farshad_2010
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
- سن
- 22
اش شلغم یکی از غذاهای پرطرفدار و ایرانی میباشد.برای پختن این اش ابتدا اسفنجاج ها را خوب میشوییم و سپس ان هارا خرد میکنیم.سپس پیاز و گوشت چرخ کرده را باهم مخلوط و به صورت توپ های کوچک درمی اوریم.حبوبات یعنی ماش و عدس را خوب میشوییم و ان هارا خرد میکنیم و ان هارا مگذاریم تا نیم پز شود.پس از اینکه نیم پز شد اسفناج خرد شده و شلغم را به ان اضافه میکنیم.چند جوش را شب قبل خیس کرده به قابلمه اضافه میکنیم و وقتی که برنج هم نیم پز شد کوفته های گوشتی را به ان اضافه میکنیم.بعد پیاز را به صورت خلالی در اورده و ان را سرخ میکنیم.نمک و فلفل و زرد چوبه را به پیاز اضافه میکنیم.حالا ÷یاز را به اش اضافه و خوب هم می زنیم.در اخر هم ارد را در اب سرد حل میکنیم و بعد از حل کردن ان را به اش اضافه میکنیم...
بیماری سرماخوردگی
آش شلغم
مواد لازم برای پختن این اش:
گوشت چرخ کرده250 گرم
زرد چوبهیک قاشق
ارد یک قاشق
اب گوشت 6 لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغندو قاشق
برنجنصف لیوان
شلغم500 گرم
ماش و عدس نصف لیوان
اسفناج500 گرم
پیاز 3 عدد
طرز تهیه اش خوشمزه شلغم :
ابتدا اسفناج را پاک میکنیم و میشوییم و سپس ان را خرد میکنیم.گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و انرا به صورت کوفته های توپی شکل در می اوریم.ماش و عدس خوب شسته و پوست میکنیم و ان را خرد می کنیم.زمانی حبوبات نیم پز شد اسفناج خردشده و شلغم را به ان اضافه می کنیم.چند جوش که زد برنج را که شب قبل خیس کردیم را اضافه میکنیم و سپس وقتی برنج نیم پز شد کوفته را به ان اضافه میکنیم.
در این فاصله پیاز ها را به صورت خلالی در می اوریم و در روغن به همراه زرد چوبه و نمک و فلفل سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود.پیاز داغی را که اماده کردیم داخل اش ریخته و مرتبا هم میزنیم.در اخرهم یک قاشق سوپ خوری ارد را به همراه یک چهارم لیوان اب سرد حل میکنیم و به اش اضافه میکنیم.این اش را میتوان با کشک مایع و چند جوش سرو کرد.
از تجربیات خودم
اش شلغم یکی از درمان های طبیعی سرماخوردگی میباشد.ما هنگامی که سرماخوردیم میتوانیم به مدت چندر روز از این اش برای بعبودی بیماری سرماخوردگی استفاده کنیم.البته اگر با فلفل نسبتا زیاد. اش را بخوریم سریع تر خوب میشویم.(از تجربیات خودم)
منبع
بیماری سرماخوردگی

آش شلغم
مواد لازم برای پختن این اش:
گوشت چرخ کرده250 گرم
زرد چوبهیک قاشق
ارد یک قاشق
اب گوشت 6 لیوان
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغندو قاشق
برنجنصف لیوان
شلغم500 گرم
ماش و عدس نصف لیوان
اسفناج500 گرم
پیاز 3 عدد
طرز تهیه اش خوشمزه شلغم :
ابتدا اسفناج را پاک میکنیم و میشوییم و سپس ان را خرد میکنیم.گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و انرا به صورت کوفته های توپی شکل در می اوریم.ماش و عدس خوب شسته و پوست میکنیم و ان را خرد می کنیم.زمانی حبوبات نیم پز شد اسفناج خردشده و شلغم را به ان اضافه می کنیم.چند جوش که زد برنج را که شب قبل خیس کردیم را اضافه میکنیم و سپس وقتی برنج نیم پز شد کوفته را به ان اضافه میکنیم.
در این فاصله پیاز ها را به صورت خلالی در می اوریم و در روغن به همراه زرد چوبه و نمک و فلفل سرخ میکنیم تا طلایی رنگ شود.پیاز داغی را که اماده کردیم داخل اش ریخته و مرتبا هم میزنیم.در اخرهم یک قاشق سوپ خوری ارد را به همراه یک چهارم لیوان اب سرد حل میکنیم و به اش اضافه میکنیم.این اش را میتوان با کشک مایع و چند جوش سرو کرد.
از تجربیات خودم

اش شلغم یکی از درمان های طبیعی سرماخوردگی میباشد.ما هنگامی که سرماخوردیم میتوانیم به مدت چندر روز از این اش برای بعبودی بیماری سرماخوردگی استفاده کنیم.البته اگر با فلفل نسبتا زیاد. اش را بخوریم سریع تر خوب میشویم.(از تجربیات خودم)
منبع