• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندلی داغ بخش پاکت پی سی (با حضور ستارگان بخش پی پی سی)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
[
فکرشو کن پای این میز بخوای کار کنی چه شود!!(قابل توجه شهرام خان با میز جدیدش!!)

البته به من هم زياد اميدي نيست! اون موقع تازه ميز رو خريده بودم! الآن با گذشت كمتر از يه هفته اينجوري شده! :p;) البته يه ماه ديگه ديدن داره!:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب مهرداد جان منم چندتا سوال بپرسم که جا نمونم:)

1-با اون ویدئو آی ور چندتا فیلم دیدی؟؟:)

2-کی میای تهران با هم یه دوری بزنیم؟؟:blush:

3-میدونی اون چیزی که من ازت خریدم آخرش به خودم رسید؟؟؟:wacko:

4-اون چیزی که به من سفارش داده بودی بیارم از اون ور خودت اینور گیر آوردی؟:happy:

5-طوطی یا سگ؟؟

6-با این 4 کلمه یه جمله بساز:)(سماور-آب لبو - پاکت پسی - حلزون):happy:

7-آخرین عکسی که گرفتی هم بزار

8-باحال ترین بچه این بخش؟؟:rolleyes:

9-نظرت درباره من هم که باید بکی:blush:

موفق باشی جیگر:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام مهرداد جان،
اینم از سوالات من؛
1- به چه دلیلی از زانتیا خوشت میاد؟(آخه منم دنبال این ماشینم؛گرچه ابتدا ممکنه پراید یا 206 بگیرم)
2-فکر می کنی تا آخر عمرت شیراز بمونی یا تهران میای(برای زندگی)
3- فکر کنم عکسی که این اواخر گرفته باشی رو اینجا نذاشتی؛زحمتش رو بکش لطفا"
4-به جز اینجا به کدام سایتها سر می زنی؟
5- گفتی دوست داری تاجر بشی؛فکر می کنی در این راه به دانش و علم آکادمیک هم احتیاج داری؟
6- من دیدم که جایی گفتی به زبان انگلیسی مسلط نیستی؛اما با توجه به کاری که بعدها می خوای انجام بدی باید مسلط باشی؛(با توجه به جهانی شدن و ...)برنامه ات برای تقویت زبان چی بوده؟
7-چند ساعت در شبانه روز رو صرف اینترنت و چقدر از اون رو صرف پی تی می کنی؟
8- اگر یه روز تصمیم بگیرم برم شهرستان زندگی کنم؛شیراز و جهرم رو پیشنهاد می کنی؟دلایت چی هست؟
9- اگر بچه ها قرار حضوریشون مچ بشه،تهران میای؟
10-این سوالی که می پرسم رو خیلیها بدون رعایت حق انحصاری کپی رایت:lol:؛ازت پرسیدن،منم می پرسم؛نظرت در مورد من چیه؟سعی کن همه انتقاداتت رو بگی؛چون یه دوست خوب ایرادات رفقیش رو بدون رو دربایستی میگه:happy:
در پایان برات آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم که دوستیمون در آینده هم تداوم داشته باشه؛
موفق باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا من از جواد و سایر دوستان معذرت می خوام،چون قبل از اینکه حسین پستش رو بزنه دو سوالی رو پرسیدم که حسین هم پرسیده،مهرداد جان به سوالاتی که قبلا" جواب دادی،جواب نده عزیز،:blush:
حسین چرا با من هماهنگ نکردی؟:lol:شوخی می کنم به دل نگیریا،

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا من از جواد و سایر دوستان معذرت می خوام،چون قبل از اینکه حسین پستش رو بزنه دو سوالی رو پرسیدم که حسین هم پرسیده،مهرداد جان به سوالاتی که قبلا" جواب دادی،جواب نده عزیز،:blush:
حسین چرا با من هماهنگ نکردی؟:lol:شوخی می کنم به دل نگیریا،

مجتبی جان شما که بزرگ ما هستی خودت پاک کن پست ما رو دیگه:)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان شما که بزرگ ما هستی خودت پاک کن پست ما رو دیگه:)

من کو چیک حسین و تمام بچه های این بخشم؛:rolleyes:منظورم این بود که به سوالایی که من پرسیدم و احیانا" مهرداد قبلا" جواب داده؛که مهرداد جان هم خسته نشه؛
حالا من یه سوال هم اضافه می کنم برای اینکه این پست اسپم هم نباشه؛
مهرداد نظرت راجع به تیم مدیریت بخش پاکت پی سی چیه؟(هر چند که چند وقتی هست به علت گرفتاری من زحمات بیشتری به دوش حسین و دانیال هست)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام ...

