• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

**** طبخ انواع سوپ ****

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه سوپ میگو با سس لیموکنجد






a0715712242014102a.jpg

طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو کنجد, سوپ میگو با سس لیمو کنجد, طرز تهیه سوپ میگو, طرز پخت سوپ میگو با سس لیمو کنجد, طرز درست کردن سوپ میگو با سس لیمو کنجد, مواد لازم برای سوپ میگو با سس لیمو کنجد, سایت آشپزی, آموزش آشپزی, آموزش انواع سوپ ها,انواع سوپ



زمان تهیه و پخت: 55 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد برای 6 نفر



میگو 350 گرم
پیازچه 4 ساقه
روغن کانولا یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز 2.5 پیمانه
سیر رنده شده سه حبه
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق غذاخوری
آب 6 پیمانه
گل‌چه‌های کلم بروکلی یک پیمانه
سس سویا دو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده ¼ قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده 4 پیمانه
پوست لیمو رنده شده دو قاشق چایخوری
آب لیموترش دو قاشق غذاخوری
روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
دانه کنجد بوداده به میزان لازم


طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد
1.
میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

2. پیازچه‌ها را خرد کنید. بخش سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچه‌ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید.

3. آب، بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در اجازه دهید دو دقیقه نیم‌جوش شوند.

4. میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در 2 تا 3 دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید.



در صورت تمایل می‌توانید با دانه‌های کنجد تزئین و سرو کنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه سوپ سبزیجات و خامه
a049325141014102a.jpg

سوپ, سوپ سبزیجات, طرز تهیه سوپ, طرز تهیه سوپ سبزیجات و خامه, سوپ خامه,انواع سوپ

در روزهای سرد که تک تک اعضای خانواده در منزل و کنار هم هستند، خوردن یک غذای داغ اما سبک هنگام شب می چسبد. به همین علت، تصمیم گرفتیم سوپی تهیه کنیم که هم سبک و هم مغذی و سالم باشد.

زمان پخت : 35 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر:

روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده : 300 گرم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
کرفس خرد شده :4 ساقه
سیب زمینی خرد شده : 3 عدد متوسط
سیر خرد شده : 3 حبه
آب مرغ : 3 پیمانه
برگ بو : 2 عدد
آویشن : یک قاشق چای خوری
خامه : نصف پیمانه
نمک و فلفل : به اندازه کافی

طرز تهیه :
در یک قابلمه بزرگ، روغن داغ کنید، هویج، پیاز، کرفس و نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
سیب زمینی خرد شده و سیر را نیز اضافه کنید و پخت را ادامه دهید.
آب مرغ، برگ بو و آویشن را اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و بگذارید مواد آرام آرام بپزد تا سیب زمینی نرم شود.
برگ بو را در بیاورید و سوپ را در مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود.
خامه و فلفل سیاه به سوپ اضافه و سرو کنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
سوپ فلفل

4775325625662723480


کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ،...

سوپ فلفل ,طرز تهیه سوپ فلفل ,روش تهیه سوپ فلفل ,طرز پخت سوپ فلفل ,آموزش پخت سوپ فلفل ,مواد لازم برای سوپ فلفل ,سوپ فلفل خوشمزه ,دستور پخت سوپ فلفل ,زمان پخت سوپ فلفل ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع سوپ

زمان پخت : 15 دقیقه

750 گرم گوجه فرنگی خرد شده

1 قاشق چایخوری شکر

250 گرم هویج خرد شده

1 قاشق چایخوری سس فلفل

3 عدد پیازچه کاملا خرد شده

1 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد فلفل دلمه ای ( خلال شده )

0/5 قاشق چایخوری سس تند

1 عدد پیاز خرد شده

3/4 پیمانه رنده شده ( پنیر پیتزا )

1 عدد کنسرو نخود

نمک به مقدار کافی

1 پیمانه شیر که با یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود

5 پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید

طرزتهیه:
کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ، ‌نمک ، شکر ، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن کمی آب اضافه کنید .
با پنیر رنده شده آنرا تزئین کرده و به صورت داغ سرو نمایید .


