طرز تهیه سوپ سیب زمینی

شروع موضوع توسط samanamanati ‏8 ژانویه 2019 در انجمن آشپزی و خوراکی ها

  1. samanamanati

    samanamanati Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 نوامبر 2018
    نوشته ها:
    122
    تشکر شده:
    14
    محل سکونت:
    Tehran
    طرز تهیه سوپ سیب زمینی

    [​IMG]

    سوپ سیب زمینی

    سوپ سیب زمینی یکی از سوپ های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف با روش ها و مواد متفاوتی طبخ می شود. این سوپ طعم بسیار خوبی دارد و می توانید به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم از آن استفاده کنید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم سوپ سیب زمینی

    • شیر ۱

    • پیاز ۱ عدد

    • آرد ۱/۴ پیمانه

    • کره ۱/۴ پیمانه

    • آب مرغ ۴ پیمانه

    • خامه ۱/۴ پیمانه

    • سیر ۱ کله کوچک

    • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه

    • نمک و فلفل به میزان لازم

    • آویشن ۱/۴ قاشق چایخوری

    • سیب زمینی متوسط ۳ یا ۴ عدد
    دستور پخت

    طرز تهیه سوپ سیب زمینی

    ابتدا شیر و خامه را از داخل یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود.سیب زمینی ها را میشوریم و در قابلمه ای قرار میدهیم و تا روی سیب زمینی ها آب پر میکنیم و روی شعله با حرارت متوسط میگذاریم خوب بپزند.

    پس از آب پز شدن (با رنده ریز هم میشود) با گوشت کوب برقی یا دستی خوب آن ها را له میکنیم. کلاهک روی سیر را برش میزنیم و با نمک،فلفل و مقدار کمی روغن آن را آغشته میکنیم و سیر را داخل یک ورق فویل آلومینیومی میگذاریم

    و آن را محکم می پیچیم و در فر قرار میدهیم تا با دمای ۱۸۰درجه سانتی گراد بشکل کاراملی در بیاید.پس از اینکه سیر کاملا کاراملی شد اجازه میدهیم تا کمی خنک شود سپس پوست سیر را جدا میکنیم. پیاز را پوست میگیریم

    و میشوییم و روی تخته نگینی ریز خرد میکنیم و تابه را روی حرارت کم میگذاریم و کره را داخل آن میریزیم و صبر میکنیم تا آب شود،سپس پیاز را در آن تفت میدهیم تا کاراملی رنگ شود. سپس آرد را اضافه میکنیم و پیاپی تفت میدهیم تا بوی خام بودن آرد گرفته شود

    ولی دقت کنید رنگ آن نباید تغییر کند. بعد آب مرغ و نمک ، فلفل سیاه ، آویشن را روی مواد میریزیم و سیر له شده و سیب زمینی پوره شده را نیز به مواد اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا حدود ۱۵ دقیقه مواد خوب پخته شود.

    در آخر کمی از غذا را در کاسه ای میریزیم و تامل میکنیم تا کمی خنک شود و شیر را به آن اضافه میکنیم و سپس خامه را کم کم با آن مخلوط میکنیم و بعد به مواد تابه می افزاییم(اینکار برای آن است که شیر و خامه بدلیل داغ بودن مواد سوپ ممکن است ببرد)

    و پنیر پارمیزان را نیز روی سوپ میریزیم و زیر تابه را خاموش میکنیم و تمامی مواد سوپ را با گوشت کوب برقی یا غذاساز میکس میکنیم و در ظرف سوپ خوری می ریزیم سپس با پیازچه و پنیر پارمیزان آنرا تزئین میکنیم.نوش جان
     
  2. بازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برندخرید بک لینک
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیخدمات پی پال، وسترن یونیون