• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

صندوق دارا دوم ETF جدید دولت چطوره ؟

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
اشتیاق مردم برای خرید سهم های بنجل باد شده دولت و کمک به اون برای جبران کسری بودجه برام عجیبه

اگر این سهم ها واقعا ارزنده هستن نیازی به ای تی اف شدن ندارن میتونید از صف فروش بدون محدودیت خرید کنید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
معامله شرکت‌های بزرگ پالایشی که احتمالا ارزش ان دو برابر صندوق دارا یکم باشد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
فعلا اعلام شده که 5 میلیون ارزش صندوق با 30 درصد تخفیف هست و فعلا محدودیتی برای خریداران قبلی صندوق اعلام نکردن حالا یه بحثی هست درایکم رو که دادن بازار شدیدا صعودی بود و همین هم باعث افزایش قیمت صندوق شد و اینکه مردمی اولین تجربشون بود صندوق رو بالای ناو میخریدن و همه فکر میکردن چیزی شبیه عرضه اولیست ! من 150 درصد سود کردم رو صندوق اول ولی حالا بعد از تجربه صندوق اول ، اولا اینکه بازار باید یه رشد درست و حسابی داشته باشه که این صندوق ها بازدهی خوبی داشته باشن بحث بعدی و مهمتر اینکه دیگه هیچکس بعد عرضه صندوق هجوم نمیاره دوباره بخردش و هر کسی هم ثبت نام کرده یاد گرفته همون اول نفروشه باید ارزونتر بفرشه درنتیجه ممکنه بازدهی صندوق اول و نداشته باشه.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740
فعلا اعلام شده که 5 میلیون ارزش صندوق با 30 درصد تخفیف هست و فعلا محدودیتی برای خریداران قبلی صندوق اعلام نکردن حالا یه بحثی هست درایکم رو که دادن بازار شدیدا صعودی بود و همین هم باعث افزایش قیمت صندوق شد و اینکه مردمی اولین تجربشون بود صندوق رو بالای ناو میخریدن و همه فکر میکردن چیزی شبیه عرضه اولیست ! من 150 درصد سود کردم رو صندوق اول ولی حالا بعد از تجربه صندوق اول ، اولا اینکه بازار باید یه رشد درست و حسابی داشته باشه که این صندوق ها بازدهی خوبی داشته باشن بحث بعدی و مهمتر اینکه دیگه هیچکس بعد عرضه صندوق هجوم نمیاره دوباره بخردش و هر کسی هم ثبت نام کرده یاد گرفته همون اول نفروشه باید ارزونتر بفرشه درنتیجه ممکنه بازدهی صندوق اول و نداشته باشه.
همه اینا به کنار، زمانی که این صندوق ارائه میشه به احتمال یکی دو ماه بسته میمونه و اون زمان هم نزدیک به انتخابات امریکاس و واقعا نمیشه روش حساب کرد

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همه اینا به کنار، زمانی که این صندوق ارائه میشه به احتمال یکی دو ماه بسته میمونه و اون زمان هم نزدیک به انتخابات امریکاس و واقعا نمیشه روش حساب کرد
یکماه بسته میمونه. یه روز بشین سهم دولت از هر روز معاملاتی حساب کن برق از سرت می پره.

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
جالبه دولت پالایشگاه خود ملت را به خودشون میفروشه و اونها هم توی ی صف، قیمتش رو بالاتر می‌برن که بی بهره نمونن

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
جالبه دولت پالایشگاه خود ملت را به خودشون میفروشه و اونها هم توی ی صف، قیمتش رو بالاتر می‌برن که بی بهره نمونن
ببین دنبال فلسفه‌اش نیستیم، همینطور که سهام شرکت ایران خودرو مدت کوتاه، خیلی‌ها رو پولدار کرد!

timsar1

Registered User
لایک‌ها
133
ببین دنبال فلسفه‌اش نیستیم، همینطور که سهام شرکت ایران خودرو مدت کوتاه، خیلی‌ها رو پولدار کرد!
همون هایی که توی صف دو میلیاردی سرخطی میزنن که سیو کنن اما کسی نمیخره ازشون؟

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
سه تا نکته در مورد این صندوق
یکی اینکه 20 درصد تخفیف داره که خوبه
دوم اینکه مبلغش پول یه گوشی سامسونگ A31
سوم اینکه هر چی الآن بتونی بخری بعدا نمیتونی بخریش چرا چون گرون میشه

به نظرم اگر 5 تومن پول اضافه داری بخر
اما اگر بخوای بری قرض بگیری اینکارو نکنید بهتره

من خودم شخصا اگر اون موقع نقد باشم میگیرم وگرنه به خودم سخت نمیگیرم

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
همون هایی که توی صف دو میلیاردی سرخطی میزنن که سیو کنن اما کسی نمیخره ازشون؟
بحث طمع ام هست چهارشنبه میتونستن خروج بزنن و اینکه بعد از اینکه دارا دوم ثبت نامش تموم شد خودرویی ها فکر نکنم همین قدر بمونن و رشد می کنن.