نکات تغذیه ای :
فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است

زمان پخت : 15 دقیقه

750 گرم گوجه فرنگی خرد شده

1 قاشق چایخوری شکر

250 گرم هویج خرد شده

1 قاشق چایخوری سس فلفل

3 عدد پیازچه کاملا خرد شده

1 قاشق غذاخوری روغن

1 عدد فلفل دلمه ای ( خلال شده )

0/5 قاشق چایخوری سس تند

1 عدد پیاز خرد شده

3/4 پیمانه رنده شده ( پنیر پیتزا )

1 عدد کنسرو نخود

نمک به مقدار کافی

1 پیمانه شیر که با یک قاشق غذاخوری آرد ذرت مخلوط شود

5 پیمانه آب به گوجه فرنگی و هویج افزوده و آنها را تحت فشار بپزید ( زود پز) و بعد آن را سرد و صاف نمایید

طرزتهیه:
کره را روی شعله ملایم ذوب کرده، فلفل و پیاز را در آن تفت دهید سپس نخود پخته شده را به آن افزوده و داخل سوپ صاف شده بریزید و بهم بزنید . بعد شیر ، آرد ذرت ، ‌نمک ، شکر ، پیازچه ها و سسهای تند را نیز به آن افزوده و روی شعله ملایم بجوشانید اگر خیلی غلیظ شده بود می توانید به آن کمی آب اضافه کنید .
با پنیر رنده شده آنرا تزئین کرده و به صورت داغ سرو نمایید .


نکات تغذیه ای :
فلفل سبز یکی از سبزیجاتی است که دارای میزان بالایی از vit C است . پس این سوپ خوشمزه را درزمستان بخورید که به تخفیف عوارض سرماخوردگی کمک می کند . ضمنا این سوپ یک غذای مناسب برای گیاه خوارن ونیز سالمندان است
 
Last edited:

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
طرز پخت سوپ آلبالو (مجارستانی)
این سوپ آلبالویی یکی از رایج‌ترین سوپ‌های فصل تابستان در کشور مجارستان است.مجارستانی‌ها این سوپ را به صورت سرد سرو می‌کنند؛ شما هم آن را امتحان کنید...
2014021671_61593665.jpg

سوپ آلبالو ,طرز تهیه سوپ آلبالو ,روش تهیه سوپ آلبالو ,طرز پخت سوپ آلبالو ,آموزش پخت سوپ آلبالو ,مواد لازم برای سوپ آلبالو ,سوپ آلبالو خوشمزه ,دستور پخت سوپ آلبالو ,زمان پخت سوپ آلبالو ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع سوپ




مواد لازم برای آشپزی

برای 4 نفر:
ـ 15 میلی‌لیتر یا یک قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
ـ 120 میلی‌لیتر یا نصف فنجان خامه
ـ‌ یک سوم فنجان شکر
ـ 225 گرم یا یک و یک دوم فنجان آلبالو
ـ 900 میلی‌لیتر یا سه و سه چهارم فنجان آب
ـ نوک قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه:

1 ـ ابتدا هسته آلبالوها را به دقت جدا کنید. برای این منظور بهتر است از دستگاه هسته‌گیر استفاده کنید تا شکل و فرم آلبالوها تا حد امکان حفظ شود زیرا به این ترتیب، سوپ ظاهری زیباتر پیدا می‌کند. حالا به وسیله همزن آرد و خامه را خوب با هم مخلوط کنید؛ سپس نمک و یک قاشق مرباخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.


2 ـ قابلمه‌ای آماده کرده و آلبالوها را داخل آن بریزید؛ سپس آب و باقیمانده شکر را به آلبالوها اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا آلبالوها بپزند.

