خرید بک لینک,خرید رپورتاژ آگهی
zula

طراحی دیتابیس

شروع موضوع توسط gavbandy ‏12 آگوست 2007 در انجمن MySQL

  1. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    سلام
    خوبین؟
    دارم یه سیستم می نویسم حالا تو طراحی یه بخش از دیتابیس برام سوال ایجاد شده.
    کاربر تو سیستم عضو میشه
    حالا میتونه مثلا تو 4 تا بخش دیگه هم عضو بشه.
    هر کدوم از این 4 بخش حالت گروهی داره و کسای دیگه هم میتونن توی این 4 بخش عضو بشن
    به نظر شما یه تیبل برای یوزر بسازم
    یه تیبل هم برای بخش هام و یه تیبیل هم برای اعضای بخش ها؟
    یا اینکه هم برای بخش ها و اعضای بخش ها ؟
    یا راه حل دیگه ای سراغ دارین؟
     
  2. کوتاه کننده لینک
  3. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    جزئیات هر قسمت لازمه برای پاسخ دقیقتر ...
    یکی از راه هایی که نرمالتر میشه دیتابیس درنظر گرفتن کاربر به عنوان یک موجودیت هستش و بخش ها هم باید ببینیم چی هستن بعد راجبشون نظر بدیم ولی در کل کاربر به عنوان یک موجودیت میتوانه بوسیله یک رابط به بخش ها متصل بشه (این اتصال میتونی با یک فیلد توی هر جدول باشه یا درصورت نیاز در مرحله بعدی نرمال کردن یک جدول تعیین ارتباط کنه بین کاربر و بخش)
     
  4. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    خیلی راحت ! هر بخش یه تیبل داره.
    یوزر وقتی عضو شد یه سطر اضافه میشه اونتو که یوزر ایدی و تاریخ عضویتش اونتوئه !
    با یه کوئری هم میتونی لیست کل اعضارو در بیاری. مدیریتش هم سادس ! هیچ محدودیتی هم نداره که یوزر عضو چند بخش یا چند زیر بخش هست !
     
  5. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    اینقدر ها هم بی سواد نیستم
    بزار واقعیت را بگم
    یک سیستم وبلاگ دهی دارم دوباره مینویسم
    یک تیبل برای کاربران دارم
    حالا هر کاربر میتونه 5 تا وبلاگ داشته داشته باشه
    وبلاگ ها هم میتونند به صورت گروهی یا شخصی باشند.
    به نظرتون اعضای وبلاگ های گروهی را هم توی همون تیبل وبلاگ ها بریزم و با یه فیلد اصلی و غیر اصلی از هم جداشون کنم یا اینکه هروقت یه وبلاگ ثبت میشه یه رکورد تو لیست وبلاگ ها اضافه کنم و یه رکورد هم توی یبیل کاربران وبلاگ؟؟؟؟
    تیبل کل کاربران کاملا مجزاس!!!
     
  6. alik

    alik کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏23 سپتامبر 2005
    نوشته ها:
    2,146
    تشکر شده:
    1,226
    shahed فقط میخواست مثل من به سئوالت جواب بده و بهت کمک کنه ! مگرنه میتونست بخونه و رد بشه ...
    بنظرم برخورد دلسرد کننده است ...


    راه پیشنهادی من این هستش:
    جدول کاربران
    جدول وبلاگ ها
    جدول رابطه:
    رابطه کاربر و وبلاگ میتونی بر اساس کلید اصلی دوتا جدول تعیین کنی کدوم کاربر به کدوم وبلاگ ها دسترسی داره اینجور محدودیت تعداد وبلاگ وجود نداره و بدون هیچ مجدودیتی میتونن عضو وبلاگ گروهی بشن و بدون محدودیت هر کاربر مدیر چندین بلاگ باشه ... البته خودت میتونی توی برنامه تعریف کن مثلا 5 تا دونه ...

    علاوه بر این میتوانی با فیلد های مورد نیاز سطح دسترسی به هروبلاگ برای هر کاربر تعینن کنی ...
     
  7. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    اون محدودیت 5 تا خودم از عمد میخوام بزارم
    در ضمن دستتون درد نکنه مشکلم حل شد.
    از 3 تا تیبل استفاده کردم.
     
  8. خرید بیت کوین
  9. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    ببخشید ! شما میخوای یعنی توی تیبل یوزرها 5 تا ستون بزاری و برای هر سطر (هر یوزر) توی اون 5 تا فیلد آیدی 5 تا وبلاگش رو بنویسی؟؟
    من اگه جای شما بودم کلا طراحی دیتابیس رو میبوسیدم میزاشتم کنار !!
     
  10. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    من همچین حرفی زدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پست منو یه بار دیگه بخون
    عجب آدمایی پیدا میشن
    متن فارسی را هم خوندنشا مشکل داری
    منم به شما توصیه می کنم کلا کد نویسی را بزار کنار
     
  11. Shahed

    Shahed کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏30 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    7,174
    تشکر شده:
    31
    محل سکونت:
    mt.cgi
    بککی ! خواستیم کمکت کنیم ! حالا برمیگردی گازمون میگیری؟ [​IMG]
    اوکی بابا اوکی ! مشکلت که حل شد. الان خوندم از راه درستی جلو رفتی انگار :)

    /

    من یکی که هیچ ادعایی روی کد نویسیم ندارم ! :\
     
  12. gavbandy

    gavbandy Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 فوریه 2005
    نوشته ها:
    364
    تشکر شده:
    3
    خیلی پرویی
    خودت اول چیز گفتی
     
  13. mirzaee37

    mirzaee37 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏10 فوریه 2008
    نوشته ها:
    61
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Iran/Canada
    gavbandy جان،
    همین که واسه یه همچین دیتابیس ساده ای اومدی تاپیک زدی و سوال کردی یعنی بی سواد هستی . اما با shahed مخالفم . کد نویسی و طراحی دیتابیس رو نذار کنار . بشین یاد بگیر :D
     
avanak عسل طبیعی و گرده گل ایرانی همکاری در فروش