برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه انواع غذا

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37
در این تاپیک طرز تهیه غذا
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37
طرز درست کردن کراستينی پنير و پسته و انار



مواد لازم برای کراستينی پنير و پسته و انار :

نان باگت ورقه شده 1 عدد
روغن زيتون به مقدار لازم
پنير فتا يا سفيد مکعبی خرد شده 200 گرم
پسته بو داده 100 گرم
دانه انار 1 عدد
عسل به مقدار لازم

طرز تهیه کراستينی پنير و پسته و انار :
روی نان ها روغن زيتون می ريزيم و در فر يا داخل تابه داغ برشته می کنيم.





پنير و پسته و دانه های انار را روی نان ها مي ريزيم و کمی عسل روی آن ها می ريزيم





مي توانيم مقداری شکلات روی مواد رنده کنيم



منبع : mazehha.blogfa.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37
اگر شما هم دیر به منزل می رسید و برای درست کردن و تهیه شام فرصت بسیار کمی دارید ما به شما پیشنهادی می کنیم برای وعده شاماین شام سریع و سبک را تهیه کنید.





ساندویچ میگو را به سرعت درست کنید


یک ساندویچ ساده و متفاوت برای شام. اگر طرفدار غذاهای سبک و البته خوشمزه برای وعده غذایی آخر روز هستید این ساندویچ بهترین پیشنهاد است.


مواد لازم برای ساندویچ میگو :

سس مایونز 1/3 پیمانه
خامه 1/3 پیمانه
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
پیاز قرمز خردشده 1/4 پیمانه
كرفس خردشده 1/2 پیمانه
میگوی پخته و خردشده 1/2 و 1 پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
نان باگت 4 تكه
گوجه‌فرنگی خردشده 4 عدد
كاهوی خردشده به میزان دلخواه


روش تهیه ساندویچ میگو :
كاسه متوسطی بردارید. سس مایونز را داخل ظرف ریخته، خامه، آبلیمو، سس خردل و روغن زیتون را به آن اضافه كنید. كمی هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.

پیازهای خردشده و كرفس خردشده را هم به مواد بیفزایید و كمی هم بزنید.

میگوهای پخته‌شده را به آرامی اضافه كنید. بعد نوبت خلال‌های بادام است تا به مواد تشكیل دهنده ساندویچ میگوی شما اضافه شوند.

نمك و فلفل را به میزان دلخواه به سایر مواد بیفزایید. اگر ذائقه شما اجازه می‌دهد با كمی دست و دلبازی بیشتر فلفل را به مواد ساندویچ‌تان اضافه كنید تا كمی تند شود. سیاه یا قرمز بودن فلفل هم به خودتان بستگی دارد كه كدام را بیشتر می‌پسندید.

حالا مواد داخل ساندویچ به همین راحتی آماده شده‌اند. برای پیچیدن ساندویچ، داخل نان‌های باگت را كمی خالی كنید. بعد كاهو‌های خردشده را داخل نان‌ها ریخته و ساندویچ را با مواد آماده شده پر كنید.


نکته مهم در تهیه ساندویچ میگو :
چند عدد از گوجه‌فرنگی‌های خردشده را هم داخل ساندویچ‌ها قرار دهید. اگر دوست ندارید می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را در كنار چند عدد خیار حلقه‌شده به‌طور جداگانه در كنار ساندویچ سرو كنید. ساندویچ‌های شما آماده هستند. با این مواد می‌توانید برای 4 نفر ساندویچ‌های خوشمزه‌ درست كنید.

منبع : مجله سیب سبز - bartarinha.ir
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


با نحوه پخت کاربنارا با ذرت تازه آشنا شوید



مواد لازم برای کاربنارا با ذرت تازه :

اسپاگتی ۳۴۰ گرم
نمک به مقدار لازم
بیکن خرد شده ۶ تکه (حدود ۱۷۰ گرم)
ذرت تازه ۳ فنجان
خامه نصف فنجان
فلفل سیاه تازه به مقدار لازم
پنیر پارمیسان رنده شده نصف فنجان
برگ ریحان تازه خرد شده نصف فنجان


طرز تهیه کاربنارا با ذرت تازه :
اسپاگتی را طبق دستوری روی بسته در یک قابلمه بزرگ در آب نمک طبخ کنید. بعد از اینکه کمی نرم شدند (مثل زمانی که می خواهند دم کنید) آن راو آبکشی کنید.

در همین حالی که اسپاگتی ها دارند می جوشند، بیکن ها روا در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط سرخ کنید تا زمانی که ترد شوند. با استفاده از یک قاشق سوراخ دار بیکن ها را به یک بشقابی که با دستمال کاغذی پوشانده شده منتقل کنید تا چربی های اضافه اش را بگیرد. حالا ذرت ها را از ساقه اش جدا کرده و نیمی از آن ها را داخل مخلوط کن بریزید. خامه، یک چهارم قاشق چایخوری نمک، فلفل و ۲ قاشق غذاخوری روغن باقی مانده ای که بیکن ها را درون آن سرخ کردید را داخل مخلوط کن بریزید. به پوره کردن این مواد ادامه بدهید تا زمانی که سس شما یکدست شود.

حالا پاستای آبکشی شده و داغ را با سس ذرت، نصف فنجان پارمیسان و مقداری ذرت، بیکن و ریحان مخلوط کنید.

پاستا را بین کاسه های سرو تقسیم کرده و باقی مانده ذرت ها، بیکن، ریحان را روی آن بریزید. در آخر با فلفل سیاه تازه و پارمیسان روی آن چاشنی بزنید.



منبع : novinzi.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


دسر پنکیک پنیری یکی از پر خاصیت‌ترین دسرها نیز به شمار می‌رود



امروز برای شما عزیزان طرز تهیه دسری خوشمزه آماده کرده‌ایم که مواد اصلی آن پنیر است که برای کودکان بسیار خوشایند خواهد بود و بسیار از این دسر لذت خواهند برد.


مواد لازم برای پنکیک پنیری :

پنیر خامه‌ای 250 گرم
شکر نصف فنجان
آب لیمو نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
خمیر رول شده 450 گرم
کره ذوب شده یک چهارم فنجان
دارچین نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک پنیری :
ابتدا فر را روشن می‌کنیم و درجه حرارتش را روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) و ظرف مناسبی انتخاب کرده و چربش می‌کنیم.

سپس پنیر خامه‌ای ، شکر ، آب لیمو و وانیل را در یک کاسه مخلوط می‌کنیم تا کاملا یک دست شود.

مخلوط پنیر خامه‌ای را با خمیر مخلوط کرده و چند دقیقه ورز می‌دهیم پس از آن کره را ذوب کرده و بر روی خمیر می‌پاشیم و دوباره ورز می‌دهیم سپس خمیر را درون ظرف مخصوص گذاشته و به فر انتقال می‌دهیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه اجازه می‌دهیم تا رنگش به قهوه‌ای روشن تبدیل شود سپس از فر خارج کرده و پس از سرد شدن مصرف می‌کنیم.



منبع : آلامتو
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


سالاد هندوانه یونانی سالادی متنوع با موادی خوشمزه و رنگارنگ


آماده سازی سالاد هندوانه یونانی : 15 دقیقه

مواد لازم برای تهیه سالاد هندوانه یونانی :

هندوانه حبه قندی 3 فنجان
گوجه فرنگی بزرگ و خرد شده 1 عدد
خیار متوسط و پوست کنده و خرد شده 1 عدد
پیاز قرمز کوچک و خلالی 1 عدد
زیتون سیاه بدون هسته 1/3 پیمانه
پنیر فتا خرد شده 1/3 پیمانه
جعفری خرد شده 1/2 قاشق غذا خوری
نعناع خرد شده 1/2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
سرکه قرمز 1 قاشق غذا خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه به میزان لازم


مواد لازم برای سس سالاد هندوانه یونانی :
روغن زیتون ، سرکه قرمز ، نمک ، فلفل سیاه


طرز تهیه سالاد هندوانه یونانی :
همه مواد سالاد را درون یک کاسه به آرامی مخلوط کنید. سپس تمامی مواد سس را درون یک بطری ریخته خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید.



منبع : bamacook.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


لبنانی ها همان كباب تابه ای را به شكل كباب لقمه‌ای درآورده و در روغن سرخ می كنند



در منوی غذايی كبابی های ما هم كباب لقمه‌ ای هست ولی كباب لقمه‌ ای ما همان كباب كوبيده است كه در اندازه‌ های كوچك به سيخ كشيده می شود اما كباب لقمه‌ ای لبنانی ها كاملا متفاوت است. لبناني‌ها در واقع همان كباب تابه‌اي را به شكل كباب لقمه‌اي درآورده و در روغن سرخ مي‌كنند. البته اين كباب و نان و سس مخصوص هم دارد كه روي نان ماليده مي‌شود.

مواد لازم كباب لقمه لبنانی :

نان پيتا (مديترانه‌اي) به تعداد لازم
گوشت چرخ كرده 300 گرم
جعفري ريز خردشده 100 گرم
پياز 1 عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن مايع مخصوص سرخ‌كردنی مقداري

مواد لازم براي تهيه سس كباب لقمه لبنانی :

گوجه فرنگي 4 عدد
پياز 1 عدد
سير 2 حبه
نمک و فلفل به ميزان لازم
زردچوبه و ادويه كاری مقداری
روغن مقداری

طرز تهیه کباب لقمه لبنانی :
پياز را پوست كنده و با رنده ريز رنده كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد، پياز را در آن بريزيد و با گوشت چرخ‌كرده مخلوط كنيد.

نمک، فلفل، زردچوبه و جعفري خردشده را اضافه كرده و با گوشت و پياز خوب ورز دهيد.

مقداري روغن در تابه ريخته، روي حرارت ملايم بگذاريد. از مايه گوشت مقداري برداشته و در دست همانند شكل فرم دهيد و بعد در روغن سرخ كنيد.

همه مايه را به همين صورت فرم داده و در روغن سرخ كنيد. وقتي هر دو طرف كباب‌هاي لقمه‌اي سرخ شدند آنها را از روغن درآورده ، كنار بگذاريد.

حالا سس را آماده كنيد. براي اين منظور گوجه‌فرنگي را به همراه سير و پياز داخل مخلوط‌كن ريخته و به شكل پوره درآوريد. نمك ، فلفل، زردچوبه و ادويه كاري را هم اضافه كنيد.

حالا مواد سس را با مقدار كمي روغن در تابه‌اي ريخته و روي حرارت به مدت 5 دقيقه تفت دهيد تا آب گوجه فرنگي ها بخار شود.

سس آماده را روي يك نان پيتا بماليد و به تعداد دلخواه از كباب‌هاي آماده روي نان بگذاريد، سپس با كمي پياز و جعفري تزئين كرده، سرو كنيد.



منبع : مجله سیب سبز / bartarinha.ir
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


این بار ران کبابی مرغ را به این روش تهیه کنید


مواد لازم برای ران کبابی با گوجه گیلاسی :

* ران مرغ با استخوان و پوست ۹۰۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
گوجه گیلاسی ۲ فنجان
سیر بدون پوست ۶ حبه
سرکه بالزامیک یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن زیتون یک و نیم قاشق چایخوری
* رزماری تازه ۲ شاخه

* ران مرغ با استخوان و پوست (البته چربی های اضافه را می توانید با چاقو ببرید)
* ۲ شاخه رزماری تازه (یا نصف قاشق چایخوری رزماری خشک)


طرز تهیه ران کبابی با گوجه گیلاسی :
ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. این ظرف باید اینقدر جا داشته باشد که بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود. هر دو طرف مرغ ها را نمک بزنید.



ران مرغ را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. باید بین گوشت ها کمی فاصله ایجاد شود


فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. گوجه گیلاسی ها را نصف کرده و همراه با سیر در یک کاسه ریخته و روی آن ها سرکه بالزامیک و روغن زیتون بپاشید.

مخلوط گوجه گیلاسی ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید. ما می خواهیم پوست مرغ داخل فر قهوه ای رنگ شود. در آخر رزماری ها را روی گوجه بگذارید. (اگر از رزماری خشک استفاده می کنید، آن ها را با گوجه ها مخلوط کنید)



گوجه ها را روی تکه های مرغ و اطرافشان بریزید و در آخر رزماری ها را روی گوجه ها بگذارید


حالا ظرف را بدون پوشش و درب برای ۴۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها خیلی خوب سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند. بعد از اینکه مرغ ها پختند آن ها را از فر درآورده و بگذارید برای ۵ دقیقه خنک شود. چربی های اضافه مرغ را می توانید با ملاقه بردارید.



ظرف را بدون پوشش و درب داخل فر بگذارید تا زمانی که مرغ ها سرخ شده و قهوه ای رنگ شوند


این مرغ خوشمزه را می توانید با نان تست، نودل کره ای یا برنج سرو کنید.



منبع : novinzi.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


ادویه تاکو (مکزیکی)، از طعم های اصلی غذاهای مکزیکی است


این ادویه خیلی کم در شهرهای متفاوت پیدا می شود ولی می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.



مواد لازم برای ادویه تاکو (مکزیکی) :

پودر فلفل قرمز تند (چیلی) 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
پودر پیاز 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز پرک 1/4 قاشق چایخوری
آویشن خشک 1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 و 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ساییده 1 قاشق چایخوری




با مواد لازم برای تهیه ادویه تاکو (مکزیکی) آشنا شوید


طرز تهیه ادویه تاکو (مکزیکی) :

تمامی موادهای لازم را با هم مخلوط کنید و آن را درون شیشه های در بسته نگهداری کنید.



منبع : mazehha.blogfa.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37
بیشتر افراد به خاطر اینکه وقت ندارند، از خوردن صبحانه صرف نظر میکنند. پس راه حل چیست؟ خیلی ساده است، فقط کافی است چند تا میوه برداشته به همراه مقداری ماست و یخ داخل مخلوط کن بریزید، و استارت را بزنید. اسموتی ها سرشار از انواع ویتامین، مواد معدنی، قند طبیعی، پروبیوتیک و فیبر هستند، بنابراین یکی بهترین انتخاب ها برای صبحانه هستند. اسموتی شما را تا زمان ناهار سیر نگه می دارد.





اسموتی گلابی موز یکی از مقوی ترین و بهترین انتخاب ها برای صبحانه هستند


در چند مطلب به دستور تهیه انواع اسموتی اشاره می کنیم تا با آن ها شروع کنید. وقتی کمی یاد گرفتید می توانید دستور تهیه دوست داشتنی خودتان را داشته باشید. می توانید اسموتی را با هر میوه ای که دوست دارید یا میوه هایی که داخل خانه دارید درست کنید. همچنین اگر میوه هایی دارید که خیلی رسیده و له شدند می توانید از آن ها برای تهیه اسموتی استفاده کرده و از طعم فوق العاده اش لذت ببرید. انواع آجیل، عسل، آبلیمو، نارگیل تازه، دانه کتان، گیاهان، از جمله مواد تشکیل دهنده خوب برای تهیه اسموتی ها هستند که هم طعم خوبی به آن می دهند و هم ارزش غذایی آن را بالا می برند.

مواد لازم برای اسموتی گلابی موز :

گلابی رسیده (بدون دانه و خرد شده) ۲ عدد
زنجبیل تازه پوست کنده ۳ سانتیمتر
موز ۱ عدد
شیر ۱ فنجان
یخ مقداری
دارچین مقدار کمی

طرز تهیه اسموتی گلابی موز :
همه مواد لازم را داخل مخلوط کن ریخته و تا زمانی که همه ی مواد یکدست شوند به مخلوط کردن ادامه بدهید.



منبع : novinzi.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


آشنایی با طرز تهیه سالاد فوری مرغ و ذرت



مواد لازم برای سالاد مرغ و ذرت :

سينه مرغ پخته و خرد شده 4-6 فنجان
لوبيا سياه يا قرمز پخته 1 فنجان
ذرت پخته 3 فنجان
گوجه فرنگی گيلاسی خردشده 2 فنجان
فلفل هالاپينو يا هرنوع فلفل سبز يا دلمه ای 4 عدد
گشنيز خرد شده 1 دسته
پيازچه خردشده 4 عدد
آب ليمو 1 عدد
روغن زيتون 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه سالاد مرغ و ذرت :
فلفل را کبابی و خرد می کنيم. ذرت را گرم می کنيم. پيازچه را کمی تفت می دهيم. مرغ را کمی گرم می کنيم.





سالاد مرغ و ذرت نه خيلي سرد و نه خيلي داغ سرو می شود



منبع : mazehha.blogfa.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


با نحوه پخت بیفتک پلو آشنا شوید


مواد لازم برای بیفتک پلو :

گوشت راسته گوسفند 600 گرم
پیاز 2 عدد
سماق یا پودر غوره 2 قاشق غذا‌خوری
دارچین، پودر زیره و ادویه پلویی به میزان لازم
نمک و روغن به میزان لازم
برنج 5 پیمانه
سیب‌زمینی بزرگ 2 عدد

طرز تهیه بیفتک پلو :

ابتدا روز قبل گوشت را تمیز کنید و برش‌های نازک بزنید و با بیفتک کوب آنها را بکوبید. پیاز‌ها را رنده کنید و گوشت را به مدت یک شبانه‌روز در پیاز بگذارید. برنج را آبکش کنید. ته یک قابلمه نچسب را روغن بریزید و سیب‌زمینی‌های ورقه شده را کف قابلمه بچینید و روی سیب‌زمینی را نمک و زردچوبه بپاشید.

در این مرحله یک لایه برنج بریزید و پس از آن گوشت را روی برنج گذاشته و روی گوشت‌ها را ادویه پلویی، پودر غوره و روغن یا کره آب کرده بریزید و همین‌طور لایه، لایه برنج و گوشت‌ها را در قابلمه بریزید و در نهایت ادویه پلویی و روغن داغ روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.

بعد از این‌که برنج دم کشید، آن را در دیس برگردانید و نوش جان کنید. چون برای طبخ این پلو از گوشت خام استفاده می‌شود، زمان بیشتری برای دم‌کشیدن لازم دارد و چون آب گوشت به خورد برنج می‌رود، طعم لذیذی به پلو می‌دهد. برای تزئین غذا هم می‌توانید چند عدد گوجه را کباب کنید و با خیارشور اطراف پلو بچینید.



منبع : sara.jamejamonline.ir
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


این بار تخم مرغ اسکاچ درست کنید



مواد لازم برای تخم مرغ اسکاچ :

تخم مرغ آب پز ۶ عدد
تخم مرغ خام ۲ عدد
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ۱ عدد
فلفل سیاه تازه ساییده به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
* سبزیجات معطر درصورت تمایل مقداری
آرد سفید 1/2 فنجان
آرد سوخاری یا کورن فلکس یا برشتوک خورد شده ۵ فنجان
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

* پیاز کوچک خیلی ریز شده بدون آب ( ترجیحا" کمی تفت داده شود) یا کمی پودر پیاز با گوشت مخلوط شود

* سبزیجات معطر خشک مثل سبزی دلمه یا ترخون ( درصورت تمایل با گوشت مخلوط شود)


طرز تهیه تخم مرغ اسکاچ :
گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیاز خردشده یا پودر پیاز ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.

۲ عدد تخم مرغ خام را با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دهیم.

آرد و آرد سوخاری هم هر کدام در ظرف جدا.

گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم به صورتی که در عکس ها می بینید هر تخم مرغ آب پز را داخل یک قسمت گوشت می پیچیم:





گوشت آماده شده را به ۶ قسمت تقسیم می کنیم و آن را مانند شکل پهن می کنیم





هر تخم مرغ آب پز را داخل یک گوشت قرار می دهیم


به صورت زیر از سلفون برای پیچیدن گوشت دور تخم مرغ استفاده می کنیم. اگر آشپز حرفه ای هستید این کار را در دستتان هم می توانید انجام بدهید:





گوشت را به اطراف تخم مرغ می پیچیم و اطراف آن کامل می بندیم


کوفته های آماده را در آرد بعد تخم مرغ هم زده بعد آرد سوخاری می چرخانیم و درون روغن سرخ می کنیم:



گوشت ها را در آرد سفید غلت می دهیم





بعد از آرد سفید در زرده تخم مرغ می غلتانیم





در آخر در آرد سوخاری می غلتانیم و بعد در روغن سرخ می کنیم


منبع : mazehha.blogfa.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


اسموتی انگور سیاه یکی از اسموتی های مفید در فصل تابستان است


بیشتر افراد به خاطر اینکه وقت ندارند، از خوردن صبحانه صرف نظر می کنند. خب راه حل چیست؟ خیلی ساده است، فقط کافی است چند تا میوه برداشته به همراه مقداری ماست و یخ داخل مخلوط کن بریزید، و استارت را بزنید. اسموتی ها سرشار از انواع ویتامین، مواد معدنی، قند طبیعی، پروبیوتیک و فیبر هستند، بنابراین یکی از بهترین انتخاب ها برای صبحانه هستند. اسموتی شما را تا زمان ناهار سیر نگه می دارد.

مواد لازم برای اسموتی انگور :

شیر ۱ فنجان
انگور سیاه بی دانه ۱ فنجان
ماست نصف فنجان
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
یخ ۱ فنجان

طرز تهیه اسموتی انگور :
همه مواد لازم را داخل مخلوط کن ریخته و تا زمانی که همه ی مواد یکدست شوند به مخلوط کردن ادامه بدهید.



منبع : novinzi.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


هنگام سرو سوپ پنیر مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشید


مواد لازم برای سوپ پنیر :

کره یا مارگارین یک چهارم فنجان
پیاز خرد شده ۱ عدد
آرد همه کاره یک چهارم فنجان
شیر غلیظ شده ۳۴۰ گرم
عصاره مرغ ۴ فنجان
کلم بروکلی ۳۹۰ گرم
فلفل نصف قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر پرورده ۲۲۵ گرم
پنیر چدار خرد شده یک و نیم فنجان (مقدار کمی هم برای تزیین)
پنیر پارمیسان خرد شده ۱ فنجان

طرز تهیه سوپ پنیر :
مقداری روغن در یک آرام پز اسپری کنید. حالا یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا بگذارید و کره را داخل آن گرم کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و گاهی هم بزنید. حالا آرد را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید و هم زدن را فراموش نکنید. حالا به آرامی شیر را اضافه کرده و مخلوط را با هم زدن یک دست کنید. این مخلوط را به آرام پز منتقل کرده و آب مرغ، بروکلی، فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.

درب آرام پز را گذاشته و آن را روی حرارت کم قرار بدهید و ۴ ساعت صبر کنید.

بعد از این مدت درب ظرف را برداشته و پنیر پرورده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا زمانی که ذوب شود. بعد پنیر چدار و پارمیسان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ذوب شوند. هنگام سرو مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشید.



منبع : novinzi.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


از مهمانهایتان با بیف یاکیتوری غذا ژاپنی پذیرایی کنید


زمان پخت و آماده سازی: 15 دقیقه


مواد لازم برای بیف یاکیتوری :

سس سویا 2 قاشق غذاخوری
شکر ریزدانه یک قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چای خوری
فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری 800 گرم
پیاز خرد شده 4 عدد
مایونز نیم فنجان
سس خردل یک قاشق چایخوری

طرز پخت و تهیه بیف یاکیتوری :
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.

روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند. بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.



منبع : sarbezan.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


با درست کردن بستنی به صورت دلقک کودکان خود را غافلگیر کنید


بستنی یکی از خوراکی های مورد علاقه کودکان در فصل تابستان است. اگر تولد کودک تان نزدیک است با درست کردن یک بستنی دلقکی او را غافلگیر کنید.

شما ممکن است فردا تولد خواهر یا برادرتان باشد و دوست داشته باشید کاری کنید که آن ها خوشحال شوند. پس دست به کار شوید و این بستنی های دلقک را برای او و مهمان های کوچکش درست کنید.

وسایل مورد نیاز برای درست کردن بستنی دلقکی:
بستنی
نان های قیفی بستنی
خامه
رنگ خوراکی
شیرینی های گرد و خشک و کوچک
کیسه ی تزیین خامه با سرهای ستاره ای و لوله ای
یک سینی کیک که در فریزر شما جا شود
کاغذ مومی

طرز تهیه بستنی دلقکی :
ابتدا سینی را با کاغذ مومی بپوشانید.
چند شیرینی گرد را به حالت دایره در کنار هم در سینی قرار دهید.
بعد یک اسکوپ بستنی روی شیرینی ها بگذارید.


یک نان قیفی را وارونه در بالای بستنی قرار دهید.
خامه ی مخصوص کیک را با رنگ های خوراکی رنگ کنید. شما می توانید از رنگ های مختلف برای هر دلقک استفاده کنید.


یک کیسه ی مخصوص تزیین را با خامه تا نیمه پر کنید و سر ستاره ای اش را روی آن قرار دهید. یک منگوله ی بزرگ روی سر نان قیقی تان و سه منگوله ی کوچک تر را پشت هم در جلوی نان قیفی قرار دهید. یک خط موج دار در جایی که بستنی و نان قیفی به هم می رسند با خامه بکشید.


چشم ها می توانند با سر ستاره ای یا سر لوله ای کشیده شوند. از یک نقطه برای هر چشم و بینی استفاده کنید.
به کمک سر لوله ای یک دهان برای دلقک تان بکشید.

نکته برای درست کردن بستنی دلقکی :
هم زمان تعداد زیادی دلقک با هم درست نکنید چون بستنی ها آب می شوند. وقتی که آن ها را کامل کردید در فریزر قرارشان دهید.

منبع : tebyan.net
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


تابستان امسال با شربت اسطوخودوس از میهمانانتان پذیرایی کنید


اسطوخودوس از گیاهانی است که دارای خاصیت بسیار زیادی برای بدن می باشد. این بار در روزهای گرم تابستانی شربت اسطوخودوس را درست کرده و با آن از میهمانانتان پذیرایی کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت اسطوخودوس :

عرق اسطوخودوس 2 پیمانه
شکر یا عسل نصف پیمانه
عصاره لیموترش آبدار تازه دو عدد
گل خشک اسطوخودوس 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شربت اسطوخودوس :
عرق اسطوخودوس، عسل یا شکر و گل خشک را روی حرارت ملایم بجوش آورده و خاموش کنید.
درب آنرا گذاشته و اجازه دهید بماند و دم بکشد و رنگ پس دهد .


اکنون اجازه دهید تا کاملا خنک شود . آنرا در یخچال قرار دهید .
هنگام سرو عصاره لیموترش را اضافه کرده و مخلوط کنید و با یخ و برش لیموترش و گل خشک اسطوخودوس تزیین کرده و سرو کنید .

نکته : از گلهای خشک اسطوخودوس می توانید برای تزیین شربت ها ساده و سفید و رنگی استفاده کنید .

خواص داروئی اسطوخودوس :
* اسطوخودوس از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است .
* برای رفع خستگی و آرامش چند قطره روغن اسطوخودوس را در وان آب گرم ریخته و برای مدت یک ربع ساعت در آن دراز بکشید .
* گرفتگی ها را باز می کند .


* مقوی معده است .
* ادرار آور می باشد .
* معرق است و تب را پائین می آورد .


* صفرا بر بوده و کبد را بکار می اندازد و بیماری های کبد ی را برطرف می کند .
* ضد تشنج است .
* برای تقویت عمومی بدن خوب است .


* کرم های معده و روده را از بین می برد .
* بیماری های سینه و سرفه را برطرف می کند .
* در معالجه زکام موثر است .


* از آن می توان بعنوان مسهل و تمیز کننده استفاده کرد.
* برای رفع بیماریهای مجاری و ادرار مفید است .
* برای برطرف کردن رعشه و سرگیجه حدود 5 گرم از پودر آنرا با عسل مخلوط کرده و هر شب بخورید .


* برای رفع فراموشی و تقویت حافظه از دم کرده اسطوخودوس استفاده کنید .
* برای رفع بیخوابی یک قطره از روغن اسطوخودوس را روی یک تکه پنبه بچکانید و آنرا داخل بالش خود قرار دهید خواب مطبوعی برای شما می آورد .


* برای برطرف کردن غم و اندوه هر روز دم کرده اسطوخودوس بنوشید .
* اگر دست و پای شما خواب می رود از این گیاه استفاده کنید .
* برای پیشگیری از آب آوردن بدن دم کرده اسطوخودوس بنوشید .


* زردی را برطرف می کند .
* برای رفع حالت تهوع و سرگیجه مفید است .
* سردرد و سردردهای یک طرفه را درمان می کند .


* برای معالجه ضعف اعصاب مفید است .
* طپش قلب را از بین می برد .
* آسم را برطرف می کند .


* برای رفع ترشحات زنانه می توانید از این گیاه استفاده کنید .
* برای برطرف کرده سوء هاضمه یک قطره اسانس اسطوخودوس را در یک لیوان آب نیم گرم ریخته و یا یک فنجان از دم کرده آن را بنوشید .


* اسطوخودوس درمان کنده رماتیسم ، آرتروز و نقرس است . برای این منظور کمپرس آنرا بر روی عضو مورد نظر بگذارید و یا اینکه 2 قطره روغن آنرا با یک قاشق روغن بادام و یا روغن زیتون مخلوط کرده و عضو دردناک را با آن ماساژ دهید .
* زخم های کهنه را با مالیدن اسانس اسطوخودوس که در الکل حل کرده اید برطرف کنید.


* برای درمان بیماریهای ریوی 2 تا 3 قطره روغن اسطوخودوس را با یک قاشق غذاخوری روغن بادام و یا روغن زیتون مخلوط کرده و سینه و پشت بیمار را ماساژ دهید .
* مالیدن پماد اسطوخودوس زخم ها را ضد عفونی کرده و التیام می بخشد .
* برای برطرف کردن بوهای نامتناسب در منزل چند قطره روغن اسطوخودوس را در آب ریخته و بگذارید به آرامی بجوشد عطر مطبوعی را در هوا پخش می کند .

منبع : sofrehkhune.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


سالاد خیار اندونزی، یک پیشنهاد عالی برای شب های تابستان می باشد


سالاد خیار اندونزی یکی از صدها مدل سالادی است که می توانید در روزهای گرم تابستانی از خوردن آن لذت ببرید. سالاد خیار اندونزی به دلیل ترکیب غذایی فوق العاده ای که دارد دارای یک طعم خاص و ویژه ای است.

مواد لازم برای درست کردن سالاد خیار اندونزی :

خیار پوست کنده و قطعه قطعه 1 عدد
پیاز قرمز کمی درشت تر خرد شده 1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه خرد شده 1 قاشق غذاخوری
سرکه سفید 3 قاشق غذاخوری
شکر 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز خرد شده به میزان دلخواه
نمک دریا و فلفل سیاه کمی برای طعم و مزه

طرز تهیه سالاد خیار اندونزی :
خیار، پیاز قرمز و گشنیزهای خرد شده را در یک ظرف ترکیب کنید.
سپس سرکه سفید، شکر، فلفل قرمز خرد شده به همراه دانه های فلفل، و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط تا به خوبی ترکیب شود.
روی آن را پوشانده و در یخچال به مدت حداقل 30 دقیقه قبل از مصرف قرار می دهیم.

منبع : mavadelazem.com
 

سپه سالار

Registered User
تاریخ عضویت
30 آگوست 2014
نوشته‌ها
239
لایک‌ها
946
سن
37


سالاد نیسواز فرانسوی یکی از بهترین پیشنهادها برای یک شام تابستانی است


سالاد یکی از بهترین ایده ها برای یک شام سبک و تابستانی است. این بار یک سالاد تابستانی خوش طعم و سبک درست کنید.


مواد لازم برای سس سالاد فرانسوی برای ۴ نفر :

روغن کانولا یک پیمانه
سرکه سفید یک چهارم پیمانه
سرکه سیب یک چهارم پیمانه
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
سیر رنده شده یک حبه بزرگ
پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پوست لیمو به اندازه کافی

مواد برای سالاد فرانسوی :

سیب زمینی ریز ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۱۱۲ گرم
کره نرم شده ۳ قاشق غذاخوری
کنسرو ماهی در روغن زیتون ۳ قوطی
تخم مرغ آب پز شده ۴ عدد
کاهو به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم (دلخواه)
گوجه فرنگی ۳ عدد

طرز تهیه سالاد فرانسوی :
تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.
برای تهیه سالاد، سیب زمینی ها را در آب نمک آب پز کنید.
لوبیا را نیز به مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید.


سیب زمینی را برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.
با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
تخم مرغ و گوجه فرنگی ها را برش بزنید.


سسی را که تهیه کرده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.
کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.


منبع : khorasannews.com
 
بالا