Nima_20

Registered User
لایک‌ها
1,227
با توجه به نزولی بودن قیمتها ، سهام این صندوق روز پذیره نویسی تخفیف قابل توجهی نداره چون میانگین 30 روزه بالاتر از قیمت روز هستش (برای خلاف صندوق اول)
از آغاز تا پایان پذیره نویسی هرچی سهم ها رشد کردن سود شماست . پس روزهای آخر معلوم میشه ارزش داره یا نه
که اونم باز توصیه نمیشه .اگه فکر می کنید آت و آشغال های نفتی ارزشی داره روز اول خود سهم ها رو بخرید لازم نباشه 35 درصد زیر NAV بفروشید

یه نمونه رو میگم : شپنا
قیمت روز 37910
میانگین 30 روزه 42724
با 20 درصد تخفیف 34179
یعنی کمتر از 10 درصد تخفیف
5 درصد هم برای بازارگردانی و نقدشوندگی کسر میشه :) (چیزی که دارا یکم نداره و پولشو گرفتن) به اندازه 4750000 سهم میدن بهتون

پس به فرض فردا پذیره نویسی باشه یه نمونه از سهام این صندوق فقط 5 درصد تخفیف داره :)

37910
39900
41990
44200
46520
47740
50250
50410
48010
47180
49330
50680
48840
47320
49810
49070
48270
46530
44320
42210
44250
37620
38970
37120
35360
33680
32840
31320
30760
29300

میانگین 42,724

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,865
منو باش ده تا کد بورسی از خانواده اطرافیان جور کردم
پس با این حساب من بیخیالش میشم

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
[/QUOTE]
منو باش ده تا کد بورسی از خانواده اطرافیان جور کردم
پس با این حساب من بیخیالش میشم
حالا شاید روش قیمت گذاری رو عوض کردن برای دارا دوم، زیاد عجله نکن بزار بیاد اون وقت معلوم میشه ارزش ثبت نام داره یا نه

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
بیشتر بحث ها سر اینه که ارزش خرید داره، در صورتی که مشکل اصلی فروششه
اکثر کسایی که میخوان بخرن به دید کوتاه مدته خصوصن با این وضعی و تاریخچه ای که برای دارایکم درست کردن سفارش فروش خیلی بالاتر میره و کی این وسط میخواد بخره؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
بیشتر بحث ها سر اینه که ارزش خرید داره، در صورتی که مشکل اصلی فروششه
اکثر کسایی که میخوان بخرن به دید کوتاه مدته خصوصن با این وضعی و تاریخچه ای که برای دارایکم درست کردن سفارش فروش خیلی بالاتر میره و کی این وسط میخواد بخره؟

etf چیزی به نام صف فروش نداره. برای همین هر زمان امکان فروش فراهمه. ولی ممکنه مثل دارا یکم که 10 هزار تومن زیر ارزش ذاتی معامله میشه به خاطر فشار فروش قیمتش افت کنه. ولی این به معنای ضرر روی اصل پول نیست، همونطور که دارا یکم نصف شد و از 34 تومن به 17 تومن رسید ولی همچنان سودی که داده در محدوده 90 درصده. این نکته رو اکثرا در نظر نمیگیرن و کاهش سود رو معادل ضرر روی اصل پول قلمداد میکنن. در حالی که همین دارا یکم تو سری خورده همچنان به نسبت تک سهم های گروه های مختلف سود معقولی داده و هر لحظه هم کسی بخواد میتونه بفروشه و تو صف گیر نمیکنه.

با ذکر این توضیح، بنده فول سقف دارام دوم رو ثبت نام میکنم. هرچند با اتفاقات اخیر دیگه نمیشه انتظار سودی در حد دارا یکم داشت ولی هرچقدر هم کم باشه به هر حال ضرر توش نیست. البته امیدوارم!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
etf چیزی به نام صف فروش نداره. برای همین هر زمان امکان فروش فراهمه. ولی ممکنه مثل دارا یکم که 10 هزار تومن زیر ارزش ذاتی معامله میشه به خاطر فشار فروش قیمتش افت کنه. ولی این به معنای ضرر روی اصل پول نیست، همونطور که دارا یکم نصف شد و از 34 تومن به 17 تومن رسید ولی همچنان سودی که داده در محدوده 90 درصده. این نکته رو اکثرا در نظر نمیگیرن و کاهش سود رو معادل ضرر روی اصل پول قلمداد میکنن. در حالی که همین دارا یکم تو سری خورده همچنان به نسبت تک سهم های گروه های مختلف سود معقولی داده و هر لحظه هم کسی بخواد میتونه بفروشه و تو صف گیر نمیکنه.

با ذکر این توضیح، بنده فول سقف دارام دوم رو ثبت نام میکنم. هرچند با اتفاقات اخیر دیگه نمیشه انتظار سودی در حد دارا یکم داشت ولی هرچقدر هم کم باشه به هر حال ضرر توش نیست. البته امیدوارم!
اگر روز گشایش زیر قیمت خریدتون باز شد چی ؟

dsaipdsadsaewqk

Registered User
لایک‌ها
1,379
اگر روز گشایش زیر قیمت خریدتون باز شد چی ؟

در اون صورت معنی اش اینه که بورس تهران وارد انجماد حداقل 3 ساله خواهد شد و کوتاه مدت و میان مدت نابودی مطلق به همراه خواهد داشت. غیر از این حالت، امکان وقوع چنین اتفاقی در مقطع فعلی 0 هست.

بالا