باز صندلیت رو داغ میکنم جوری که دیگه نتونی بشینی :p
یه سوال هم کنم که الان حسین میاد پستم رو پاک میکنه :wacko:
چرا اینقدر غلط املایی داری؟:D تو مدرسه املاء هاتو چند میگرفتی :D

:D سوالت تكراري و جواب من رو هم كه سياوش جان زحمت رو كشيدن براي تو عجيب بود نه ؟ !!! :D

حالا فكر ميكني پستت پاك ميشه ؟ :lol::D
ما كه QUOTE گرفتيم يادگاري نگه داشتيم :p

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خیلی قشنگ گفتی ... این جمله رو همیشه یادم میمونه ... :)

آره انصافا... من هم خوشم اومد.
خب مهرداد جان سوال بعدي:
10 : احتمال داره اين هفته يك فليم گير من بياد و ديگه شما در انتظار رام جديد تنها نيستي!ميشه فليمت رو نفروشي تا من هم تنها نمونم؟!:blush:
11: قصد ادامه تحصيل داري؟ چي دوست داري؟
12: وقتي بچه بودي ميخواستي بزرگ شدي چكاره بشي؟
مرسيييي

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:rolleyes: چشمات قشنگ ديد گلم ... منم كلمه مخوف رو هميشه به كار ميبرم چه اينجا چه پيش برو بكس خودم :happy: ... قربونت :happy:

مهرداد جان من چاکرتم. شما لطف دارید.:rolleyes:
امیدوارم بیشتر با هم آشنا بشیم.
راستی تو کدوم شهر ساکن هستی؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آره انصافا... من هم خوشم اومد.
;)
خب مهرداد جان سوال بعدي:

10 : احتمال داره اين هفته يك فليم گير من بياد و ديگه شما در انتظار رام جديد تنها نيستي!ميشه فليمت رو نفروشي تا من هم تنها نمونم؟!:blush:

اول احتمالت رو به يقين تبديل كن ... بعد اگر خريدي منم نميفروشم :cool:

11: قصد ادامه تحصيل داري؟ چي دوست داري؟

من كه اين قصد رو ندارم... اصلا بعد از تصادف همه چي نابود شد :blink: !!! فعلا كه بابام برا اين ترم من رو مجبوري دانشگاه آزاد ثبت نام كرده ... !!! من كه گفتم نميرم حالا بينم تا چه شود ! اصلا باور ميكني روم نميشه برم دانشگاه :blink: !!!
نقشه كشي معماري

12: وقتي بچه بودي ميخواستي بزرگ شدي چكاره بشي؟

وقتي بچه بودم و الان هم كه بچه ام دوست داشتم و دارم معامله گر بزرگي بشم :happy:

مرسيييي

بهش برســـــــــي:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد جان من چاکرتم. شما لطف دارید.:rolleyes:

قربانت :)
امیدوارم بیشتر با هم آشنا بشیم.

منم اميدوارم :happy:
راستی تو کدوم شهر ساکن هستی؟

شهر جهرم - 180 كيلومتري شيراز

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اقا اینارو داشته باش:
1- رو میزت الان چه چیزایی هست؟
2- تو اتاقو کمدت چی؟:D یه عکس از میزت به همراه متعلقاتش بگیر بی زحمت:blush:
3- تو یخچال چیا نگه میداری؟!!(اصلا چندتا یخچال دارین؟!:D) اگه تونستی یه عکس هم از یخچالاتت(!) بگیر!
4- راجع به من چه طوری فکر میکنی؟ (غیر از خوب بودنو باهوش بودنو....اینا:D)
5-دوست داشتی الان به کدوم دوره زندگیت بری؟!:eek:
6- کی میخوای ازدواج کنی؟!( به سلامتی:D)
7-ماشینتو چه قدر دوست داری؟! تو یه واحد استانداردی بگو که بشه اندازه گرفت و مقایسه کرد:D
حالا که این همه عکس گرفتی, از صندوق عقب ماشینو داخلش هم چندتا عکس بزار اینجا ببینیم حرف حسابت چیه:D
عکسهای تصادفت رو هم اگه می خوای من میتونم آپ کنم:D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اقا اینارو داشته باش:

sad30.gif
بچه ها تا به الان كسي اينجور سوالاتي كرده كه رو صندلي جاييش بسوزه ؟ !!!
sad30.gif

