برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه خورش قلیه ماهی بندری - آموزش دستور پخت خورشت قلیه ماهی و مواد لازم

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای پختن این خورش خوشمزه ابتدا ماهی را بانمک مخلوط میکنیم و به مد ت 2 ساعت می گذاریم ماهی در نمک بخوابد.پس از دو ساعت ماهی را می شوییم.سپس سبزی را پاک میکنیم و کمی صبر میکنیم تا اب از ان خارج شود.سپس انرا به همراه سیر و پیاز تفت می دهیم.وقتی که این ها سرخ شد زرد چوبه و فلف را به ان می افزاییم و پس از ان گوجه را به صورت رنده به ان اضافه میکنیم.تا ابش کشیده بشود و تفت داده شود.بعد ماهی تازه را به ان می افزاییم و ان ارا هم می زنیم تا ماهی به حالت سرخ شده در اید.سپس رب را می افزاییم و بعد از رب تمر هندی خیس شده را اشغالهایش را بر میداریم و به همراه اب به مخلوط درون قابلمه می افزاییم.وقتی که محلولات درون قابلمه به جوش امد میگذاریم به مدت 20 الی 30 دقیقه جا بیفتد و روغن روی خورش بیاید.

طرز تهیه خورش قلیه ماهی بندری



طرز تهیه خورش قلیه ماهی بندری - آموزش دستور پخت خورشت قلیه ماهی و مواد لازم

خورش قلیه ماهی بندری

مواد لازم برای پختن:

ماهی 400 گرم

پیاز 1 عدد

گشنیز خرد شده 2 فنجان

شنبلیله خرد شده یک قاشق غذاخوری

گوجه قرمز 2 عدد متوسط

سیر یک بوته

رب 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

تمر هندی یک سوم بسته

اب 2 پیمانه

طرز تهیه:

ماهی را نمک زده و بعد از دو ساعت انرا می شوییم.سبزی را پاک کرده می گذاریم ابش برود و به همراه سیر و پیاز خرد شده یا ریز خرد میکنیم و بعد ان را سرخ می کنیم.بعد از اینکه سرخ شد به ان کمی فلفل و زرد چوبه اضافه کرده بعد گوجه رنده شده را اضافه کرده و هم می زنیم تابش برود و سرخ شود.بعد ماهی را اضافه کرده هم می زنیم تا ماهی سرخ شده انوقت رب گوج فرنگی را اضافه می کنیم بعد که سرخ شد تمر هندی را که قبلا خیس کردم تفاله هایش را حدا کرده و به همراه اب اضافه میکنیم.وقتی که جوش امد شعله اش را کم کرده و می گذاریم نیم ساعتی جا بیفتد و روغن روی خورش بیاید.



خورش قلیه ماهی بندری



امیدوارم که از این اموزش لذت کافی را برده باشید.تا اموزش بعدی که خورش قورمه سبزی است همتان را به خدای بزرگ می سپارم.
منبع
 
بالا