farshad_2010
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 18 ژوئن 2017
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 12
- سن
- 21
برای پختن این پلوی خوشمزه و ایرانی ابتدا مرغ را با پیاز و زردچوبه مخلوط کرده و انرا می پزیم.پوست پرتقال را می کنیم و ان را به صورت خلال در می اوریم و در اب می جوشانیم و چند بار هم اب ان را در هنگام جوشیدن دور می ریزیم.سپس شکر را با دو استکان اب مخلوط می کنیم و سپس پوست پرتقال را داخل ان می گذاریم.خلال بادام را با گوشت گرم می کنیم یا خلال بادام و خلال پسته جداگانه و گوشت راهم جداگانه می پزیم.سپس برنج را ابکش می کنیم و بعد مرغ و خلال و پوست پرتقال را به برنج اضافه می کنیم. و بعد از اینکار منتظر می مانیم تا برنج کمی دم بکشد..مرصع پلوی ما حالا اماده است.
مرصع پلو
مرصع پلو
مواد لازم برای پختن:
برنج 1 کیلو
خلال بادام 100 گرم
خلال پوست پرتقال شیرین شده 150 گرم
مرغ 1 عدد
خلال پسته 100 گرم
شکر جهت شیرین کردن پوست پرتقال 2 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوبه,زعفران,روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز و زردچوبه اب پز می کنیم و انرا کنار می گذاریم.پوست پرتقال نازک را می گیریم و خلال می کنیم.چند بار در اب می جوشانیم و ابش را دور می ریزیم.شکر را در یکی دو استکان اب می ریزیم و می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس پوست پرتقال را داخل ان می گذاریم.خلال بادام را با گوشت تفت داده می گذاریم بپزد و یا در صورت تمایل خلال بادام و خلال پسته را چداگانه می پزیم بعد برنج ابکش را ابکش نموده و خلال ها , مرغ و پوست پرتقال را روی برنج می ریزیم و می گذاریم که برنج دم بکشد.
تهیه غذای خوشمزه و ایرانی مرصع پلو
امیدوارم که از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی که کاهی پلو می باشد همه ی شنارا به خدای یکتا می سپارم.
منبع
مرصع پلو
مرصع پلو
مواد لازم برای پختن:
برنج 1 کیلو
خلال بادام 100 گرم
خلال پوست پرتقال شیرین شده 150 گرم
مرغ 1 عدد
خلال پسته 100 گرم
شکر جهت شیرین کردن پوست پرتقال 2 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط 1 عدد
زردچوبه,زعفران,روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را با پیاز و زردچوبه اب پز می کنیم و انرا کنار می گذاریم.پوست پرتقال نازک را می گیریم و خلال می کنیم.چند بار در اب می جوشانیم و ابش را دور می ریزیم.شکر را در یکی دو استکان اب می ریزیم و می گذاریم تا کمی غلیظ شود.سپس پوست پرتقال را داخل ان می گذاریم.خلال بادام را با گوشت تفت داده می گذاریم بپزد و یا در صورت تمایل خلال بادام و خلال پسته را چداگانه می پزیم بعد برنج ابکش را ابکش نموده و خلال ها , مرغ و پوست پرتقال را روی برنج می ریزیم و می گذاریم که برنج دم بکشد.
تهیه غذای خوشمزه و ایرانی مرصع پلو
امیدوارم که از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی که کاهی پلو می باشد همه ی شنارا به خدای یکتا می سپارم.
منبع