1- رو میزت الان چه چیزایی هست؟

to_become_senile.gif
سي دي - پك سي دي - جعبه سي دي - چند تا باتري ان 90 - يكي باتري ان91 - 4 تا ام پي 4 پلير - يه كارت شارژ سيم كارت اعتباري دولتي - اسپيكر و رموتش - مانيتور - گوشي pda2k - گوشي ان 90 كه پشت مانيتوره - گوشي ان 91 كه پست مانيتوره - يه شارژر اتمي نوكيا - يه مچ بند - فندك - چند تا عكس - 4 تا دارو شماد - يه دارو شيشه اي - يه قاب عكس كوچيك زير برگه ها - كلي رگه و نوشته - جعبه گوشي فليم - جعبه گوشي پي دي اي تو كا - يه عروسك خرسي جعبه video eye where - خودشم زير ميز هست - يه عروسك عنكبوتي - يه كلاه - 6 تا پاكت پستي -دو تا پلاستيك - جعبه ام پي 4 پلير - چند تا رابط -يه پيچ - كلي براده تير تفنگ بادي - جعبه سيم كارت ايرانسل - 2 تا دست مال كاغذي استفاده شده - جونم برات بگه عليرضا جان دفتر چه شعر هاي دوره كودكستان - جعبه قرص جين سينگ - چند تا كارتون پست زير اين ميز - شوكر 500 هزار وتي البته خراب شده - يه دست پاسور كنار اسپيكر - يه سنجاب خشك شده - اسكنر - برگه مجور فروش افشانه - يه ساعت مچي - يه ساعت ديواري كه چسبيده به ديوار و پشت ميز - يه سبد گل مصنوعي - يه عروسك اردكي . ووك ووك ...
3550.gif
و چيزايي كه نميتونم زير اينا ببينم

2- تو اتاقو کمدت چی؟:D یه عکس از میزت به همراه متعلقاتش بگیر بی زحمت:blush:

ميز كامپيوتر - تخت خواب - كمد - ميز و آينه - يه گلدون گل بزرگ مصنوعي - بخاري گازي - دو تا كيف سامسونت
42kmoig.gif

6lncvfp.jpg

3- تو یخچال چیا نگه میداری؟!!(اصلا چندتا یخچال دارین؟!:D) اگه تونستی یه عکس هم از یخچالاتت(!) بگیر!

:blink: عجب !!!
عكسشو ميزارم ببين !!! 3 تا يخچال يه فريزر هم پايين هست حوصلم نميشه برم عكس بگيرم
:D

85vguhs.jpg

86h6czl.jpg
7x15ssl.jpg

72lga46.jpg
7y65qog.jpg

6p4hjes.jpg

4- راجع به من چه طوری فکر میکنی؟ (غیر از خوب بودنو باهوش بودنو....اینا:D)

غير از اون اولي و دومي كه بهترين مهارتت رو همه مي دونن :

رفيق باحالي هستي و 100 البته به خاطر اينكه كانادا هستي هميشه شوق و شور داري و اينجوري در نظر دارمت كه :
هميشه يه آهنگ رپ رو داري با ipod گوشي ميدي و لبخند ميزني
meditationf.gif
كه من خيلي خوشم مي آد
چي بگم ما كه كلي وقته با هم دوستيم
در كل ازت خوشم مي آد ديگه
trenchcoat.gif

بزار اون جمله معروف رو هم بگم :D
اگه چيزي بوده كه انتظار شنفتنش رو داشتيد و نگفتم معذرت ميخوام... ;)

5-دوست داشتی الان به کدوم دوره زندگیت بری؟!:eek:

يك روز قبل از تصادف
148fs542321.gif

6- کی میخوای ازدواج کنی؟!( به سلامتی:D)

من كه خودم دوست دارم هر چه زودتر تا كه چه پيش آيد اگه از من باشه همين يك ماه آينده چه طوره خوبه ؟ خونه هم كه خودم دارم
4yajuyo.gif
ماشينم كه دارم
144fs807820.gif
:D خب بريم سر سوال بعدي
143fs503525.gif

7-ماشینتو چه قدر دوست داری؟! تو یه واحد استانداردی بگو که بشه اندازه گرفت و مقایسه کرد:D
حالا که این همه عکس گرفتی, از صندوق عقب ماشینو داخلش هم چندتا عکس بزار اینجا ببینیم حرف حسابت چیه:D
عکسهای تصادفت رو هم اگه می خوای من میتونم آپ کنم:D

اميدوارم اين واحد بتونه استاندارد باشه
فكر كن به يه بچه 4 ساله بگي عمه (امه
3550.gif
) رو بيشتر دوست داري يا يه هندونه بزرگ
100% وقتي ماشين من رو هندونه حساب كني منم همون بچه و عمه ( امه
3550.gif
) هم همون عمه باشه :D جواب ميشه اين عكس
6jg3k2v.jpg

:D حرف حسابم اينه
كم نياري يه وقت :wacko: تو اين هواي سرد رفتم همينجوري عكس گرفتم ;)
اين از صندوق عقب . حدس بزن چيا توشه هميشه :D

6xj8e1v.jpg

اينم از زير صندلي جلو :D فكرشو بكن چرا اينجوريه ;) و اينا چيه
34y5mvr.gif

8fjr5ad.jpg

اينم از صندلي عقب كه هميشه و هميشه به همين شكله و اگه كسي هم نشست بايد خودش همينجوري درستش كنه :cool: اصل طراحي بايد همينجوري بمونه - راستي يادمم رفت بگم زير پايي ها همش رو خز مشكي انداختم :D
6k74z1h.jpg

