• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی قالب برای فروش عمومی

iceforum

Registered User
لایک‌ها
18
درود و خسته نباشید
بنده قصد دارم قالب هایی طراحی کنم و برای فروش عمومی در سایت ها قرار بدم.
قیمت هم در حد متوسطه.
میخواستم برای اینکه موضوع قالب چی باشه همفکری داشته باشیم.
لطفا بگید چه قالب هایی برای اینجوری فروش مناسبند و از چه سیستم مدیریت محتوایی همینطور نظرتون رو راجب ظاهرش بگید.

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
برای شروع فقط و فقط روی ورپرس کار کن و فکر سیستمای دیگه هم از سرت بیرون کن
روی ریسپانسیو کردن هم کار کن
برای وب فارسی این قالب ها خیلی مشتری داره

موزیک: که متاسفانه من کمتر قالبی دیدم که یه ایده یا امکانات درست حسابی توش باشه
فیلم: یه چیزی در حد تاینی ولی ریسپانسیو و امکانات بیشتر که البته خود تاینی یه اسکریپت اختصاصیه
دانلود:
مجله ای یا تفریحی: قالبای زیادی ازش هست ولی همگی نال شده تم فارست

برای اینکه بدونی بیشترین تقاضا مربوط به کدوم موضوع هست میتونی بری سایت های دانلود قالب و تعداد دانلود قالب ها یا تعداد فروششون رو مشاهده کنی که تا اونجایی که من میدونم بیشترینش مربوط به موزیک بود ولی الانو نمیدونم.

iceforum

Registered User
لایک‌ها
18
برای شروع فقط و فقط روی ورپرس کار کن و فکر سیستمای دیگه هم از سرت بیرون کن
روی ریسپانسیو کردن هم کار کن
برای وب فارسی این قالب ها خیلی مشتری داره

موزیک: که متاسفانه من کمتر قالبی دیدم که یه ایده یا امکانات درست حسابی توش باشه
فیلم: یه چیزی در حد تاینی ولی ریسپانسیو و امکانات بیشتر که البته خود تاینی یه اسکریپت اختصاصیه
دانلود:
مجله ای یا تفریحی: قالبای زیادی ازش هست ولی همگی نال شده تم فارست

برای اینکه بدونی بیشترین تقاضا مربوط به کدوم موضوع هست میتونی بری سایت های دانلود قالب و تعداد دانلود قالب ها یا تعداد فروششون رو مشاهده کنی که تا اونجایی که من میدونم بیشترینش مربوط به موزیک بود ولی الانو نمیدونم.
اتفاقا الان روی به قالب موزیک کار میکنم اما حداقل یک ماه دیگه اماده میشه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من اگر می خوای درآمد کسب کنی طراحی از پایه رو میسی میزاری کنار مگر برای مشتری که قیمت رو بده اما اگر بحث علاقه هست به کنار
تو بحث تجاری می زنی تو فاز فارسی و راستچین کردن چون بخوای یه چیزی رو از پایه براش وقت بزاری مشتری هرگز بهای واقعیش رو نمی خواد بده چرا چون دارن قالب های خشگل خارجی رو با فول امکانات و ریسپانسیو و غیره با چند ده هزارتومن میدن

iceforum

Registered User
لایک‌ها
18
دوست من اگر می خوای درآمد کسب کنی طراحی از پایه رو میسی میزاری کنار مگر برای مشتری که قیمت رو بده اما اگر بحث علاقه هست به کنار
تو بحث تجاری می زنی تو فاز فارسی و راستچین کردن چون بخوای یه چیزی رو از پایه براش وقت بزاری مشتری هرگز بهای واقعیش رو نمی خواد بده چرا چون دارن قالب های خشگل خارجی رو با فول امکانات و ریسپانسیو و غیره با چند ده هزارتومن میدن
سلیقه ما ایرانیا با خارجیا خیلی فرق میکنه این مسئله باعث میشه زمینه کاری از بین نره
همینطور قالب اشتراکی فروخته میشه قیمتش هم مناسبه

