• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

طرز تهیه پنه عربیتا اصل ( ایتالیا)

n.r6990

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 نوامبر 2015
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
2
سن
34
پنه عربیتا اصالتی رومی دارد
02600465047112015102a.jpg


عربیتا
در لغت به معنی** عصبانی** است و به** تند و تیزی

و البته داغی این پاستا اشاره دارد. سس عربیتاArrabbiata هم یک سس تند و آتشین است که پایه اش گوجه فرنگی و چیلی است
این دستور به خصوص برای شب هایی که خسته و گرسنه به خانه می رسید و نمی دانید چکار کنید و فورا یک بسته ماکارونی را روانه ی قابلمه می کنید و با چند تا گوجه فرنگی و کمی پنیر رنده شده درست میکنید. به همین راحتی :) **
طرز تهیه:

بنا به گزارش آکاایران : • سیر و فلفل را ریز ریز کنید.
گوجه فرنگی های پوست کنده را با چنگال له کنید.
روغن زیتون را در تابه ریخته و سیرها و فلفل چیلی را اضافه کنید و تفت بدهید تا سیرها طلایی شوند.(طلایی تیره)
• سپس گوجه فرنگی ها را به تابه اضافه کنید و هم بزنید و به آنها کمی نمک بپاشید.
• برای 15 تا 20 دقیقه بر روی شعله قرار دهید تا آب گوجه فرنگی ها کمی کشیده شود.
• در این فاصله پنه ها را طبق معمول در آب جوش و نمک و روغن بجوشانید و آبکش کنید.
پنه ها و سس را مخلوط کرده و حدود یک دقیقه حرارت دهید تا به خورد هم بروند.
• بعداز 1 دقیقه پاستای عربیتا را از روی حرارت برداشته و با پنیر و جعفری سریع مخلوط کنید و سپس سرو کنید.
اطلاعات تغذیه

**اندازه وعده: 242 گرم
کالری: 461 گرم
چربی: 18.3 گرم
چربی اشباع شده: 3.3 گرم
چربی ترانس: 0.0 گرم
کربوهیدرات ها: 60.4 گرم
قند: 3.1 گرم
سدیم: 350 میلی گرم
فیبر: 1.1 گرم
پروتئین: 14.5 گرم
کلسترول: 78 میلی گرم**
 
بالا