bahramn
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 17 می 2007
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 5
طرز تهیه فجیتاس مرغ
برقراری تعادل بین مواد غذایی مصرفی روزانه و استفاده از انواع سبزیجات از اهمیت بالایی برخوردار است. فجیتاس این امکان را به شما میدهد تا زمانی که باید برای چندین نفر غذا بپزید، بجای مقدار زیادی مرغ کبابی و چاشنی، از سبزیجاتی مثل فلفل، پیاز سرخ، کاهو و سالسا در مرکز، و مرغ کبابی به عنوان چاشنی استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
مرغ سادهی سرخ شده
½ فنجان آب لیمو تازه
2 قاشقغذا خوری پودر فلفل چیلی
1 قاشقغذاخوری روغن نباتی، مانند روغن زیتون یا کلزا
6 فلفل دلمهای، رنگهای مخلوط، به نوارهای نازک برش دهید
2 پیاز قرمز بزرگ، نازک برش خورده
16 قطعه نان ترتیلا
2 فنجان آبگوشت یا سس سالسا
4 فنجان کاهو
طرز تهیه:
1-مرغ را به صورت ساده بپزید و بعد ازینکه به مقدار کافی خنک شد به برشهای نازک تقسیم کنید.
2- در همین حین، یک کاسه بزرگ را بردارید و آبلیمو، پودر فلفل، روغن زیتون، فلفل دلمهای و پیاز را ترکیب کنید.
3- در دو سری، فلفل دلمهای و پیاز را در ظرف مخصوص کباب کردن بریزید حدودا 10 دقیقه صبر کنید بعد ازینکه سبزیجات پخت آنها را از حرارت بردارید و سری دوم را بریزید.
4- ترتیلاها را برای 30 ثانیه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
5- مرغ را در ظرفی که برای سرو در نظر دارید قرار دهید و مخلوط پیاز و فلفل، سالسا و کاهو را روی میز قرار دهید. برای هر فرد دو تکه ترتیلا سرو کنید.
سرو برای 8 نفر
مواد مغذی موجود در این غذا: 437 کالری، 10 گرم کل چربی (2.3 گرم اشباع شده)، 72 میلی گرم کلسترول، 7 گرم فیبر غذایی، 52 گرم کربوهیدرات، پروتئین 35 گرم، 676 میلی گرم سدیم و منبع خوبی برای بتا کاروتن، کپسایسین، فولات، نیاسین، پتاسیم، ریبوفلاوین، سلنیوم، تیامین، ویتامین B6، ویتامین C
برقراری تعادل بین مواد غذایی مصرفی روزانه و استفاده از انواع سبزیجات از اهمیت بالایی برخوردار است. فجیتاس این امکان را به شما میدهد تا زمانی که باید برای چندین نفر غذا بپزید، بجای مقدار زیادی مرغ کبابی و چاشنی، از سبزیجاتی مثل فلفل، پیاز سرخ، کاهو و سالسا در مرکز، و مرغ کبابی به عنوان چاشنی استفاده کنید.
مواد مورد نیاز:
مرغ سادهی سرخ شده
½ فنجان آب لیمو تازه
2 قاشقغذا خوری پودر فلفل چیلی
1 قاشقغذاخوری روغن نباتی، مانند روغن زیتون یا کلزا
6 فلفل دلمهای، رنگهای مخلوط، به نوارهای نازک برش دهید
2 پیاز قرمز بزرگ، نازک برش خورده
16 قطعه نان ترتیلا
2 فنجان آبگوشت یا سس سالسا
4 فنجان کاهو
طرز تهیه:
1-مرغ را به صورت ساده بپزید و بعد ازینکه به مقدار کافی خنک شد به برشهای نازک تقسیم کنید.
2- در همین حین، یک کاسه بزرگ را بردارید و آبلیمو، پودر فلفل، روغن زیتون، فلفل دلمهای و پیاز را ترکیب کنید.
3- در دو سری، فلفل دلمهای و پیاز را در ظرف مخصوص کباب کردن بریزید حدودا 10 دقیقه صبر کنید بعد ازینکه سبزیجات پخت آنها را از حرارت بردارید و سری دوم را بریزید.
4- ترتیلاها را برای 30 ثانیه روی حرارت بگذارید تا گرم شوند.
5- مرغ را در ظرفی که برای سرو در نظر دارید قرار دهید و مخلوط پیاز و فلفل، سالسا و کاهو را روی میز قرار دهید. برای هر فرد دو تکه ترتیلا سرو کنید.
سرو برای 8 نفر
مواد مغذی موجود در این غذا: 437 کالری، 10 گرم کل چربی (2.3 گرم اشباع شده)، 72 میلی گرم کلسترول، 7 گرم فیبر غذایی، 52 گرم کربوهیدرات، پروتئین 35 گرم، 676 میلی گرم سدیم و منبع خوبی برای بتا کاروتن، کپسایسین، فولات، نیاسین، پتاسیم، ریبوفلاوین، سلنیوم، تیامین، ویتامین B6، ویتامین C