homayo0on

Registered User
لایک‌ها
620
بازار ایران برای اینکار خیلی کوچیکه به نظرم نمیتونید زیاد سود زیادی با این کار داشته باشید. اگر بتونید به زبان انگلیسی قالب ها چند منظوره وردپرسی بسازید با کمک دوستانی که خارج از ایران زندگی میکنن میتونید محصولاتتون رو به بازار جهانی که خیلی بزرگ و جا افتاده است ارائه کنید و با هر فروش سود بیشتری ببرید و علاوه بر اون به تعداد بیشتری بفروشید...

iceforum

Registered User
لایک‌ها
18
بازار ایران برای اینکار خیلی کوچیکه به نظرم نمیتونید زیاد سود زیادی با این کار داشته باشید. اگر بتونید به زبان انگلیسی قالب ها چند منظوره وردپرسی بسازید با کمک دوستانی که خارج از ایران زندگی میکنن میتونید محصولاتتون رو به بازار جهانی که خیلی بزرگ و جا افتاده است ارائه کنید و با هر فروش سود بیشتری ببرید و علاوه بر اون به تعداد بیشتری بفروشید...
اولین موردی که داریم اینه که ما تو ایران زندگی میکنیم باید به فکر گسترش وب خودمون باشیم ، شاید با اینکه یک میلیمتر مربع بازارمون بزرگتر بشه ;)
از طرف دیگه متاسفانه آشنای قابل اعتمادی ندارم خودمم به این زمینه علاقه دارم زیاد جنبه اقتصادیشو در نظر ندار ولی بازم به هرحال هرکس درآمد خودش واسش مهمه مخصوصا ما ایرانیا که عاشق پولیم :general707:

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
اولین موردی که داریم اینه که ما تو ایران زندگی میکنیم باید به فکر گسترش وب خودمون باشیم ، شاید با اینکه یک میلیمتر مربع بازارمون بزرگتر بشه ;)
از طرف دیگه متاسفانه آشنای قابل اعتمادی ندارم خودمم به این زمینه علاقه دارم زیاد جنبه اقتصادیشو در نظر ندار ولی بازم به هرحال هرکس درآمد خودش واسش مهمه مخصوصا ما ایرانیا که عاشق پولیم :general707:
دوست من تو ایران زندگی می کنیم برای همین موارد زیر رو در نظر بگیر
1-همه دنبال مفت هستن
2-هیچ کس حاضر نیست بهای کارتو بده (طرف حاضر نبود 10 هزارتومن پول برنامه منو به خودم بده رفته بود 300 تومن داده بود براش کرک کنن چنین روانیایی داریم یعنی)
در مورد سلیقه هم اتفاقا دوست من مشتریا چنان عاشقانه به کارای طراحی خارجیا تمایل نشون میدن که بیا و ببین اوضاع اینه

iceforum

Registered User
لایک‌ها
18
1-همه دنبال مفت هستن
عجیب قبول دارم خودمم دنبال مفتم :general404:
2-هیچ کس حاضر نیست بهای کارتو بده (طرف حاضر نبود 10 هزارتومن پول برنامه منو به خودم بده رفته بود 300 تومن داده بود براش کرک کنن چنین روانیایی داریم یعنی)
طرف آدم بزرگی بودها :general711::general711:
در مورد سلیقه هم اتفاقا دوست من مشتریا چنان عاشقانه به کارای طراحی خارجیا تمایل نشون میدن که بیا و ببین اوضاع اینه
ممنون از نظرت :angrybirds8:

themesfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تجربه کاریم میگه که اکثرا دنبال فروشگاه های اینترنتی هستند، ووکامرس - پرستاشاپ - اپن کارت
www.themesfa.com

Others70

Registered User
لایک‌ها
1,664
قالب فروشگاهی همکاری در فروش هم بزن تو برنامت ;)

بالا