• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحي مجدد انيميشن دو بعدي(فلش)

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
يه سري انيميشن دو بعدي دارم ( آموزشی).هر کدوم 2 - 5 دقيقه هستند، مجموعه حدود 1 ساعت.
مي خوام اين انيميشن ها و بازطراحي کنم.يعني همون اتفاق توي تصوير بيوفته ولي به شکل ديگه اي.(به دليل کپي رايت).مثلا اشیا عوض بشند یا شکل و جنسیت فرد تغییر کنه.

نمونه کار نياز هست . يک نمونه از ويديو ها در خصوصي ارسال ميشه ، بخشي از اون رو بازطراحي مي کنيد ، تا توانايي شما مشخص بشه.

irantrn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
يه سري انيميشن دو بعدي دارم ( آموزشی).هر کدوم 2 - 5 دقيقه هستند، مجموعه حدود 1 ساعت.
مي خوام اين انيميشن ها و بازطراحي کنم.يعني همون اتفاق توي تصوير بيوفته ولي به شکل ديگه اي.(به دليل کپي رايت).مثلا اشیا عوض بشند یا شکل و جنسیت فرد تغییر کنه.

نمونه کار نياز هست . يک نمونه از ويديو ها در خصوصي ارسال ميشه ، بخشي از اون رو بازطراحي مي کنيد ، تا توانايي شما مشخص بشه.
اخی انیمیشن دوست دارم

shopiranshik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و وقت بخیر به همه عزیزان...دوستان من میخوام انیمیشن ساده و دو بعدی طراحی کنم ولی نمی دونم کدوم نرم افزار مناسب این کار هست؟ لطفا اگه میشه راهنمایی بفرمایید...
شیک باشید

Farhad.cg

Registered User
لایک‌ها
7
بنده با قیمت مناسب در خدمتتون هستم. میتونید به سایت ما یعنی آسان ویدیو مراجعه کنید.

بالا