3 ـ پس از گذشت این مدت، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و 2 قاشق سوپ‌خوری از شربت آب را در کاسه‌ای کوچک، برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. 2 قاشق سوپ‌خوری دیگر از شربت را برداشته و در داخل مایه مخلوط آرد و خامه بریزید و با هم مخلوط کنید تا مایه، رنگی شود؛ سپس مایه را به آلبالوهای داخل قابلمه اضافه کنید و مربا را به مدت 5 الی 6 دقیقه روی حرارت شعله بجوشانید تا ضمن جوش آمدن مایه سوپ یکنواخت شود.

4 ـ قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. در صورت نیاز به آن کمی نمک اضافه کنید. پس از سرد شدن، این سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با شربتی که از پیش برداشته بودید تزئین کرده، سپس سرو کنید.

مجارستانی‌ها این سوپ را به صورت سرد سرو می‌کنند؛ شما هم آن را امتحان کنید:


مواد لازم برای آشپزی آکا

برای 4 نفر:
ـ 15 میلی‌لیتر یا یک قاشق سوپ‌خوری آرد سفید
ـ 120 میلی‌لیتر یا نصف فنجان خامه
ـ‌ یک سوم فنجان شکر
ـ 225 گرم یا یک و یک دوم فنجان آلبالو
ـ 900 میلی‌لیتر یا سه و سه چهارم فنجان آب
ـ نوک قاشق چای‌خوری نمک

طرز تهیه:

1 ـ ابتدا هسته آلبالوها را به دقت جدا کنید. برای این منظور بهتر است از دستگاه هسته‌گیر استفاده کنید تا شکل و فرم آلبالوها تا حد امکان حفظ شود زیرا به این ترتیب، سوپ ظاهری زیباتر پیدا می‌کند. حالا به وسیله همزن آرد و خامه را خوب با هم مخلوط کنید؛ سپس نمک و یک قاشق مرباخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید.


2 ـ قابلمه‌ای آماده کرده و آلبالوها را داخل آن بریزید؛ سپس آب و باقیمانده شکر را به آلبالوها اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه روی حرارت شعله اجاق گاز قرار دهید تا آلبالوها بپزند.

3 ـ پس از گذشت این مدت، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و 2 قاشق سوپ‌خوری از شربت آب را در کاسه‌ای کوچک، برای تزئین روی غذا کنار بگذارید. 2 قاشق سوپ‌خوری دیگر از شربت را برداشته و در داخل مایه مخلوط آرد و خامه بریزید و با هم مخلوط کنید تا مایه، رنگی شود؛ سپس مایه را به آلبالوهای داخل قابلمه اضافه کنید و مربا را به مدت 5 الی 6 دقیقه روی حرارت شعله بجوشانید تا ضمن جوش آمدن مایه سوپ یکنواخت شود.

4 ـ قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. در صورت نیاز به آن کمی نمک اضافه کنید. پس از سرد شدن، این سوپ را در کاسه بریزید و روی آن را با شربتی که از پیش برداشته بودید تزئین کرده، سپس سرو کنید.

مجارستانی‌ها این سوپ را به صورت سرد سرو می‌کنند؛ شما هم آن را امتحان کنید:
 
Last edited:

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه سوپ آواکادو و سبزیجات
اگر شما هم دچار یکی از ویروس‌های سرماخوردگی رایج شده‌اید و ناتوان و بیمار چشم انتظار فردی هستید که سوپی گرم و مقوی برایتان درست کند خودتان دست به کار شوید یا همسر و فرزندتان را راهنمایی کنید تا با نظارت شما سریع، سوپی مقوی و پر انرژی برایتان درست کنند.