سلام
خوبی مهرداد ؟

قربونت برم خوبم مرسي :rolleyes:

1- منم تصادف بدی داشتم ، تو هم موقعی که صحنه هاس مشابه میاد ؛ مخت داغ میشه ؟

جملت رو اصلاح كن دو تا جواب دارم اصلاح كن يكيشو بنويسم :D

2- خواننده های مرد رو میپسندی یا زن ؟

خواننده هاي مرد رو

3- اگه الان بگن یه پی پی سی بخر چی میخری ؟

اگه ppc مجبور باشم بخرم ميرم يه ادونتيج ميگيرم آخه با وجود flame و pda2k ديگه مجموعه كامل ميشه :D البته ما كه به پاي حسين نميرسيم
اگه نه ميرفتم سراغ umpc

4- طوطی باز که هستی ؟ کاکادو ، عروس هلندی ، طوطی خاکستری چند قیمت داری ؟

نه , طوطي باز به معناي ( طوطي باز ) نيستم . كا كادو رو قيمت ندارم و عروس هلندي يكي داشت ميگفت 400 تومن البته خيلي وقته ها ( نميدونم جفتش يا يكيش رو ميگفت )
طوطي خاكستري منظورت كاسكو هست ؟
دو تا سراغ دارم چند تا سوره قرآن رو ميخونه و خيلي حرف ميزنه قيمت داده 600 تومن هر كدوم كه از نظر من مفت هست اما آدم ديوانست پول اين چيزا بده ( تا اين حد گرون )

5- اون طوطی ِ تو که عمرا " بره توی کار حرف و اینا ؛ با مرامه ؟ چی کارا میکنه که دوسش داری؟

اون طوطي سبزك من =.=.= بابا ميگه مهرداد ميگه بي بي ميگه حامد ميگه وقتي جلو آينه ميبرمش ك.س شعر ميگه :D بعد اينكه جلو آينه من ميگم بابا اونم ميگه بابا بعد من يه هو ميگم ب ب ب ب ب بابا اونم همينجور اندازه من همين رو ميگه :D =.=.= كف كردي نه !!! و اينكه جواب سوالت آره با مرام هست معرفت هم تازه داره :rolleyes:
هميشه از رو سرو كولم ميره بالا - وقتي پيش بابام هست من رد ميشم ميپره مياد طرف من :D از اين كارا مرام داره ديگه :D

6- دوست داری معامله گر شدی ، سالم معامله کنی با کثیف؟ میدونی که اگه سالم باشه اصلا" معامله گر نمیشی !!!

كي گفته ؟ من از بابام كثيف بازي نديدم اما معامله گر شده :blush: هيچي نديدم همه چي هم توضيح ميده :happy:
جواب مثل پاپايي :rolleyes:

7- سرما رو دوست داری یا گرما ؟

من سرما رو بيشتر دوست دارم
آخه ميشه نشست پيش آتيش قليوون كشيد
ميشه وقتي بارون مي آد توي حياط زير بالكن قليون كشيد
وقتي هوا سرد هست و آفتاب كمتره صورت بيشتر سفيد ميشه
شبها با احساس جالبتري پتو رو ميدم رو خودم
وقتي بارون مي آد و هوا سرده كمتر كسي تو خيابون هست و با جيگر حال ميده تو ماشين بيرون رفتن
و خيلي چيزاي ديگه

8- خواب میبینی ؟ قشنگترینشو که میتونی بگی بگو ...

