farshad_2010
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
- سن
- 21
برای پختن اش کدو که یکی از غذاهای محلی استان گیلان میباشد به این طریق باید عمل کنیم.ابتدا باید عدس هارا خوب شسته و شب قبل باید انرا خیس کرده باشیم.سپس باید انرا بپزیم و بعداز اینکه پخت برنج را به عدس اضافه میکنیم.پیاز را به همراه نمک و ابلیمو سرخ میکنیم و به محلول عدس و برنج اضافه میکنیم.بعد از اینکار کد هارا شسته و پست انرا میکنیم و ان را تکه تکه میکنیم و به داخل اش اضافه می کنیم تا بپزد.بعد اراینکه کدو پخت ما میتوانیم از این اش استفاده کنیم.
پختن اش کدو
اش خوشمزه کدو
مواد لازم برای تهیه این اش:
کدو حلوایی 2 کیلو گرم
پیاز 2 عدد
برنج یک فنجان
عدس یک فنجان
نمک به مقدار لازم
ابلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه این اش:
عدس را شسته و 24 ساعت قبل ان را خیس میکنیم.سپس با اب پخته و برنج را نیز به ان اضافه میکنیم.در این فاصله پیاز را خرد میکنیم و با نمک و ابلیمو مخلوط میکنیم و بعد از اینکه مخلوط شد ان را سرخ میکنیم و به اش اضافه میکنیم.حالا کدو هارا پست کنده و ان را خرد میکنیم و داخل اش میریزیم تا پخته شود.بعد از اینکه پخت میتوانید این اش خوشمزه گیلانی را به همراه کشک مایع و نعنا سرخ شده و..... میل کنید.
غذا های محلی استان گیلان
اش گیلانی کدو هم چنین برای بیماری هایی مثل انفولانزا و سرماخوردگی بسیار مفید میباشد و برای فصل زمستان میتوان مورد مصرف قرار داد.
منبع
پختن اش کدو
اش خوشمزه کدو
مواد لازم برای تهیه این اش:
کدو حلوایی 2 کیلو گرم
پیاز 2 عدد
برنج یک فنجان
عدس یک فنجان
نمک به مقدار لازم
ابلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه این اش:
عدس را شسته و 24 ساعت قبل ان را خیس میکنیم.سپس با اب پخته و برنج را نیز به ان اضافه میکنیم.در این فاصله پیاز را خرد میکنیم و با نمک و ابلیمو مخلوط میکنیم و بعد از اینکه مخلوط شد ان را سرخ میکنیم و به اش اضافه میکنیم.حالا کدو هارا پست کنده و ان را خرد میکنیم و داخل اش میریزیم تا پخته شود.بعد از اینکه پخت میتوانید این اش خوشمزه گیلانی را به همراه کشک مایع و نعنا سرخ شده و..... میل کنید.
غذا های محلی استان گیلان
اش گیلانی کدو هم چنین برای بیماری هایی مثل انفولانزا و سرماخوردگی بسیار مفید میباشد و برای فصل زمستان میتوان مورد مصرف قرار داد.
منبع