mohamad_29
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 30 مارس 2016
- نوشتهها
- 34
- لایکها
- 7
- سن
- 36
با نحوه طبخ مرغ به روش کره ای آشنا شوید
مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای :
برنج سوخاری۲ فنجان
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان۴ تکه
مواد لازم برای سالاد:
خیار با پوست۲ فنجان
هویج۲ فنجان
مخلوط سالاد کلم۲ فنجان
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
سرکه برنجنصف فنجان
روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
عسل۱ قاشق غذاخوری
سرکه برنج ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
ریشه زنجبیل خرد شده۱ قاشق غذاخوری
نحوه طبخ مرغ کره ای :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی مخصوص پخت برداشته و روی فویل قرار بدهید و روی آن اسپری پخت بزنید.
برنج ها را داخل غذاساز ریخته و دکمه استارت را بزنید تا خوب پودر شوند. بعد روغن کنجد و عسل را داخل یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید، بعد مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید. برنج پودر شده را کم کم اضافه کرده تا مرغ ها به آن آغشته شوند. در آخر مرغ ها را روی توری فلزی چیده و داخل فر بگذارید.
بگذارید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بماند تا آب مرغ ها گرفته شده و قسمت ضخیم تر مرغ بپزد.
در حالی که مرغ ها دارند می پزند، خیار، هویج، مخلوط سالاد کلم، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و بگذارید برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق به همان حالت بماند. بعد مخلوط را فشار بدهید و دوباره به کاسه برگردانید، حالا نصف فنجان سرکه و یک قاشق روغن کنجد را اضافه کرده و هم بزنید . درب ظرف را گذاشته و بگذارید داخل یخچال تا زمانی که آماده سرو شود.
یک ماهیتابه برداشته و مواد لازم سس را با هم داخل آن مخلوط کنید. حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن حرارت را کم کرده و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
مخلوط سالاد کلم را از یخچال درآورده و فشار بدهید تا آب اضافه ی آن خارج شود، بعد بین بشقاب ها آن را تقسیم کنید و روی هر کدام یک سینه مرغ بگذارید. سس را روی آن پخش کرده و فورا سرو کنید.
مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای :
برنج سوخاری۲ فنجان
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
عسل۱ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان۴ تکه
مواد لازم برای سالاد:
خیار با پوست۲ فنجان
هویج۲ فنجان
مخلوط سالاد کلم۲ فنجان
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمکیک چهارم قاشق چایخوری
سرکه برنجنصف فنجان
روغن کنجد۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
عسل۱ قاشق غذاخوری
سرکه برنج ۱ قاشق غذاخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
ریشه زنجبیل خرد شده۱ قاشق غذاخوری
نحوه طبخ مرغ کره ای :
فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی مخصوص پخت برداشته و روی فویل قرار بدهید و روی آن اسپری پخت بزنید.
برنج ها را داخل غذاساز ریخته و دکمه استارت را بزنید تا خوب پودر شوند. بعد روغن کنجد و عسل را داخل یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید، بعد مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید. برنج پودر شده را کم کم اضافه کرده تا مرغ ها به آن آغشته شوند. در آخر مرغ ها را روی توری فلزی چیده و داخل فر بگذارید.
بگذارید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بماند تا آب مرغ ها گرفته شده و قسمت ضخیم تر مرغ بپزد.
در حالی که مرغ ها دارند می پزند، خیار، هویج، مخلوط سالاد کلم، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و بگذارید برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق به همان حالت بماند. بعد مخلوط را فشار بدهید و دوباره به کاسه برگردانید، حالا نصف فنجان سرکه و یک قاشق روغن کنجد را اضافه کرده و هم بزنید . درب ظرف را گذاشته و بگذارید داخل یخچال تا زمانی که آماده سرو شود.
یک ماهیتابه برداشته و مواد لازم سس را با هم داخل آن مخلوط کنید. حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن حرارت را کم کرده و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.
مخلوط سالاد کلم را از یخچال درآورده و فشار بدهید تا آب اضافه ی آن خارج شود، بعد بین بشقاب ها آن را تقسیم کنید و روی هر کدام یک سینه مرغ بگذارید. سس را روی آن پخش کرده و فورا سرو کنید.