قشنگ ترين خوابي كه ديدم اين بود كه دوستم كه با همتصادف كرديم و فوت كرد و زنده ديدم و مي دونستيم همچين تصادفي هم شده
همه خوشحال بوديم
تا يك هفته بعد از اون خواب همش خوشحال بودم :rolleyes:

9- فراری یا لامبورگینی ؟

فراري اما نه اون معموليها :D

10- نظرت راجب به من ؟

بسيار بسيار باهوش و زيرك هستي به اندازه كافي مهربون هستي و اينكه مهمتر از همش مي تونم بگم

با ريش و سيبيل قدم ها ت
63izs7n.gif
خيلي سنگينه == اميدوارم حرفم رو درك كني ==

در كل خيلي آخرشي :D فكر ميكنم اگه يكي دو ماه ديگه اينجا بموني مدير يه جايي ميشي :D
در كل مرامت منو كشته . البته نا گفته نمونه زير همه اينها يه خشم پنهوني ميبينم :happy: كه نميشه ازش گذشت ;) بايد تحليل بشه

موفق باشی

خيلي آقايي
تو هم موفق باشي

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون طوطي سبزك من =.=.= بابا ميگه مهرداد ميگه بي بي ميگه حامد ميگه وقتي جلو آينه ميبرمش ك.س شعر ميگه :D بعد اينكه جلو آينه من ميگم بابا اونم ميگه بابا بعد من يه هو ميگم ب ب ب ب ب بابا اونم همينجور اندازه من همين رو ميگه :D =.=.= كف كردي نه !!! و اينكه جواب سوالت آره با مرام هست معرفت هم تازه داره :rolleyes:

:D:p:p:p:lol::lol::lol:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته به من هم زياد اميدي نيست! اون موقع تازه ميز رو خريده بودم! الآن با گذشت كمتر از يه هفته اينجوري شده! :p;) البته يه ماه ديگه ديدن داره!:blush:
شهرام این جعبه های سیگار چیه رومیزت!!!یکی هم نه 2تا هم نه 3تااااااااااااااااااااا!!!!!!!! آقا نکش به فکر سلامتیت باششششش میدونم برنامه نویسی استرس و اعصاب خوردی داره اما نکششششششش جان من نکشش!!من نگرانم!!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام این جعبه های سیگار چیه رومیزت!!!یکی هم نه 2تا هم نه 3تااااااااااااااااااااا!!!!!!!! آقا نکش به فکر سلامتیت باششششش میدونم برنامه نویسی استرس و اعصاب خوردی داره اما نکششششششش جان من نکشش!!من نگرانم!!

مي دوني عزيزم، من 4 ساله كه تنها زندگي مي كنم! خونه مجردي دارم! (البته نه از اون معروفاش) يكم آزادي بيش از اندازه دادم به خودم! ولي چشم! سعي مي كنم كه نكشم! ;):(;):blush:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امید وارم!!!! البته باید با خودت کنار بیای اطرافیان هرچی بخوان بگن باز اصل خودتی!!!!!

همیشه سلامت و شاداب باشی!!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام مهرداد جان!
اينم از سوالات من:

1- آهنگ هاي محسن نامجو رو شنيدي؟ نظرت چيه؟
2- اگه بهت بگن كه بايد مدير بشي (مي دونم كه دوست نداري، مثلاني ديگه!) و بايد يكي از مديرها رو حذف كني، كدوم رو حذف مي كني (بايد يكي رو بگي! سوال سياسيه!)
3- شكست رو در زندگي چطور مي بيني؟ تجربه يا مثالي هم بگو...
4- دو تا بليط داري! يكي واسه هند! يكي واسه دبي! كدوم رو قبول مي كني؟ فقط يكي!
5- چرا شب ها اينقدر دير مي خوابي؟ شب ها رو دوست داري؟
6- سمت چپ يه باغ پر گل و درخته، سمت راست ساحل درياست، بالا ماه و ستاره هاي زياد، پايين هم كلي پول كه مي توني جم كني! حالا كجا رو نگاه مي كني؟
7- خوش خطي يا بد خط؟
8- در مورد Oracle چي مي دوني؟
9- شيراز سازمان ميادين داره؟ اگه آره ازش خريد مي كني؟
10- اگه ببيني كه بال درآوردي و مي توني پرواز كني و يه جفت بال ديگه هم داري كه مي توني به يكي هديه كني، اول به كي خبر مي دي؟ دوم اينكه اون دوتا بال رو به كي هديه مي دي؟
11- نقاشي يه آدمك رو بكش! خيلي ساده و ابتدايي! بعد واسمون بذار ببينيم!
12- وقتي ازدواج كني و بچه دار بشي، اگه پسر باشه، چه اسمي واسش مي ذاري؟ اگه دخمل باشه چي؟
13- دوست داري وقتي خونه نشستي و داري تخمه مي خوري، وقتي تلفنت زنگ مي زنه، كي باشه؟
14- من هم روال سوال آخر رو بهم نمي زنم! نظرت در باره من چيه!؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
[
فکرشو کن پای این میز بخوای کار کنی چه شود!!(قابل توجه شهرام خان با میز جدیدش!!)
ولی خوشم میاد ende سلیقه ای چون ماوس و کیبوردت مثل ماله منه رو دست نداره!!
شما گوشت خوارید!!!!! :eek:چرا اینهمه گوشت توی خونه شماست!!!!! کمکککککک!!!!اومدی شیراز زنگ نزن من میترسم ببینمت یه دفعه منو هم بذاری توی فریزرتون!!!!!:f34r:
:D:D:D
مهرداد چرا حالا اینقدر حولی بابا یکم دندون رو جیگر بذار مثل اینکه تو هم به لیست در راه متاهل شدن اضافه شدی!!! بچه ها بیان مهرداد زن بدیمممممممممممم!!!!!!! خودم هواتو دارم!!!
و در آخر مهرداد این پیریز و دو شاخه ها سیم و سه راه و..... جلو چی کار میکنه؟

