برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه غذای خوشمزه باقلا پلو.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای پختن این پلو ایرانی ابتدا مرغ یا ماهیچه را با 3 یا 4 پیمانه اب می گذاریم بپزد.سپس اب مرغ پخته شده را برای پختن برنج استفاده می کنیم.اب مرغ را می گذاریم جوش بیاید و بعد از جوش امدن به ان برنج را اضافه می کنیم.سپس باقلا را اضافه میکنیم و بعد از اضافه کردن باقلا ما شوید را به ان می افزاییم و وقتی که برنچ اماده و پخته شد انرا ابکش می کنیم و می گذاریم مانند چلو دم بکشد.مرغ و گوشت پخته شده را که وقتی کمی از اب ان مانده ببود انرا خاموش می کنیم.سپس برنج می کشیم سپس مرغ را جدا مییکنیم و انرا زیر برنج گذاشته و سپس با باقلا پلو روی مرغ را می پوشانیم.

طرز تهیه پلو ایرانی و خوشمزه



باقلا پلو

مواد لازم برای پختن باقلا پلو:

برنج یک کیلو

باقلا پوست گرفته 300 گرم

شوید خرد شده 250 گرم

مرغ یا ماهیچه گوشت 2 کیلو

پیاز متوسط یک عدد

روغن,زعفران,ادویه به مقدار کافی

طرز تهیه باقلاپلو:

مرغ یا گوشت را ببا 3 یا 4 لیوان اب می گذاریم بپزد.ااب را برای ببرنج می گذاریم تا جوش بیاید.برنج را در ان ریخته کمی بعد هم باقلا را به ان اضافه می کنیم.در اخر شوید را هم اضافه نموده و برنج هم که اماده شد اب کش می کنیم.و می گذاریم مثل یک چلویساده بپزد.مرغ یا گوشت را پخته شده هم باید کمی از اب ان مانده بود باید خاموش شود.بعد برنج را در دی کشیده و مرغ می گذاریم دوباره با باقلا پلو روی مرغ را می پوشانیمیا جدا جدا در ظرف های مورد نظر می کشیم.



طرز تهیه باقلاپلو



امید وارم که از این اموزش هم نهایت لذت را ببرید.تا اموزش بعدی که یکی از غذا ها وخورش خوشمزه می باشد همه شما را به خداوند یکتا می سپارم.
منبع
 
بالا