• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه قطاب یزدی

roozane

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
27 فوریه 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
9
1363729315-ghotab-yazdi.jpg

مواد لازم:


  • آرد:200گرم
  • بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
  • شیر:یک دوم پیمانه پودر پسته:یک چهارم پیمانه
  • زرده:1 عدد
  • گردو خرد شده : به میزان لازم
  • روغن جامد:3 قاشق سوپ خوری
  • قند بادام:یک دوم پیمانه پودر هل:1 قاشق چایخوری
  • گلاب:کمی
  • پودر قند :برای تزئین

روش تهیه:

روغن را آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا سرد شود. شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و روغن را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم کم اضافه می‌کنیم. خمیر لطیف و چسبناکی بدست می‌آید. سپس آن را 2 ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه یخچال قرار می‌دهیم . خمیر را باز می‌کنیم، قالب می زنیم، در ظرف دیگر قند بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.کمی گلاب هم می ریزیم تا به شکل خمیر در آید. به اندازه یک قاشق چای‌خوری از آن بر می داریم از مواد میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم . در داخل روغن داغ سرخ می کنیم . سپس در پودر قند می غلتانیم .

نکته:


  • مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .
  • برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.
 
بالا