طرز تهیه و پخت کیک یزدی خوشمزه بازاری در خانه

شروع موضوع توسط elhamamiran ‏9 ژانویه 2019 در انجمن آشپزی و خوراکی ها

  1. elhamamiran

    elhamamiran Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏18 می 2018
    نوشته ها:
    121
    تشکر شده:
    11
    cake-yazdi-min.jpg
    کیک یزدی از کیک های سنتی خوشمزه معروف ایرانی می باشد و اصالتاً متعلق به شهر یزد می باشد. با اینکه در طبخ کیک یزدی از مواد ساده ای استفاده می شود اما طعم خوشمزه و بی نظیری دارد و برای همین این کیک تا این حد معروف شده است و در بسیاری از مراسمات مذهبی و خاص از این کیک استفاده می شود.

    مواد لازم کیک یزدی - 20 عدد
    تخم مرغ 3 عدد
    آرد سفید 300 گرم - دو لیوان پر
    شکر 200 گرم - یک لیوان
    ماست غلیظ بدون آب 150 گرم - کمی بیشتر از نصف لیوان
    بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری پر
    روغن مایع 175 گرم - کمی بیشتر از سه چهارم لیوان
    شربت بار 2 قاشق غذاخوری
    گلاب 2 قاشق غذاخوری
    پودر هل یک و نیم قاشق چایخوری

    مراحل تهیه کیک یزدی
    1. ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. همچنین فر را باید از نیم ساعت قبل پخت، با دمای 210 درجه سانتی گراد روشن کنیم تا گرم شود. برای شروع تخم مرغ و شکر را در یک ظرف مناسب می ریزیم و با دور تند همزن ، به مدت دو دقیقه هم می زنیم تا به خوبی مخلوط و کشدار شود. سپس روغن و ماست را اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا مواد به خوبی باهم مخلوط و یکدست شوند.

    2. پس از آن مخلوط گلاب و شربت بار و پودر هل را اضافه می کنیم و دوباره با همزن هم می زنیم تا دوباره تمامی مواد باهم مخلوط شوند. حالا آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به تدریج به مایه کیک اضافه می کنیم و با دور کند همزن هم می زنیم. توجه کنید در این مرحله در حد مخلوط شدن هم بزنید. چون اگر زیاد هم بزنید کیک تون خراب می شود.

    3. حالا به کمک یک قیف ، مایه کیک را داخل قالب های کیک یزدی می ریزیم و در صورت تمایل یک چاقوی گرم را داخل روغن بزنید و یک علامت + عمیق داخل کیک ها بکشید تا کیک شما بعد از پخت تا حدودی گنبدی شکل شود. همچنین مقداری کنجد روی کیک ها می پاشیم تا برای پخت آماده شود. توجه کنید کمی سر قالب ها را خالی بگذارید چون بعد از پخت، کیک ها پف خواهد کرد.

    4. در این مرحله قالب های کیک یزدی را داخل فر گرم شده با دمای 210 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و حدود 15 دقیقه صبر می کنیم تا کیک های یزدی خوب پف کنند.(سینی را در طبقه بالای فر قرار می دهیم) بعد از 15 دقیقه حرارت را کاهش می دهیم و روی 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و 15 دقیقه دیگر صبر می کنیم تا کیک های یزدی به خوبی بپزند و طلایی شوند.
     
  2. خدمات پی پالبازدیدیار - افزایش بازدید سایت و سیگنال های برند
عسل طبیعی و گرده گل ایرانی