برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه غذای مرصع پلو.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای پختن این پلوی خوشمزه و ایرانی ابتدا مرغ را با پیاز و زردچوبه مخلوط کرده و انرا می پزیم.پوست پرتقال را می کنیم و ان را به صورت خلال در می اوریم و در اب می جوشانیم و چند بار هم اب ان را در هنگام جوشیدن دور می ریزیم.سپس شکر را با دو استکان اب مخلوط می کنیم و سپس پوست پرتقال را داخل ان می گذاریم.خلال بادام را با گوشت گرم می کنیم یا خلال بادام و خلال پسته جداگانه و گوشت راهم جداگانه می پزیم.سپس برنج را ابکش می کنیم و بعد مرغ و خلال و پوست پرتقال را به برنج اضافه می کنیم. و بعد از اینکار منتظر می مانیم تا برنج کمی دم بکشد..مرصع پلوی ما حالا اماده است.

مرصع پلو



مرصع پلو

مواد لازم برای پختن:

برنج 1 کیلو

خلال بادام 100 گرم

خلال پوست پرتقال شیرین شده 150 گرم

مرغ 1 عدد

خلال پسته 100 گرم

شکر جهت شیرین کردن پوست پرتقال 2 قاشق سوپخوری

پیاز متوسط 1 عدد

زردچوبه,زعفران,روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

مرغ را با پیاز و زردچوبه اب پز می کنیم و انرا کنار می گذاریم.پوست پرتقال نازک را می گیریم و خلال می کنیم.چند بار در اب می جوشانیم و ابش را دور می ریزیم.شکر را در یکی دو استکان اب می ریزیم و می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس پوست پرتقال را داخل ان می گذاریم.خلال بادام را با گوشت تفت داده می گذاریم بپزد و یا در صورت تمایل خلال بادام و خلال پسته را چداگانه می پزیم بعد برنج ابکش را ابکش نموده و خلال ها , مرغ و پوست پرتقال را روی برنج می ریزیم و می گذاریم که برنج دم بکشد.



تهیه غذای خوشمزه و ایرانی مرصع پلو



امیدوارم که از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی که کاهی پلو می باشد همه ی شنارا به خدای یکتا می سپارم.

منبع
 
بالا