همه اینا به کنار، زمانی که این صندوق ارائه میشه به احتمال یکی دو ماه بسته میمونه و اون زمان هم نزدیک به انتخابات امریکاس و واقعا نمیشه روش حساب کردفعلا اعلام شده که 5 میلیون ارزش صندوق با 30 درصد تخفیف هست و فعلا محدودیتی برای خریداران قبلی صندوق اعلام نکردن حالا یه بحثی هست درایکم رو که دادن بازار شدیدا صعودی بود و همین هم باعث افزایش قیمت صندوق شد و اینکه مردمی اولین تجربشون بود صندوق رو بالای ناو میخریدن و همه فکر میکردن چیزی شبیه عرضه اولیست ! من 150 درصد سود کردم رو صندوق اول ولی حالا بعد از تجربه صندوق اول ، اولا اینکه بازار باید یه رشد درست و حسابی داشته باشه که این صندوق ها بازدهی خوبی داشته باشن بحث بعدی و مهمتر اینکه دیگه هیچکس بعد عرضه صندوق هجوم نمیاره دوباره بخردش و هر کسی هم ثبت نام کرده یاد گرفته همون اول نفروشه باید ارزونتر بفرشه درنتیجه ممکنه بازدهی صندوق اول و نداشته باشه.
یکماه بسته میمونه. یه روز بشین سهم دولت از هر روز معاملاتی حساب کن برق از سرت می پره.همه اینا به کنار، زمانی که این صندوق ارائه میشه به احتمال یکی دو ماه بسته میمونه و اون زمان هم نزدیک به انتخابات امریکاس و واقعا نمیشه روش حساب کرد
ببین دنبال فلسفهاش نیستیم، همینطور که سهام شرکت ایران خودرو مدت کوتاه، خیلیها رو پولدار کرد!جالبه دولت پالایشگاه خود ملت را به خودشون میفروشه و اونها هم توی ی صف، قیمتش رو بالاتر میبرن که بی بهره نمونن
همون هایی که توی صف دو میلیاردی سرخطی میزنن که سیو کنن اما کسی نمیخره ازشون؟ببین دنبال فلسفهاش نیستیم، همینطور که سهام شرکت ایران خودرو مدت کوتاه، خیلیها رو پولدار کرد!
بحث طمع ام هست چهارشنبه میتونستن خروج بزنن و اینکه بعد از اینکه دارا دوم ثبت نامش تموم شد خودرویی ها فکر نکنم همین قدر بمونن و رشد می کنن.همون هایی که توی صف دو میلیاردی سرخطی میزنن که سیو کنن اما کسی نمیخره ازشون؟
حالا شاید روش قیمت گذاری رو عوض کردن برای دارا دوم، زیاد عجله نکن بزار بیاد اون وقت معلوم میشه ارزش ثبت نام داره یا نهمنو باش ده تا کد بورسی از خانواده اطرافیان جور کردم
پس با این حساب من بیخیالش میشم
بیشتر بحث ها سر اینه که ارزش خرید داره، در صورتی که مشکل اصلی فروششه
اکثر کسایی که میخوان بخرن به دید کوتاه مدته خصوصن با این وضعی و تاریخچه ای که برای دارایکم درست کردن سفارش فروش خیلی بالاتر میره و کی این وسط میخواد بخره؟
با کاهش قیمت خوراک کمی جذاب شده اما هنوز ریسک زیاد تری داره نسبت به دارا اول
اگر روز گشایش زیر قیمت خریدتون باز شد چی ؟etf چیزی به نام صف فروش نداره. برای همین هر زمان امکان فروش فراهمه. ولی ممکنه مثل دارا یکم که 10 هزار تومن زیر ارزش ذاتی معامله میشه به خاطر فشار فروش قیمتش افت کنه. ولی این به معنای ضرر روی اصل پول نیست، همونطور که دارا یکم نصف شد و از 34 تومن به 17 تومن رسید ولی همچنان سودی که داده در محدوده 90 درصده. این نکته رو اکثرا در نظر نمیگیرن و کاهش سود رو معادل ضرر روی اصل پول قلمداد میکنن. در حالی که همین دارا یکم تو سری خورده همچنان به نسبت تک سهم های گروه های مختلف سود معقولی داده و هر لحظه هم کسی بخواد میتونه بفروشه و تو صف گیر نمیکنه.
با ذکر این توضیح، بنده فول سقف دارام دوم رو ثبت نام میکنم. هرچند با اتفاقات اخیر دیگه نمیشه انتظار سودی در حد دارا یکم داشت ولی هرچقدر هم کم باشه به هر حال ضرر توش نیست. البته امیدوارم!
اگر روز گشایش زیر قیمت خریدتون باز شد چی ؟