38651.jpg



سوپ آواکادو و سبزیجات ,طرز تهیه سوپ آواکادو و سبزیجات ,روش تهیه سوپ آواکادو و سبزیجات ,طرز پخت سوپ آواکادو و سبزیجات ,آموزش پخت سوپ آواکادو و سبزیجات ,مواد لازم برای سوپ آواکادو و سبزیجات ,سوپ آواکادو و سبزیجات خوشمزه ,دستور پخت سوپ آواکادو و سبزیجات ,زمان پخت سوپ آواکادو و سبزیجات ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع سوپ

این سوپ با آواکادو درست می‌شود و باتوجه به اینکه آواکادو میوه‌ای سرشار از ویتامین‌های مختلف – به‌خصوص ویتامینC– است، سوپ آن برای سرماخوردگی بسیار مناسب خواهد بود. اگر

مواد لازم برای آشپزی

این سوپ را داشته باشید، مرحله آماده‌سازی مواد آن 15 دقیقه و پخت آن نیز 10 دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد.
توضیح: آوا کادو میوه‌ای شبیه به گلابی با پوستی سبز تیره و بافتی چرب است. این میوه وارداتی است ولی در سال‌های اخیر در بعضی از میوه‌فروشی‌ها ازجمله بازار تجریش تهران یافت می‌شود.

مواد لازم برای آشپزی

برای 4 نفر:
- یک عدد آواکادوی رسیده
- 2 قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش تازه
- یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع آفتاب‌گردان
- 50 گرم یا یک دوم پیمانه ذرت پخته یا کنسروی
- 2 عدد گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شود)
- یک حبه سیر (خرد شود)
- یک عدد تره‌فرنگی (خرد شود)
- یک عدد فلفل قرمز (خرد شود)
- 2 پیمانه آب مرغ
- دوسوم پیمانه شیر
- تره‌فرنگی خلالی شده مقداری برای تزئین

طرز تهیه:

1 – آواکادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت کامل می‌شود ولی شما می‌توانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را 2 قسمت طولانی کنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تکه‌های کوچک‌تر ببرید.
حالا با چنگال شروع به له‌کردن گوشت نرم میوه کنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و مدتی بگذارید بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، تره‌فرنگی و فلفل را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید.
3 – نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواکادوی له‌شده داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و به قدری خرد کنید که مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل کنید.
4 – آب مرغ، شیر و سبزیجات له‌شده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و 3 الی 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با تره‌فرنگی خلال شده سرو کنید.

این سوپ با آواکادو درست می‌شود و باتوجه به اینکه آواکادو میوه‌ای سرشار از ویتامین‌های مختلف – به‌خصوص ویتامینC– است، سوپ آن برای سرماخوردگی بسیار مناسب خواهد بود. اگر

مواد لازم برای آشپزی

این سوپ را داشته باشید، مرحله آماده‌سازی مواد آن 15 دقیقه و پخت آن نیز 10 دقیقه بیشتر طول نمی‌کشد.
توضیح: آوا کادو میوه‌ای شبیه به گلابی با پوستی سبز تیره و بافتی چرب است. این میوه وارداتی است ولی در سال‌های اخیر در بعضی از میوه‌فروشی‌ها ازجمله بازار تجریش تهران یافت می‌شود.

مواد لازم برای آشپزی آکا

برای 4 نفر:
- یک عدد آواکادوی رسیده
- 2 قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش تازه
- یک قاشق سوپ‌خوری روغن مایع آفتاب‌گردان
- 50 گرم یا یک دوم پیمانه ذرت پخته یا کنسروی
- 2 عدد گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شود)
- یک حبه سیر (خرد شود)
- یک عدد تره‌فرنگی (خرد شود)
- یک عدد فلفل قرمز (خرد شود)
- 2 پیمانه آب مرغ
- دوسوم پیمانه شیر
- تره‌فرنگی خلالی شده مقداری برای تزئین

طرز تهیه:

1 – آواکادو را پوست گرفته و ابتدا با چاقو به 2نیم ببرید؛ البته هسته میانی آن مانع برش میوه به صورت کامل می‌شود ولی شما می‌توانید حین برش، هسته را درآورده و میوه را 2 قسمت طولانی کنید. سپس گوشت آن را با چاقو به تکه‌های کوچک‌تر ببرید.
حالا با چنگال شروع به له‌کردن گوشت نرم میوه کنید. سپس آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و مدتی بگذارید بماند.
2 – روغن را در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و ذرت، گوجه فرنگی، سیر، تره‌فرنگی و فلفل را به روغن اضافه کرده و به مدت 2 الی 3 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، حرارت دهید.
3 – نیمی از این مخلوط سبزیجات را همراه آواکادوی له‌شده داخل دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید و به قدری خرد کنید که مخلوطی نرم به دست آید. سپس آن را به قابلمه بزرگی منتقل کنید.
4 – آب مرغ، شیر و سبزیجات له‌شده و باقیمانده سبزیجات تفت داده شده را نیز در قابلمه بریزید و 3 الی 4 دقیقه دیگر حرارت دهید. سپس آن را به ظرف مورد نظر برای سرو بریزید و با تره‌فرنگی خلال شده سرو کنید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
طرز تهیه سوپ برنج خامه‌ای

سوپ خامه‌ای یک پیش غذای عالی به شمار می‌رود و خوش وقت خواهد بود اگر به افزایش اشتهای حاضرین دامن بزند.


images



سوپ برنج خامه‌ای ,طرز تهیه سوپ برنج خامه‌ای ,روش تهیه سوپ برنج خامه‌ای ,طرز پخت سوپ برنج خامه‌ای ,آموزش پخت سوپ برنج خامه‌ای ,مواد لازم برای سوپ برنج خامه‌ای ,سوپ برنج خامه‌ای خوشمزه ,دستور پخت سوپ برنج خامه‌ای ,زمان پخت سوپ برنج خامه‌ای ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع سوپ

مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان نصف شده 1 عدد

آب مرغ 4 پیمانه
آب 2 پیمانه
برنج 200 گرم
نمک نصف قاشق چای خوری
پودر فلفل نصف قاشق چای خوری
آرد سه چهارم پیمانه
کره نصف پیمانه
خامه 2 پیمانه


طرز تهیه:
* ابتدا مرغ را بپزید تا کاملاً پخته و نرم شود. سپس آن را به تکه های کوچک، خرد نمایید.

* آب مرغ و آب را داخل یک ظرف بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید. مرغ را درون آن بریزید. وقتی محتویات داخل ظرف شروع به جوشیدن کرد، برنج را اضافه نمایید.

* نمک و فلفل و آرد را با هم مخلوط کنید.

* کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید. می‌توانید سبزی‌های عطری دلخواهتان را برای عطر غذا، درون کره بریزید. زمانی که کره شروع به جوشیدن کرد، دمای آن را کم کنید. سپس مخلوط آرد را به تدریج به کره اضافه نمایید و مدام کره را به هم بزنید تا زمانی که ترکیب آن‌ها به صورت خمیر دربیاید.

* خامه را به تدریج، آرام آرام به خمیر اضافه کنید و مدام مواد را به هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند. ترکیب آن‌ها می‌بایست حدود 5 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملاً غلیظ شود.

* ترکیب خامه را به برنج پخته شده اضافه نمایید.
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
سوپ اسفناج و خامه اسپانیایی



تهیه سوپ سرد نیاز کشورهای گرمسیر است و اسپانیا از این نظر در بین کشورهای مختلف پیشتاز است. این سوپ در مرحله اول پخته می‌شود، سپس سرد می‌شود. در روزهای بهاری و تابستانی، سوپ سرد نیاز غذایی بدن شما را تامین کرده و در عین حال اشتهای شما را برای صرف شام زیاد می‌کند.


201339102280a.jpg


سوپ اسفناج و خامه ,طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه ,روش تهیه سوپ اسفناج و خامه ,طرز پخت سوپ اسفناج و خامه ,آموزش پخت سوپ اسفناج و خامه ,مواد لازم برای سوپ اسفناج و خامه ,سوپ اسفناج و خامه خوشمزه ,دستور پخت سوپ اسفناج و خامه ,زمان پخت سوپ اسفناج و خامه ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,انواع سوپ

مواد لازم برای 4 نفر:
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • اسفناج: 500 گرم، ساطوری
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
  • لیمو ترش: یک عدد
  • خامه: یک پیمانه
  • شوید ساطوری: 3 قاشق غذاخوری
  • خیار متوسط: 2 عدد، ساطوری
  • پنیر موتزارلا یا پارمزان: 4 قاشق غذاخوری، رنده شده
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:1 - روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود، سپس اسفناج را اضافه کرده و تفت دادن را 3 تا 4 دقیقه دیگر ادامه دهید.2 - پیاز و اسفناج را با کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس دوباره آن را در تابه و روی حرارت برگردانید. 2 پیمانه آب اضافه کرده و با شعله ملایم و در بسته 20 دقیقه آن را بپزید.3 - خامه و لیموترش را اضافه کرده و سوپ را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود.4 - خیار، شوید و پنیر را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.برترین ها
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,945
لایک‌ها
1,251
یک سوپ چربی سوز و خوش طعم

a026243416284102a.jpg

سوپ چربی سوز,سوپ چربی سوز دکتر کرمانی,سوپ چربی سوز قوی,سوپ چربی سوز کلم,سوپ چربی سوزی,سوپ چربی سوز دکتر کرمانی,سوپ چربی سوز لاغری,سوپ چربی سوز کرمانی,سوپ چربی سوز خوشمزه,سوپ چربی سوز رژیمی,انواع سوپ

این سوپ همان سوپی است که در **** «سوپ چربی سوز» یا «**** سوپ کلم» که یک **** سم زدایی و کاهش وزن است مورد استفاده قرار می گیرد .
این سوپ همان سوپی است که در **** «سوپ چربی سوز» یا «**** سوپ کلم» که یک **** سم زدایی و کاهش وزن است مورد استفاده قرار می گیرد . در این **** که معمولا" ۷ روزه است شما می توانید هرچقدر می خواهید از این سوپ بخورید. اما این سوپ چربی سوز مفید را می توانید در کنار **** های غذایی کم کالری دیگر هم استفاده کنید و از مزایای آن بهرمند شوید.
مواد لازم :
یک قابلمه بزرگ
یک عدد کلم
۶ عدد پیاز سبز
یک دسته کرفس
۲ عدد فلفل سبز
دو قوطی گوجه خرد شده یا ۸۰۰ گرم گوجه فرنگی تازه
۸ فنجان آب
نمک
فلفل
پودر سیر ( اختیاری)
روش تهیه :
کلم ، پیازها ، کرفسها و فلفل ها را خرد کنید و آنها را داخل قابلمه بریزید.
این سبزیجات را با حرارت ملایم حدود ۵ دقیقه بپزید و سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و مواد را بهم بزنید.
حالا ۸ فنجان آب را داخل قابلمه بریزید بطوریکه روی سبزیجات را کاملا" بپوشاند و حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد.
بعد از اینکه آب بجوش آمد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. سوپ شما بعد از ۳۰ دقیقه آمده خوردن است اما اگر می خواهید طعم بهتری داشته باشید بهتر است حدود دو ساعت روی شعله بسیار کم بماند.
قبل از سرو کردن سوپ کمی نمک و فلفل و یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر به آن بیفزایید .
نکته :
می توانید این سوپ را در فریزر نگهداری کنید تا در وعده های دیگر هم از آن استفاده کنید
از **** سوپ کلم بیشتر از یک هفته استفاده نکنید زیرا ممکن است بدنتان دچار کمبود مواد مغذی شود.
 
بالا