يه طراح وبلاگ و سايت لازم دارم
[email protected]
[email protected]
www.iranexplorer.netبه نقل از farzad :يه طراح وبلاگ و سايت لازم دارم
[email protected]
به نقل از mahiar0 :سلام
به همه خواهش مي كنم هركسي بلد است كه چگونه يك سليت درست كرد به من كمك كند من رفتم يك فضا و دامنه خريدم ولي اصلا كار باش بلد نيستم من قبلا وبلاگ نويس بودم وقالب وبلاگ اكدهاو... ير در مي آورم ولي تو سايت موندم اصلا بلد نيستم كار كنم با فرانت پيج هم اصلا بلد نيستم كار كنم ولي با فرانت پيج داخل آفيس مال ويندوز بلدم اما اينجا رو بلد نيستم بلد نيستم فايل يا عكس و... آپلود كنم ايميل در سايت بسازم ساب دومين و...
كسي مي تواند كمك كند منم بدان جبران مي كنم
هر كي مي تواند كمك كند
اگر جايي هم دراين رابطه مي دانيد به من بگوييد تا من انجا برم وياد بگيرم
www.iroonikids.com
فضا هم 50 مگابايت است
لطفا اگر كسي بلد است راهنمايي وتوضيح را به ايميلم بفرستد من اين نوشته را در چند جا ديگر نوشتم ولي كسي راهنمايي نكرد اميدوارم شما ها كمكم كنيد
هر كي مي تواند مدي سايت بازديد كنندها و... هر كي![]()
ايميل من
[email protected]
http://www.iroonikids.com
يك ماه است فا ودامنه را خريدم ولي هنوز درست نشده حتي نمي توانم نوشته اول را كه نوشته سايت در حال ساخت است را بردارم
كمك كنيد
كسي هم اگر طراح سايت است به من كمك كند
من كه بلد نيستم اگر مي توانيد شما براي من نصب كنيدبه نقل از mehrdad1355 :ببین راحت بده یه ام تی (مویل تایپ) که الان بیشتر هاست فروشا نصب می کنن یا تو همینجام که بگرددی زیاد اموزشش هست رو نصب کن و با وبلاگ درست شده حال کن یا اگه تو کنترل پنل سایتت ! فانتاستیکو یا اسکریپ لایبرری هست برو و از اونجا یه ورد پرس نصب کن یا بی 2 !یا یه سیستم پرتابل مثل زوپxoops یا ناک!!!!!!!که اگه فانتاستیکو یا اسکریپ لایبرری هم نداشته باشی ولی دیتابس یعنی مای اس کی یو ال و پرل رو هاستت پشتیبانی کنه به راحتی می تونی فارسی شده این دو تا رو نصب کنی که همه چی دارند و کار باهاشون راحته!!!!!!!!البته از نظر من نصبxoops خیلی راحت تر هست!!!!!و لی راهنمای درمورد ناک فراونتر!!!!!!!
چیو نصب کنم؟؟؟؟روهاست نصب زوپ خیلی آسونه به ویژه اگه فانتاستیکو هم تو کنترل پنلت داشته باشی!!با دوتا کلیک نصب میشه!!کافیه از تو کنترل پنل بری داخل فانتاستیکو و بعد xoos رو از تو منو روش کلیک کنی و یه صفحه میاد و راحت نصب میشه !ولی اصل کار اینه که یاد بگیری با اون کار کنی !! مثلا این زوپ رو اگه اول رو لوکال نصب کنی باهاش ور بری خیلی سریع یاد می گیری باهاش چی کار کنی!به نقل از mahiar0 :
به نقل از mehrdad1355 :چیو نصب کنم؟؟؟؟روهاست نصب زوپ خیلی آسونه به ویژه اگه فانتاستیکو هم تو کنترل پنلت داشته باشی!!با دوتا کلیک نصب میشه!!کافیه از تو کنترل پنل بری داخل فانتاستیکو و بعد xoos رو از تو منو روش کلیک کنی و یه صفحه میاد و راحت نصب میشه !ولی اصل کار اینه که یاد بگیری با اون کار کنی !! مثلا این زوپ رو اگه اول رو لوکال نصب کنی باهاش ور بری خیلی سریع یاد می گیری باهاش چی کار کنی!
برای نصب روی لوکال زوپ بروbernawolf.com و چگونگی نصب ایزی پی اچ پی رو بخون و نصبش کن تا بتونی با نصب اون برنامه های مثل زوپ و نیوک رو رو کامپیوتر خودت نصب کنی و با اونها راحت کار کنی تا در عمل بتونی از اونها درست استفاده کنی!!!
ولی اگه می خواهی ام تی نصب کنی برای لوکال مقاله مشاهیر تو بلغان تولز کامله و یا نصب همره تصویر در http://weblog.ce.to من نصبش کردم با اون!!ولی اگه مستقیم رو هاست می خواهی نصب کنی برو روزنامه جام جم یک شنبه همین هفته و ویژه نامه کلیک اونو بخون کامل همه چیزو نوشته!!!
به نقل از mahiar0 :سلام اين چي من نمي فهمم بلد نيستم مي توني كمكم كن
هاستم ويندوز چيزي بلد نيستم :wacko:
اره مي خوام هاستو عوض كنم دستت درد نكنه زحمت دادمبه نقل از mahdi3466 :آقا ما که برات طراحیش کردیم هاست خودت ایراد داره
12000 خط برنامه نویسی ASP کرده بودیم واسه فارومش که نفله شد اگه اون هاست رو عوض کنی بهتره