منتخب بازارچه

طرز تهیه غذای پیاز شکم پر.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
16
برای پختن این غذای خوشمزه ابتدا پیاز هارا سته و پوست انرا می کنیم.سپس درش را به صورت دایره ای در می اوریم و انرا برمی داریم.درون پیاز را کاملا خالی کرده و انرا 2 لیوان اب جوش می پزیم.سپس برنج را شسته و رطوبت انرا بادستمال می گیریم.سپس انرا در مقداری روغن تفت داده و انرا در سوپ گوشت می پزیم.سپس پیاز هایی را که بیرون اورده ایم را با گوجه مخلوط کرده و انرا در روغن سرخ می کنیم.زامبون را هم اضافه می کنیم و بعد از ان .........

دستور پخت پیاز شکم پر



پیاز شکم پر

مواد لازم برای پختن پیاز شکم پر:

پیاز درشت 2 عدد

جعفری رنده شده یک ق.غ

انواع سبزیجات معطر ////////

برنج 100 گرم

فلفل سفید یک دوم ق.چ

کره یک ق.غ

پودر پاپریکا کمی

سوپ گوشت یک دوم لیتر

پنیر با چربی زیاد 125گرم

گوجه فرنگی 2 عدد

شیر 3 ق.غ

زامبون 150 گرم

خامه یک دوم فنجان

روغن یک ق.غ

ابلیمو یک ق.م

دستور پخت:

پیاز ها را پوست می کنیم.در ان را به صورت دایره ای بر می داریم.داخل پیاز را با دقت خالی می کنیم ان ار در یک دوم لیتر اب جوش کمی می پزیم.برنج را می شوییم با دستمال رطوبت انرا می گیریم.در کمی روغن تقفت می دهیم با سوپ گوشت انرا می پزیم.پیاز هایی را که از داخل بیرون اوردیم را خرد می کنیم با گوجه فرنگی ریز شده تفت می دهیم.زامبون خرد شده را اضافه کرده وجعفری و نمک و فلفل و پاپریکا را هم به ان اضافه کرده و ان هارا با هم مخلوط می کنیم.سپس ان هارا کمی تفت داده و داخل پیاز هارا با این مایه پر می کنیم.پیاز ها را در یک ظرف نسوز که با کره چرب کرده ایم می چینیم.فر را با حرارت 220 درجه گرم می کنیم.پنیر را با شیر و خامه و ابلیمو مخلوط کرده و ان هارا هم می زنیم.نمک و فلفل را اضافه کرده سبزیجات معطر را می افزاییم و ان سس را اطراف پیاز ها می ریزیم و 15 دقیقه انهارا می پزیم.



مواد لازم برای پختن پیاز شکم پر



امیدوارم از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی همه ی شما عزیزان ایرانی را به ایزد بلند مقام می سپارم.به امید دیدار.
منبع
 
بالا