• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی افزونه سبد خرید وردپرس

Abdipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام.
بنده به یک افزونه برای وردپرس نیاز دارم که یک سبد خرید رو به نوشته های وردپرس اضافه کنه و با زمینه دلخواه بشه در قسمت ویرایش پست قیمت و وزن رو اضافه کرد.
و درآخر به قسمت تسویه حساب بره و کاربر اطلاعاتش رو وارد کنه و دو گزینه "پرداخت آنلاین" و "پرداخت به مامور در درب منزل" وجود داشته باشه.
افزونه باید با وب سرویس به یکی از شرکت های واسطه پستی (مثل هموار و یا فروتل و ...) و با Api به یکی از سایت های سامانه پرداخت اینترنتی (مثل زرین پال، پی لاین و ...) وصل باشه و با ثبت شدن سفارش سفارش در پنل پستی ثبت بشه یا کاربر به صفحه پرداخت منتقل بشه و در آخر سفارش در وردپرس ثبت بشه(درقسمت مربوط به افزونه).
یک افزونه که فقط کار افزودن به سبد خرید و پرداخت توسط سایت زرین پال را انجام می دهد
http://wordpress.org/plugins/zarinpal-simple-shopping-cart
لطفا پیشنهادات خود را ارسال کنید.

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
سلام
بنده در خدمتم فقط چقدر بودجه برای این کار در نظر گرفتید؟ پ.خ کنید یا اگه مایل بودید با آی دی من در تماس باشید (n0o0b_sina)
شرکت واسطه پستی (فروتل) سامانه پرداخت اینترنتی (جهان پی) خواهد بود

Abdipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
بنده در خدمتم فقط چقدر بودجه برای این کار در نظر گرفتید؟ پ.خ کنید یا اگه مایل بودید با آی دی من در تماس باشید (n0o0b_sina)
شرکت واسطه پستی (فروتل) سامانه پرداخت اینترنتی (جهان پی) خواهد بود
باشه، مشکلی نداره.
هزینه پیشنهادی شما چقدره؟

Abdipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست دیگری پیشنهادی برای طراحی ندارد؟

Abdipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
توضیحات تکمیلی :
افزونه بصورت ایجکس باشه.
بصورت کامل به فروتل وصل بشه. با امکان خرید نقدی و حواله ای در کنار پرداخت درب منزل و ثبت سفارشات در پنل وردپرس.
و البته دارای قابلیت فروش اشتراکی!

بالا