:D اي ول موس و كيبورد:D

من 3 شب هست گوشت كله گنجشكي از تو فريزر ميارم بيرون و سريع ميزارم توي ماكروفر با برنج خودش پخت ميشه ميزنم بدن :D من كه مثل آدمها چيز نميخورم اين 3 شب همش غذا رو ساعت 3 تا 7 خوردم ( شام صبحانه نهار ) :D پس حتما لزومي هست وگرنه من شب ها مي مردم از گشنگي :D

تو كه جاتو توي فريزر پايين اون بزرگه رزرو كردم :lol:

آره من رو زن بديد . موافقم :happy:
اون سيم ها و ... از توي فندكي ماشين به طرز مخوفي كه معلوم نميشه تا زير صندلي و از اونجا كه تبديل به برق 220 ميشن به وصيله اون هزار راهيه :D به دو تا مهتابي كوچيك و يك چراغ و دو تا شارژر و يه شب خواب وصل ميشه كه هر كدوم سر جاي مخصوصي قرار ميگيرن :rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
تخم مرغ ندارين! يادت باشه رفتي بيرون بگيري!:p;)

از يه برنامه نويس بعيده
146fs96171.gif
كه به نكات ريز توجه نكنه اما اشكال نداره دفعه بعد بيشتر توجه كن :D

اين عكس رو دقت كن ... بالا سمت چپ رو اگه ببيني ميفهمي كه نيازي به خريدش نيست :D

146fs96171.gif
;):p
6wxukoz.jpg

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
FrankenStein

خوب مهرداد جان منم چندتا سوال بپرسم که جا نمونم:)

:D يه چيزي يادت رفت سلام
Fuzzy_Emoticon_--fd.gif

1-با اون ویدئو آی ور چندتا فیلم دیدی؟؟:)

من چون فليم رو گذاشتم كنار خيلي باهاش كار نكردم . خودت ميدوني كه من براي فليم سفارش دادم .ميشه گفت 5 تا فيلم كلا.
4ytbp1d.gif
فعلا تا فليم با من كنار بياد سالم بمونه بهتره :)

2-کی میای تهران با هم یه دوری بزنیم؟؟:blush:

هر زمان كه گواهينامه رو گرفتم و جيگرم رو به مسافرت فرستادم :D با هواپيما مي آم كه تو ماشين جور كني بريم بگرديم :D

3-میدونی اون چیزی که من ازت خریدم آخرش به خودم رسید؟؟؟:wacko:

ا س ت ر .... س م . ؟؟؟ :blush: چرا ؟ من كه گفتم اگر خوب نبود طرف پس ميگيره !!! چه طور شد كه به خودت رسيد ؟ ولي خداييش هيچي روش نكشيدما !!! بدم رو نگي :)

4-اون چیزی که به من سفارش داده بودی بیارم از اون ور خودت اینور گیر آوردی؟:happy:

نه خيلي پي جورش نشدم اين فليم همه شوقم رو ازم گرفت :) البته اگر س ي. . . س رو ميگي.

5-طوطی یا سگ؟؟

سگ . البته خوشگلتر از اينا ... :rolleyes:

6-با این 4 کلمه یه جمله بساز:)(سماور-آب لبو - پاکت پسی - حلزون):happy:

منظورت همون :rolleyes: پاكت پي سي هست ديگه !!! :D

جمله : وقتي به سوي پاكت پيسي كه روي سماور بود ميرفتم آب لبو ناگهان روي حلزون ريخت

متن: روي تاچ اسكرين پاكت پيسي يه حلزون گذاشتم و شير سماور رو باز كردم تا يه قطره آب جوش بريزم روي حلزون كه بخندم اما گوشيم به آب لبو تبديل شد :D

7-آخرین عکسی که گرفتی هم بزار

8-باحال ترین بچه این بخش؟؟:rolleyes:

خيلي سخته !!! اما ....
اگر به كسي توهين نميشه و كسي از دستم نارحت نشه
2usv2c8.gif

سيم كش :D

9-نظرت درباره من هم که باید بکی:blush:

پسر خوبي هستي . كمي هم ( gherty ) هستي :D حالا بماند از كجا ميدونم كه خودتم خبر نداري :D
اين جمله فقط برا خود حسين هست بقيه نخونن :D( بعد اينكه از نظر من نميخواي جوري باشي كه بقيه فكر كنن تو داري ميگي من اون بالا هستم و درون خودت سعي در تظاهر پايين بود بكني كه ميكني - در اصل بالا هستي اما توي اجتماع اين جا نمي افته ) يه كم بحث فشردست نگين ك. شعر نگو مهرداد :blush: يا چرا اينجوري ميگي ... آخه اين () يه چيز ديگه اي رو ميگه ..
*.بالا به معناي بالا گرفتن نيست*.

:D جونم برات بگه از اون قديما كه ميخواستيم معامله هاي كلان بكنيم !!!
خيلي صادق هستي و مشكلات رو به فال نيك ميگيري
خيلي هم به خودت فشار نيار :D كه كردار يا پندار بدت رو پيدا كنم بگم چون هر جور كه هستي دوست دارم ;) ما كه مال حالا نيستيم :D

موفق باشی جیگر:)

تو هم موفق باشي عزيزم

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
mojtaba2741

سلام مهرداد جان،
سلام مجتبي جان

اینم از سوالات من؛

1- به چه دلیلی از زانتیا خوشت میاد؟(آخه منم دنبال این ماشینم؛گرچه ابتدا ممکنه پراید یا 206 بگیرم)

راحتي صندلي و فرمان و دنده و گاز و كلاچ و اينكه كسي خيلي واسه سبقت و خطر نزديكت نمي آد چون ميترسه خرج رو دست خودش بزاره
از همه مهمتر هم آرامشي هست كه سر پيچ هاي تند با سرعت بالا داري و پس از اون از طرخ داخلش خيلي خوشم مي آد . البته طرح داخل كمري اتوماتيك خيلي بيشتر خوشم مي آد :( بر خلاف نظر من بابام هيونداي سوناتا از اونبر سفارش داده واسه خودش :(

2-فکر می کنی تا آخر عمرت شیراز بمونی یا تهران میای(برای زندگی)

اگر مجبور باشم از بين اين دو جايي كه گفتي يكي رو بگم
در درجه اول چون گفتي( بموني )هيچ كدوم چون من جهرم هستم ;)
و اينكه احتمال زياد 70 درصد شيراز موندگار بشم :rolleyes:

3- فکر کنم عکسی که این اواخر گرفته باشی رو اینجا نذاشتی؛زحمتش رو بکش لطفا"

4-به جز اینجا به کدام سایتها سر می زنی؟

ويكي پي دي آ البته كم و اينكه براي سايت هاي ديگه مرجع خودم رو گوگل قرار دادم
اگر هم منظورت به صورت دائم هست بايد بگم فقط همينجا

5- گفتی دوست داری تاجر بشی؛فکر می کنی در این راه به دانش و علم آکادمیک هم احتیاج داری؟

تاجر رو نگفتم ...
اما به قول دانيال عزيز ( 100 البته ) نياز به دانش و علم آكادميك هست كه البته در توان هر كسي نيست چون تجارت به معناي واقعي كمي بزرگ هست