جريان عكس تصادف من هم تو خودت نمي توني بزاري آخه اينجا آقا قانون داريم بيخود كه نيست !!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام ...
خوبی مهرداد ؟

1- منم تصادف بدی داشتم ، تو هم موقعی که صحنه هاس مشابه میاد ؛ مخت داغ میشه ؟
2- خواننده های مرد رو میپسندی یا زن ؟
3- اگه الان بگن یه پی پی سی بخر چی میخری ؟
4- طوطی باز که هستی ؟ کاکادو ، عروس هلندی ، طوطی خاکستری چند قیمت داری ؟
5- اون طوطی ِ تو که عمرا " بره توی کار حرف و اینا ؛ با مرامه ؟ چی کارا میکنه که دوسش داری؟
6- دوست داری معامله گر شدی ، سالم معامله کنی با کثیف؟ میدونی که اگه سالم باشه اصلا" معامله گر نمیشی !!!
7- سرما رو دوست داری یا گرما ؟
8- خواب میبینی ؟ قشنگترینشو که میتونی بگی بگو ...
9- فراری یا لامبورگینی ؟
10- نظرت راجب به من ؟

موفق باشی

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[
اقا اینارو داشته باش:[/COLOR]

to_become_senile.gif
سي دي - پك سي دي - جعبه سي دي - چند تا باتري ان 90 - يكي باتري ان91 - 4 تا ام پي 4 پلير - يه كارت شارژ سيم كارت اعتباري دولتي - اسپيكر و رموتش - مانيتور - گوشي pda2k - گوشي ان 90 كه پشت مانيتوره - گوشي ان 91 كه پست مانيتوره - يه شارژر اتمي نوكيا - يه مچ بند - فندك - چند تا عكس - 4 تا دارو شماد - يه دارو شيشه اي - يه قاب عكس كوچيك زير برگه ها - كلي رگه و نوشته - جعبه گوشي فليم - جعبه گوشي پي دي اي تو كا - يه عروسك خرسي جعبه video eye where - خودشم زير ميز هست - يه عروسك عنكبوتي - يه كلاه - 6 تا پاكت پستي -دو تا پلاستيك - جعبه ام پي 4 پلير - چند تا رابط -يه پيچ - كلي براده تير تفنگ بادي - جعبه سيم كارت ايرانسل - 2 تا دست مال كاغذي استفاده شده - جونم برات بگه عليرضا جان دفتر چه شعر هاي دوره كودكستان - جعبه قرص جين سينگ - چند تا كارتون پست زير اين ميز - شوكر 500 هزار وتي البته خراب شده - يه دست پاسور كنار اسپيكر - يه سنجاب خشك شده - اسكنر - برگه مجور فروش افشانه - يه ساعت مچي - يه ساعت ديواري كه چسبيده به ديوار و پشت ميز - يه سبد گل مصنوعي - يه عروسك اردكي . ووك ووك ...
3550.gif
و چيزايي كه نميتونم زير اينا ببينم

42kmoig.gif
فکرشو کن پای این میز بخوای کار کنی چه شود!!(قابل توجه شهرام خان با میز جدیدش!!)

ولی خوشم میاد ende سلیقه ای چون ماوس و کیبوردت مثل ماله منه رو دست نداره!!

:blink: عجب !!!
عكسشو ميزارم ببين !!! 3 تا يخچال يه فريزر هم پايين هست حوصلم نميشه برم عكس بگيرم
:D

85vguhs.jpg

86h6czl.jpg
7x15ssl.jpg

72lga46.jpg
7y65qog.jpg

6p4hjes.jpg
شما گوشت خوارید!!!!! :eek:چرا اینهمه گوشت توی خونه شماست!!!!! کمکککککک!!!!اومدی شیراز زنگ نزن من میترسم ببینمت یه دفعه منو هم بذاری توی فریزرتون!!!!!:f34r:

بزار اون جمله معروف رو هم بگم :D
اگه چيزي بوده كه انتظار شنفتنش رو داشتيد و نگفتم معذرت ميخوام... ;)
:D:D:D

من كه خودم دوست دارم هر چه زودتر تا كه چه پيش آيد اگه از من باشه همين يك ماه آينده چه طوره خوبه ؟ خونه هم كه خودم دارم
4yajuyo.gif
ماشينم كه دارم
144fs807820.gif
:D خب بريم سر سوال بعدي
143fs503525.gif
مهرداد چرا حالا اینقدر حولی بابا یکم دندون رو جیگر بذار مثل اینکه تو هم به لیست در راه متاهل شدن اضافه شدی!!! بچه ها بیان مهرداد زن بدیمممممممممممم!!!!!!! خودم هواتو دارم!!!

و در آخر مهرداد این پیریز و دو شاخه ها سیم و سه راه و..... جلو چی کار میکنه؟

بالا