برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه غذای خوشمزه الجزایری دلمه بادنجان.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
باری پختن این دلمه الجزایری ابتدا پادنجان را می شوییم و انرا تمیز می کنیم.سپس در ان را به صورت دایره ای برمی داریم و از طول ان را به دوقسمت مساوی تقسیم می کنیم.سپس تخم های درون بادنجان را با قاشق بر میداریم و انرا در روغن با شعله کم تفت می دهیم.سپس پیاز را خرد کرده و انرا هم در روغن تفت می دهیم.سپس قارچ را همراه سیر به ان می افزاییم و ان هارا با هم تفت می دهیم.سپس نمک و سبزیجات و ادویه را هم به ان می افزاییم و......

دستور پخت دلمه بادنجان



دلمه بادنجان

بادنجان متوسط 3 عدد

پیاز خلالی یک عدد

سیر کوبیده 3 حبه

گوجه فرنگی ورقه ای 2 عدد متوسط

نمک و فلفل و ادویه یه مقدار لازم

قارچ خلالی 7 عدد متوسط

پنیر پیتزا 100 گرم

جعفری خرد شده 2 ق.غ

سبزی معطر یک ق.م

روغن زیتون 2 ق.س

دستور پخت دلمه بادنجان:

سر بادنجان را برمی داریم و از وسط ان ها را برش می زنیم.تخم بادنجان ها را با قاشق خالی کرده و بادنجان ها را با حرارت کم در روغن سرخ می کنیم.در یم ظرف پیاز هارا سرخ کرده و قارچ هارا با سیر به ان اضافه و سرخ میکنیم.اکنون نمک و ادویه و سبزیجات را هم اضافه می کنیم و ان هارا کمی تفت می دهیم.سپس داخل بادنجان هارا با مواد تفت داده شده پر می کنیم.در یک سینی فر بادنجان هارا می چینیم و لایه های گوجه فرنگی را روی انها می گذاریم.سپس پنیر پیتزا را روی ان ها می پاشیم و کمی روغن زیتون روی تمام انها می ریزیم.سپس در طبقه وسط فر به مدت 20 تا 30 دقیقه با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا روی ان ها طلایی شود.



مواد لازم برای پختن دلمه بادنجان



امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی شما عزیزان را به ایزد بلند مرتبه می سپارم.
منبع
 
بالا