sayeh.a
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 21 ژانویه 2016
- نوشتهها
- 24
- لایکها
- 23
- سن
- 33
با ما همراه باشید با آشنایی با غذاهای محلی – مازندران:
اکبر جوجه
مواد لازم:
– جوجه مرغ: ۱ کیلو
– رب انار: ۲ پیمانه
– لیمو ترش: ۱ کیلو
– برنج: ۴ پیمانه
– روغن مایع: ۳ پیمانه
– نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا جوجهها را در آبلیمو و نمک بخوابانید. ۲ ساعت برای خواباندن کافی است. برای تهیه این غذا باید از ماهیتابه گود و یا قابلمه استفاده شود زیرا جوجهها باید به طور کامل در روغن غوطه ور شده و سرخ شوند. وقتی که روغن را در ماهیتابه ریختید و داغ شد جوجهها را در روغن قرار دهید و ۲ طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود. معمولا این غذا را در شمال با کته زعفرانی و یا پلو زعفرانی میل میکنند. جوجههای طلایی را در ظرف مناسبی کنار برنج قرار دهید. میتوانید رب انار را روی جوجه بمالید و یا در یک ظرف کوچک آن را کنار غذا قرار دهید تا هرکس تمایل داشت رب انار را به جوجهها اضافه کند و بخورد. همانطورکه میبینید این غذا بسیار ساده و بسیار لذیذ است.
منبع: آشنایی با غذاهای محلی – مازندران
اکبر جوجه
مواد لازم:
– جوجه مرغ: ۱ کیلو
– رب انار: ۲ پیمانه
– لیمو ترش: ۱ کیلو
– برنج: ۴ پیمانه
– روغن مایع: ۳ پیمانه
– نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا جوجهها را در آبلیمو و نمک بخوابانید. ۲ ساعت برای خواباندن کافی است. برای تهیه این غذا باید از ماهیتابه گود و یا قابلمه استفاده شود زیرا جوجهها باید به طور کامل در روغن غوطه ور شده و سرخ شوند. وقتی که روغن را در ماهیتابه ریختید و داغ شد جوجهها را در روغن قرار دهید و ۲ طرف آن را سرخ کنید تا طلایی شود. معمولا این غذا را در شمال با کته زعفرانی و یا پلو زعفرانی میل میکنند. جوجههای طلایی را در ظرف مناسبی کنار برنج قرار دهید. میتوانید رب انار را روی جوجه بمالید و یا در یک ظرف کوچک آن را کنار غذا قرار دهید تا هرکس تمایل داشت رب انار را به جوجهها اضافه کند و بخورد. همانطورکه میبینید این غذا بسیار ساده و بسیار لذیذ است.
منبع: آشنایی با غذاهای محلی – مازندران
Last edited: