hamid1377
Registered User
- نوشتهها
- 191
- لایکها
- 26
با سلام خدمت دوستان عزیز تصمیم بر این شد تا با راه اندازی طرح کپی بازیهای اورجینال روی هارد مرجعی برای دسترسی آسان و کم هزینه دارندگان کنسول PS4 به بازی های این کنسول فراهم آوریم.
حق اشتراک رو برای مدتی به خاطر استقبال دوستان 70000 تومان قرار میدم ولی عرض کنم که این مبلغ پایدار نیست و هر لحظه ممکنه افزایش داشته باشه پس برای استفاده از تخفیف 30 درصدی عجله کنید.
توجه...
مشتریان گرامی بدون پرداخت هیچ هزینه اولیه میتوانند از بازیهای این طرح استفاده کنند اما با تهیه اشتراک میتوانند شامل خدماتی شوند که اعضای رایگان از آنها بی بهره هستند.
در این طرح بازیها با قیمتی فوقالعاده دراختیار دوستان قرار میگیرد و دوستان با پرداخت یک سوم هزینه یک بازی اورجینال صاحب عنوان مورد علاقه خود می شوند.
بازیهای خریداری شده ازسوی شما امکان آپدیت و استفاده از بخش چند نفره آنلاین رو خواهند داشت و با بازی اورجینال تفاوتی نخواهند داشت...
ما روی سخت افزار و نرم افزار کنسول شما هیچکاری انجام نخواهیم داد و خطری از سوی شرکت سونی شما را تهدید نمی کند چرا که این روش کاملا قانونی است...
در مورد اشتراک:
حق اشتراک رو برای مدتی به خاطر استقبال دوستان 70000 تومان قرار میدم ولی عرض کنم که این مبلغ پایدار نیست و هر لحظه ممکنه افزایش داشته باشه پس برای استفاده از تخفیف 30 درصدی عجله کنید.
توجه...
- هر ابهام یا سوال ضروری فقط در پیام خصوصی و اینجا فقط اعلام آمادگی برای شرکت در طرح بیان می شود.
- برای شرکت در طرح آمادگی خود را در همین تاپیک اعلام کرده تا در پیام خصوصی فرم ثبت نام و قراداد برای شما ارسال شود.
- بنده قم زندگی میکنم پس نوع عضویت خود را نسبت به محل سکونت و نحوه خرید انتخاب کنید.
- تمام مطالب تاپیک رو مطالعه کنید تا بعدا گلایه ای نباشد.
- امکان تهیه اشتراک
مشتریان گرامی بدون پرداخت هیچ هزینه اولیه میتوانند از بازیهای این طرح استفاده کنند اما با تهیه اشتراک میتوانند شامل خدماتی شوند که اعضای رایگان از آنها بی بهره هستند.
- قیمت فوق العاده
در این طرح بازیها با قیمتی فوقالعاده دراختیار دوستان قرار میگیرد و دوستان با پرداخت یک سوم هزینه یک بازی اورجینال صاحب عنوان مورد علاقه خود می شوند.
- امکانات آنلاین
بازیهای خریداری شده ازسوی شما امکان آپدیت و استفاده از بخش چند نفره آنلاین رو خواهند داشت و با بازی اورجینال تفاوتی نخواهند داشت...
- مطمئن و بی خطر
ما روی سخت افزار و نرم افزار کنسول شما هیچکاری انجام نخواهیم داد و خطری از سوی شرکت سونی شما را تهدید نمی کند چرا که این روش کاملا قانونی است...
در مورد اشتراک:
- دوستان بدون تهیه اشتراک میتوانند اقدام به شرکت دراین طرح کنند.
- مدت اشتراک خریداری شده توسط شما دائمی است.
- هر گونه تخلف نسبت به قرارداد منجر به ابطال اشتراک می شود.
- امکان انتقال بازی روی کنسول به صورت غیر حضوری وجود دارد.
- دوستانی که نگران بسته شدن این روش توسط سونی و از کار افتادن بازیهاشون در یکی دو روز اول هستند طرح گارانتی بازی بهشون این اجازه رو میده تا بازی خریداری شده گارانتی کنند.
- هر بازی خریداری شده از سوی اعضای اشتراک طلایی 4 روز گارانتی رایگان خواهد داشت و از روز پنجم مشتری میتواند بازی خود را هر روز 400 تومن گارانتی کند.
- بازی ها از یک روز تا 20 روز قابلیت ارائه گارانتی دارند و اگر ظرف این مدت به دلیل بسته شدن روش توسط سونی بازی از کار بیافتد مبلغ بازی به طور کامل مرجوع می شود.(دقت کنید فقط مبلغ بازی نه مبلغ گارانتی...)
- این گارانتی برای اعضای رایگان هم وجود دارد ولی هزینه هر روز گارانتی 500 تومن خواهد بود و از طرفی 4 روز گارنتی رایگان برای این افراد وجود ندارد.
- هر بازی با داشتن حداقل 3 در خواست از سوی اعضای اشتراک طلایی به لیست اضافه خواهد شد.
