برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه تاپناد زیتون

imanghaderi

Registered User
تاریخ عضویت
12 اکتبر 2014
نوشته‌ها
145
لایک‌ها
19
سن
33
محل سکونت
tehran
Olive_Tapenade.jpg

این غذا بهترین پیش غذایی است که میتوان آن را با بیسکویت ترد سرو کرد.از گوشت ماهی در تهیه آن استفاده شده و مناسب گیاه خواران است زیرا از فیله ماهی کولی که مهم ترین عنصر این غذاست ،استفاده شده



این غذا بهترین پیش غذایی است که میتوان آن را با بیسکویت ترد سرو کرد.از گوشت ماهی در تهیه آن استفاده شده و مناسب گیاه خواران است زیرا از فیله ماهی کولی که مهم ترین عنصر این غذاست ،استفاده شده و همچنین برای ترکیب رنگ این غذا دو نوع زیتون در آن بکار رفته است. مدت زمان تهیه آن بسیار سریع است و در عرض 15-10 دقیقه آماده سرو میشود.


مواد لازم :
زیتون سیاه، سبز نصف پیمانه

فیله ماهی کولی 4 تکه

سیر 2 حبه

جعفری خورد شده 1 دسته کوچک

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم


مواد لازم برای سس تاپناد زیتون
:


زیتون سیاه هسته گرفته 2 پیمانه

سیر رنده شده 3 حبه

آب لیمو ترش تازه 2 قاشق چای خوری

جعفری ریز خرد شده 3 قاشق چای خوری

روغن زیتون خالص ¾ پیمانه


این مقاله را بخوانید : سالاد سزار
طرز تهیه سس تاپناد زیتون:


سیر رنده شده و زیتون های هسته گرفته را با کمک غذا ساز یا مخلوط کن یا میکسر ، به خوبی باهم مخلوط و ترکیب کرده، سپس به مواد ترکیب شده آبلیمو تازه و جعفری ریز خرد شده و روغن زیتون را اضافه کرده و مجدداً به خوبی هم میزنیم تا باهم میکس شوند و نمک و فلفل را هم به مقدار لازم افزوده و مواد را با هم مخلوط کرده تا یک ترکیب یکدست بدست بیاید.


طرز تهیه تاپناد زیتون:


ابتدا زیتون،سیر و ماهی را ریز خورد کرده و با سایر مواد مخلوط کنید ،اگر غذا ساز دارید تمامی مواد را داخل آن بریزید فقط مطمئن شوید که خیلی له نشوند- این غذا را میتوانید همراه نان باگت، بیسکویت، نان تست یا لواش سرو کنید.

بجای این نوع ماهی می توانید از تن ماهی هم استفاده کنید.

همچنین می توانید همراه این غذا برای چاشنی خیار شور و ترشی نیز استفاده کنید.

بانک مقالات ویکیوز
 
بالا