[
فکرشو کن پای این میز بخوای کار کنی چه شود!!(قابل توجه شهرام خان با میز جدیدش!!)
البته به من هم زياد اميدي نيست! اون موقع تازه ميز رو خريده بودم! الآن با گذشت كمتر از يه هفته اينجوري شده!
[
آقا من از جواد و سایر دوستان معذرت می خوام،چون قبل از اینکه حسین پستش رو بزنه دو سوالی رو پرسیدم که حسین هم پرسیده،مهرداد جان به سوالاتی که قبلا" جواب دادی،جواب نده عزیز،:blush:
حسین چرا با من هماهنگ نکردی؟:lol:شوخی می کنم به دل نگیریا،
مجتبی جان شما که بزرگ ما هستی خودت پاک کن پست ما رو دیگه![]()
ميز منو ببيني به خودت اميدوار ميشي... :blush:البته به من هم زياد اميدي نيست! اون موقع تازه ميز رو خريده بودم! الآن با گذشت كمتر از يه هفته اينجوري شده!البته يه ماه ديگه ديدن داره!:blush:
موفق باشی
خيلي آقايي
اون طوطي سبزك من =.=.= بابا ميگه مهرداد ميگه بي بي ميگه حامد ميگه وقتي جلو آينه ميبرمش ك.س شعر ميگهبعد اينكه جلو آينه من ميگم بابا اونم ميگه بابا بعد من يه هو ميگم ب ب ب ب ب بابا اونم همينجور اندازه من همين رو ميگه
=.=.= كف كردي نه !!! و اينكه جواب سوالت آره با مرام هست معرفت هم تازه داره
![]()
شهرام این جعبه های سیگار چیه رومیزت!!!یکی هم نه 2تا هم نه 3تااااااااااااااااااااا!!!!!!!! آقا نکش به فکر سلامتیت باششششش میدونم برنامه نویسی استرس و اعصاب خوردی داره اما نکششششششش جان من نکشش!!من نگرانم!!البته به من هم زياد اميدي نيست! اون موقع تازه ميز رو خريده بودم! الآن با گذشت كمتر از يه هفته اينجوري شده!البته يه ماه ديگه ديدن داره!:blush:
شهرام این جعبه های سیگار چیه رومیزت!!!یکی هم نه 2تا هم نه 3تااااااااااااااااااااا!!!!!!!! آقا نکش به فکر سلامتیت باششششش میدونم برنامه نویسی استرس و اعصاب خوردی داره اما نکششششششش جان من نکشش!!من نگرانم!!
[
ولی خوشم میاد ende سلیقه ای چون ماوس و کیبوردت مثل ماله منه رو دست نداره!!
شما گوشت خوارید!!!!!چرا اینهمه گوشت توی خونه شماست!!!!! کمکککککک!!!!اومدی شیراز زنگ نزن من میترسم ببینمت یه دفعه منو هم بذاری توی فریزرتون!!!!!:f34r:
مهرداد چرا حالا اینقدر حولی بابا یکم دندون رو جیگر بذار مثل اینکه تو هم به لیست در راه متاهل شدن اضافه شدی!!! بچه ها بیان مهرداد زن بدیمممممممممممم!!!!!!! خودم هواتو دارم!!!
و در آخر مهرداد این پیریز و دو شاخه ها سیم و سه راه و..... جلو چی کار میکنه؟
تخم مرغ ندارين! يادت باشه رفتي بيرون بگيري!![]()