- طی قراردادی که پس از تهیه اشتراک بین دو طرف عقد می شود اگر به هر دلیلی شرکت سونی این قابلیت را پس از گذشت کمتر از سه ماه از شروع قرارداد از روی کنسول PS4 حذف کند 40 درصد حق اشتراک به مشتری باز گردانده خواهد شد که مبلغی معادل 40000 تومان می باشد.
-
- در اشتراک طلایی امکان خرید بازی بدون مراجعه حضوری برای مشتری فراهم هست.
- در خریدهای غیرحضوری دیتای بازی در غالب دیسک DVD برای مشتری ارسال می شود و طی یک آموزش بازی توسط نرم افزاری خاص از طریق PC روی کنسول نصب می شود.
- امکان خرید بدون مراجعه حضوری فقط برای اعضای اشتراک طلایی قابل ارائه است.
- برای انتقال بازی بدون مراجعه حضوری مشتری مبلغ 150000 تومان را به عنوان ودیعه پرداخت می کند و پس از تکمیل فرآیند نصب بازی بدون تخلف هزینه بازی کسر می شود و مابقی به حساب مشتری واریز می شود.
- مبلغ 150000 تومان ودیعه هزینه ای جدا از حق اشتراک اولیه است و مشتری هرگاه تمایل به خرید غیرحضوری داشته باشد تا انتهای فرآیند نصب این هزینه را به عنوان ودیعه می پردازد.
- هزینه DVDها و همینطور ارسال دیسک ها بر عهده خریدار می باشد.
- قیمت هر DVD در طرح خرید غیرحضوری برابر با هزینه DVD خام است و برای رایت هزینه ای دریافت نمی شود.
امروز طرح جدیدی رو بهتون معرفی می کنم که طی اون می توانید از این پس بازی های خریداری شده خود را در صورت تمایل به اعضای طرح بفروشید.
نکات:- فقط اعضای اشتراک طلایی امکان استفاده از این طرح رو دارند.
- همه بازی های خریداری شده توسط شما از نظر فنی امکان فروش در این طرح رو ندارند پس قبل از آگهی کردن بازی خود برای فروش از بنده استعلام کنید.
- یک هفته پس از خرید بازی امکان استعلام برای وضعیت آن وجود دارد پس خواهش میکنم زودتر از این زمان درخواستی ارسال نکنید.
- بازیهای خریداری شده توسط مشترکین میتواند با گذشت 15 روز از زمان خرید در این طرح آگهی شود اما زودتر از این موعد امکان قرار دادن بازی برای فروش وجود ندارد.
- حداکثر قیمتی که فروشنده میتواند برای بازی خود اعلام کند 70 درصد ارزش بازی با توجه به قیمت روز بازی است نه قیمت خرید...
- قیمت روز بازی که در واقع همان قیمت فروش بازی در تاپیک اصلی است همواره در پست اول تاپیک حراجی بازیهای PS4 درج خواهد شد تا مشترکین بتوانند به راحتی روی بازی خود قیمت بگذارند.
- میزان 15 درصد قیمت روز بازی کارمزد انتقال بازی روی کنسول خریدار جدید هست که توسط بنده دریافت میشود و پرداخت آن بر عهده خریدار خواهد بود.(فروشنده و خریدار بر سر پرداخت این مبلغ میتوانند توافقی عمل کنند)
- هنگام انتقال بازی به کنسول فردی که بازی را از اعضا خریداری کرده واریز ودیعه ای که در قرارداد اشتراک ها آمده الزامی است.
- پس از انتقال بازی به کنسول فرد خریدار مبلغ بازی و کارمزد از مبلغ ودیعه کسر و مابقی به حساب ایشان واریز می شود.همینطور مبلغ بازی برای فروشنده ارسال می شود.
دو مورد مهم:- پیش بینی میشه از امروز مشترکین بفرمایند ما بازی هایی میخواهیم که قابل فروش باشند و بنده همینجا بهشون عرض میکنم که این امکان وجود نداره و خودم سعی میکنم این نوع بازی ها بین دوستان به خوبی تقسیم بشه چون همه ظرفیت های یک بازی چنین قابلیتی رو ندارند.
- طرح حراجی بازی یک امکان جانبی است که برای رفاه حال مشترکین قرار گرفته و هیچگونه تعهدی در قرارداد نسبت به آن بیان نشده پس اگر این طرح بخواهد باعث بروز مشکلاتی در طرح اصلی بشود و به آن ضربه بزند و بنده با درخواست های بی مورد دوستان برای دریافت ظرفیت قابل فروش رو به رو بشوم طرح حراجی بازی های PS4 علی رقم میل باطنی ام جمع خواهد شد.
- برای اعلام آمادگی پ.خ کنید یا تو همین تاپیک بنویسید
- من این متنو زدم تا از طرف من به آقای وحیدی معرفی بشید...
وگر نه کپی پیست نمیکردم اینترنتمم سرعتش خوب نیست که بخوام بازی دانلود کنم
Last edited: