• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طراحی وبسایت

nima_fk

Registered User
لایک‌ها
6
با سلام دوستان تو شهر ما چندین سایت معرفی مشاغل و نیازمندیها وجود داره که منم میخوام یکی طراحی کنم و واسه خودم درآمدی داشته باشم
ولی خب از وبسایت و طراحی و کدنویسی چیزی نمیدونم
به نظرنون با وردپرس شروع کنم خوبه؟
جایی یا کنابی هست که آموزش کامل بده؟
وردپرس کم نمیاره؟
میخوام سایتم شیک و ساده باشه

alireza.1000

Registered User
لایک‌ها
123
با سلام دوستان تو شهر ما چندین سایت معرفی مشاغل و نیازمندیها وجود داره که منم میخوام یکی طراحی کنم و واسه خودم درآمدی داشته باشم
ولی خب از وبسایت و طراحی و کدنویسی چیزی نمیدونم
به نظرنون با وردپرس شروع کنم خوبه؟
جایی یا کنابی هست که آموزش کامل بده؟
وردپرس کم نمیاره؟
میخوام سایتم شیک و ساده باشه
پ.خ شد

palettewebdesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بهترین گزینه برای شما وردپرس هست.. اگه با دوره های زبان اصلی مشکلی ندارید دوره های شرکت lynda.com فوق العاده هستند و صفر تا صد رو بهتون آموزش میدن

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
توی اینترنت سرچ کنی زیاد برات میاره اگه خواستی میتونم برات 0 تا 100 یاد بدم + لینک سازی و . . .

baboon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله وردپرس یک سیستم محتوای قوی است که نسبت به دیگر سیستم های محتوا برای کاربرانی که آشنایی چندانی با طراحی سایت ندارند کار کردن با آن راحت تراست. اما به این نکته باید توجه داشته باشید زمانیکه شما برای کسب درآمد اقدام به ایجاد یک وبسایت می کنید بسیار ضروری است که طراحی سایت خود را به افرادی که متخصص و مخصوصا در زمینه پیاده سازی سئو سایت حرفه ای هستند واگذار نمایید.

amirhamzh2

Registered User
لایک‌ها
160
بهترین گزینه برای شما وردپرس هست.. اگه با دوره های زبان اصلی مشکلی ندارید دوره های شرکت lynda.com فوق العاده هستند و صفر تا صد رو بهتون آموزش میدن
میشه چند نمونه معرفی کنید که جامع باشن و تخصصی چون من زیرنویس ویدیو های این سایت رو دارم و با زیرنویس خیلی خوب میشه

palettewebdesign

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
میشه چند نمونه معرفی کنید که جامع باشن و تخصصی چون من زیرنویس ویدیو های این سایت رو دارم و با زیرنویس خیلی خوب میشه
بله حتما
برای شروع دوره
wordpress 5 essential training عالیه
دوره های Wordpress seo , wordpress ecommerce woocommerce اینا دوره های خوبی هستند
دوره فراوانه اما این دوره ها به شما اصول اولیه خوبی رو یاد میده
پیشنهاد من اینه که بعد از دیدن این دوره ها ، کار با صفحه ساز ها رو توی یوتیوب یاد بگیرید
صفحه ساز محبوب من المنتور هست ، اما کار با ویژوال کامپوزر رو هم باید بلد باشید

بالا