6- من دیدم که جایی گفتی به زبان انگلیسی مسلط نیستی؛اما با توجه به کاری که بعدها می خوای انجام بدی باید مسلط باشی؛(با توجه به جهانی شدن و ...)برنامه ات برای تقویت زبان چی بوده؟

wcsmiley.gif
برنامه اي نداشتم :blush: اما براي اين موضوع راه هاي ديگه اي هم هست. كه بعضي افراد قبول دارند و بعضي ها دوست ندارن.
گفتاري رو مشكل دارم وگرنه تا حدي كه بتونم بخونم (تقريبا | اِي بد نيستم )

7-چند ساعت در شبانه روز رو صرف اینترنت و چقدر از اون رو صرف پی تی می کنی؟

اگر ميانگينش رو بگيرم ميشه گفت روزي از 4 تا 11 ساعت و از اين مقدار 3 تا 7 ساعتش رو صرف پي تي ميكنم

8- اگر یه روز تصمیم بگیرم برم شهرستان زندگی کنم؛شیراز و جهرم رو پیشنهاد می کنی؟دلایت چی هست؟

خب اين بستگي به خودت داره كه وجودت چه جوري باشه ... جهرم رو كه اصلا پيشنهاد نميكنم آخه فقط براي مردمون خودشون خوبه ( براي زندگي )
شيراز رو هم اگر كاري به كسي نداشته باشي خوبه وگرنه بايد توي شيراز خيلي (خودموني و باهوش) باشي تا اينكه بخواي اذيت نشي ( نظر كلي )
:D در كل پيشنهاد ميكنم اگر براي زندگي اين طرف ها مي آي حواست جم باشه :p
( شوخي كردم )
شيراز ميتوني بگردي و جايي رو كه با روحياتت سازگار هست رو پيدا كني و موندگار بشي :rolleyes:
من تا كاملا نشناسمت ه جوري جواب سوالت رو بدم ؟ :rolleyes:
عليرضا به نظرت آرامشي رو كه يك فرد تهراني ميتونه توي شيراز به دست بياره كجاي شيراز موجوده ؟ :rolleyes:

9- اگر بچه ها قرار حضوریشون مچ بشه،تهران میای؟

بدون شوخي فكر نميكنم در حضور شما بزرگان كسي باشم كه بتونم توي اون جور جمعي جفت بشم
خودم رو پايين تر اين اين حد ها ميبينم.

10-این سوالی که می پرسم رو خیلیها بدون رعایت حق انحصاری کپی رایت:lol:؛ازت پرسیدن،منم می پرسم؛نظرت در مورد من چیه؟سعی کن همه انتقاداتت رو بگی؛چون یه دوست خوب ایرادات رفقیش رو بدون رو دربایستی میگه:happy:

انسان پاكدامني هستي.
من 2 بار بيشتر واست زنگ نزدم 2 بارش هم باهام رسمي حرف زدي :D
تنها مورد بزرگي كه داري اين هست كه PT كم مي آي
اگر كه يه كم از اين رسمي بودن رو كم كني و با لبخند و ... بتوني جاشو عوض كني خيلي عالي ميشه
من چند بار هم بهت گفتم وقتي پستي ميزني باعث دلگرمي من ميشه
اگر يادت باشه يه بار حالتو پرسيدم گفتم نيستي... گفتي.... و كارم داشتي در خدمتم ... گفتم ميخواستم فقط گرما احساس كنم !!! :blush: واقعا هم همينجوره
احساس من نسبت به تو مثل احساس من نسبت به يكي از دائي هام هست :D
راستي بعضي اوقات كه پست هاي بلند بالا مينويسي خوشم نمي آد
shy2.gif
فقط بعضي اوقات :D
فقط اگه بتوني بيشتر اينجا باشي بسه از نظر من و براي من بقيه مواردي كه شايد نگفتم برا خودم نسبت به تو عادي باشه :rolleyes:

در پایان برات آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم که دوستیمون در آینده هم تداوم داشته باشه؛
مرسي مجتبيِ عزيز . خيلي لطف داري / و 100 البته { اينو بگير ‌‌‌}
pillowfight.gif
همينجور هست كه تو گفتي
pillowfight.gif

( ايشالا رئيس بانك بشي :D )
موفق باشی
پاينده باشي

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
shahram_k-jam

سلام مهرداد جان!
سلام عزيزم

اينم از سوالات من:

