منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه ساندویچ گوشت مکزیکی ویژه

mahsa mohammad pour

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 آپریل 2015
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
43
sandwiches-beef-300x300.jpg

اطلاعات تغذیه ای ساندویچ گوشت مکزیکی:

کالری در هر وعده: 398
پروتئین در هر وعده: 33.3g
کالری از چربی: 19٪
چربی در هر وعده: 8.4g
چربی های اشباع شده در هر وعده: 2.2g
چربی غیر اشباع در هر وعده: 0.8g
کربوهیدرات در هر وعده: 49.7g
فیبر در هر وعده: 4.7g
کلسترول در هر وعده: 67mg
آهن در هر وعده: 4.4mg
سدیم در هر وعده: 726mg
کلسیم در هر وعده: 109mg
مدت زمان آماده شدن:7 دقیقه
مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت مکزیکی:

1/4 فنجان شکر قهوه ای
1 فنجان پیاز خرد شده (حدودا 1عدد بزرگ)
1 و 1/2 قاشق غذاخوری ادویه مکزیکی
3 قاشق غذاخوری سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی معمولی
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب طبیعی
خردل خشک 1 قاشق چای خوری
فلفل 3/4 قاشق چای خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
1 کیلو گرم گوشت بدون استخوان کمرگوساله یا گاو بدون استخوان
نان همبرگر یا ساندویچ به میزان دلخواه

طرز تهیه:

برای تهیه ساندویچ گوشت مکزیکی ابتدا گوشت گوساله یا گاو را قطعه قطعه کرده و بگذارید تا بپزد ، سپس 3 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و پیاز خرد شده زا با هم مخلوط کنید،در ادامه فلفل و نمک و ادویه مکزیکی را به مخلوط اضافه کنید.

پس از پخته شدن گوشت با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را تکه تکه کنید و در مخلوط قرار دهید و سپس سرکه سیب را به آن اضافه کنید و حدود 3 الی 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار بدید تا مخلوط خوب در گوشت ها نفوذ کند و با هم ترکیب شوند.

حال درون ظرفی بکشید و به میزان دلخواه زیر نان همبرگر یا ساندویچ بریزید و با سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی معمولی سرو کنید

همبرگر گوشت گاو مکزیکی ما حاضر است.امیدوارم از خوردن آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.

نکته مورد توجه اینکه افزودن شکر قهوه ای یا سرکه سیب کاملا سلیقه ای است و به ذائقه افراد بر می گردد،چون این غذا مکزیکی است در دستور پخت اصلی شکر قهوه ای و سرکه سیب طبیعی وجود دارد که اضافه کردن یا نکردن آنها با خود شماست.
منبع:ساندویچ گوشت مکزیکی ویژه
 

amir.tabatabai

Registered User
تاریخ عضویت
18 نوامبر 2014
نوشته‌ها
2,948
لایک‌ها
1,249
بالا