برگزیده های پرشین تولز

طرز تهیه ماهی پلو.

farshad_2010

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2017
نوشته‌ها
69
لایک‌ها
12
سن
21
برای پختن این پلوی ایرانی و خوشمزه ابتدا سبزی و سیر و پیاز را به صورت ساطوری خرد می کنیم و انرا در روغن تفت می دهیم.سپس زرد چوبه و فلفل را می افزاییم و بعد از ان ماهی را اضافه خواهیم کرد.قابلمه را انقدر روی حرارت قرار می دهیم که بالا و پایین ماهی سرخ شود.سپس وقتی که سرخ شد اب را به اندازه 4 لیوان برنج را به ان می افزاییم.وقتی که اب جوشید حرارت را کم می کنیم.15 دقیقه بعدد که طعم سبزی وو ماهی با اب بسته شد(مخلوط شد)ماهی را از اب در می اوریم و تیغ هایش را جدا میکنیم و بازهم انرا به همراه برنج به قابلمه می افزاییم.سپس می گذاریم که قابلمه کمی دم بکشد.




ماهی پلو

مواد لازم برای پختن:

برنج 4 پیمانه

ماهی نیم کیلو

پیاز یک عدد

سیر 1 عدد متوسط

زرد چوبه و فلفل و نمک به میزان لازم

سبزی گشنیز 300 گرم

شنبلیله 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی پلو:

سبزی و سیر و پیاز را چرخ کرده یا ساطوری می کنیم.سپس انرا تفت می دهیم.انگاه زرچوبه و فلفل را اضافه نموده بعد ماهی هارا اضافه می ککنیم.می گذاریم تا دو طرف ماهی تفت بخورد و کمی سرخ شود.انوقت اب را به اندازه 4 پیمانه برنج اضافه می کنیم.اب که بجوش امد شعله را کم می کنیم.یک ربع بعد که طعم سبزی و ماهی حسابی با اب مخلوط شد ماهی ها را دراورده تیغ هایش را جدا می کنیم . ماهی را دوباره در اب می ریزیم و سپس برنج را اضافه می کنیم.وقتی که اب بخار شد دمکنی را کنار می گذاریم و برنج را می گذاریم با شعله کم دم بکشد.







امید وارم که از این اموزش نهایت لذت را برده باشید.تا اموزش بعدی که عدس پلو می باشد همه شما را به خداوند یکتا می سپارم.
منبع
 
بالا