1- آهنگ هاي محسن نامجو رو شنيدي؟ نظرت چيه؟

Zolf
زلف بر بااد مده تا ندهي بر بــادِاَوم :rolleyes: ( بادم )
ناز بن ياد مكن . تا نكردي بنيادم
مي مخور با همه كَاَس (كس) تا نخــــورَاَم خون جگر
سر مَكـــــش تا مَكِشَد سر به فــــَـلك فَاَريـــادِم ( فريادم )
شهره ش(اَ)هر ( شهر ) مشو تا ننهم سر در كوه
شور شيرين منو .... :rolleyes: *
رحم كن بر منِ مسكين و به فريادم رس . تا به خاك در آسف نرسد فريــادم . حافظ از جور تو حاشا كه بگرداند روي . من از آن روز كه در بند توام آزاااااااااااادم
دِيـــ دِ لِي لِ لِ لِ لِ دِ لِي دِ لِي دِ لِ لِ لِ لِي لِ لِ لِوو *
زلف را حلقه مكن تا نكني در بندم . تربه را تاب مده تا ندهي بر بادم *
يار بيگانه مشو تا نبري از خويشم - غم اغيار نخور تا نكني ناشادم*
رخ بر افروز كه فارغ كني از برگ گــلم - قد بر افراز كه از صرف كني آزاااادم*
شب اِ حد ... :rolleyes:
يـــــاد هر هوهو نكن تا نروي از يـــادـ ِم

خيلي هاشو حفظ بودم چند جاشو ( * ) هم ندونستم play كردم نوشتم
يادم مي آد آهنگ نوبهاري رو سَرِ 3 سفره نهار باموبايلم Play كردم و همه گوش كرديم اونم نه يك بار replay :rolleyes:
عمري دگر ببايد بعد از وفات ما را - اين عمر طي نموديم هم در اميدواري

در جاي خودش بي نظـيــره

گل نسبتي ندارد بانوي دل فريبم تو در ميان گل ها چون گل ميان خاري
هِي دل :happy:

2- اگه بهت بگن كه بايد مدير بشي (مي دونم كه دوست نداري، مثلاني ديگه!) و بايد يكي از مديرها رو حذف كني، كدوم رو حذف مي كني (بايد يكي رو بگي! سوال سياسيه!)

:blink: دانيال رو حذف ميكنم تا ريشه ppc همراه خودم از جا كنده بشه (100% شوخي)
جواب دادن به اين سوال رو با ذکر شماره ماده 6 رو از خودم دور ميكنم
onion030.gif

:wacko: من . من ...;)

3- شكست رو در زندگي چطور مي بيني؟ تجربه يا مثالي هم بگو...

زمان زيادي سعي ميكني تا يه چيز كه واست خيلي ارزش داره تو زندگيت به دست بياري
بعد از زمان زيادي كه گذشت و همينجور كه از نظر تو بهترين شرايط رو با سختي و دلگرمي سپري ميكني
اون چيز به خواسته خودش خراب بشه و انگار نه انگار كه تويي وجود داشتي . اون موقه هست كه احساس پوچي در اين دنيا و بزرگي خودت توي وجودت ميكني و با احترام به خودت ميگي كه شكست خوردي
shame.gif
اگه اجازه بدي نگم
shame.gif

4- دو تا بليط داري! يكي واسه هند! يكي واسه دبي! كدوم رو قبول مي كني؟ فقط يكي!

بر خلاف دوست داشتني هام هند رو قبول مي كنم . :rolleyes:
اگر براي مدتي باشه دوبي رو ترجيح ميدم :D

5- چرا شب ها اينقدر دير مي خوابي؟ شب ها رو دوست داري؟

شب ها رو دوست دارم اما همش اين نيست .
دغدغه ها و انتظارهاي روزانه رو گاهي اوغات دوست ندارم و دوست دارم تا اونجا كه ميشه روز ها خواب باشم
همه ميدونن ديگه شب آرامش خودش رو داره
vishenka_27.gif

دوست دارم تا صبح پيش يك دوست خوب بدون اينترنت و هيچي فقط يه قيلون بشينيم تو حياط كنار دستمون هم قهوه و شير كا كائو باشه توي هواي آزاد ... بقيه دوست هام هم مثلا توي خونه باشن.(اگه اونا اونجا نباشن تو حياط من صفا نميكنم - نه كه بگم اگر كنارم باشن بدم مياد ها ) (بهترين شرايط رو گفتم) البته اگه هر از گاهي كسي هم بياد سر بزنه بهمون بد نيست
:rolleyes: شب يعني شكار زمان :rolleyes: شب يعني سكوت :rolleyes:

*** 6- سمت چپ يه باغ پر گل و درخته، سمت راست ساحل درياست، بالا ماه و ستاره هاي زياد، پايين هم كلي پول كه مي توني جم كني! حالا كجا رو نگاه مي كني؟ ***

ميدونستي سوالت چقدر سخته ؟
smoking.gif

نگاهي به ساحل دريا ميندازم و باهاش وداع ميكنم آخه تحمل ساحل برام سخته و حتي نميتونم با اون وداع نكنم و بعد به سوي باغ نگاه ميكنم

پ.ن : ترك نميكنم ... غصه ها را شاد ميكنم ... شايد انسان خوبي باشم ... !!! ديگران را بي خيال ميشم ... خيال را دور ميكنم ... با وجود { همه } به يك نفر خيره ميشوم
{ نشان از افراد نيست }
نظرت چيه شهرام ؟ !!!

7- خوش خطي يا بد خط؟

خوش خط - قبلا گفته بودم

8- در مورد Oracle چي مي دوني؟

فكر كنم در مورد برنامه نويسي باشه :D كه هيچي در موردش نميدونم ( شايدم اسم چيز ديگه اي هم هست و برا اين گفتي كه من رو توي دوراهي بزاري اما من در هر دو صورت نميدونم :lol: )

9- شيراز سازمان ميادين داره؟ اگه آره ازش خريد مي كني؟

من شيراز نيستم :happy:

10- اگه ببيني كه بال درآوردي و مي توني پرواز كني و يه جفت بال ديگه هم داري كه مي توني به يكي هديه كني، اول به كي خبر مي دي؟ دوم اينكه اون دوتا بال رو به كي هديه مي دي؟

مثل هميشه اول به جيگرم خبر ميدم اصلا واسم شده حس ناخود آگاه كه اول اون مياد جلو روم
به مادرم كه نميدم :D كمي غصه داره ميترسم بره از پيشم - به بابام هم نميدم آخه فكر كنم خيلي دوست داره بره فرانسه ميترسم بپره - پس چه كار كنم !!!
4448.gif

490gy9c.gif
ميدم به جيگرم كه با هم پرواز كنيم :rolleyes:

11- نقاشي يه آدمك رو بكش! خيلي ساده و ابتدايي! بعد واسمون بذار ببينيم!

بهتر از اين بود قاطي كرد خراب شد
81pj5tt.jpg

12- وقتي ازدواج كني و بچه دار بشي، اگه پسر باشه، چه اسمي واسش مي ذاري؟ اگه دخمل باشه چي؟

اگه پسر باشه آلفرد - اگه دختر باشه روزيتا ... اين خيلي وقت پيش
hmm2.gif
فكر كرده بودم

13- دوست داري وقتي خونه نشستي و داري تخمه مي خوري، وقتي تلفنت زنگ مي زنه، كي باشه؟

اين : :blush:
8bihvo3.jpg

اما فكر كنم اشتباه دوست داشته باشم !!! ترديد دارم در اين مورد.

14- من هم روال سوال آخر رو بهم نمي زنم! نظرت در باره من چيه!؟

نظرم اين هست كه خيلي برام عجيبه كه چه طور با اين همه كار و فعاليت :happy: دركل اينقدر دل خوش هستي
127fs4522738.gif

باحال هستي
شوخ طبع هستي
s324.gif

ماشالا خوشگل هم كه هستي
راستي گفتي تنها زندگي ميكني ؟ بازم عجيب تر شد !!!!
127fs4573872.gif

ميتوني پديده جديدي باشي
l034.gif

راستي از برنامه هايي كه مينويسي هم اينجا جا داره خيلي خيلي تشكر كنم
:blush: خيلي وقت نيست همديگه رو ميشناسيم توقع ديگه اي هم نداشته باش كه بيشتر بگم
1-20070210065344.gif
( ارادت دارم ) :lol:
سوالاتت هم خيلي جالب بود مرسي
shake2.gif
موفق و پايدار باشي محمد ( شهرام ) جان

= تو در ميـان گل ها چو گل ميـان خاري =

من رو روانشناسي ميكني ؟ :D حالا تو جمع بندي كن و بگو
30upn9j.gif

بالا